Бербатов и той ,както при всички други футболисти ,мениджъра му мъти главата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Разглезено, самозабравило се л..но.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Що не помислите малко в друга насока.В Юве кой му гарантира титулярно място,да не стане да смени само пейките от МЮ в Юве?На негово място щях да постъпя по същия начин,да се върне в Лондон където е свикнал, да работиш с менъжера,който те доведе в Англия-Йол,да играеш редовно и най важното е да можеш да покажеш на дъвката колко е изкукал като не те е пускал последната година да играеш.Нищо не се знае още,дано дъртия не се заинати накрая и да го остави и тази година в МЮ.
Коментар
-
В Фулъм може да е неотменен титуляр и да падат в несвяст и това само за да може жена му да се фръцка трътката по Лондонското Сити. Не е само до парите но така или иначе кариерата му отдавна залязва, поне в Юве щеше да е добър завършек. Но пък там мързеливи примадони не виреят...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Съгласен съм . Нека времето да покаже.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Във Фулъм няма на кого и какво да покаже, просто защото това е много дребен отбор и на никого няма да направи впечатление, каквото и да направи - добро или лошо. Стана тя, колкото и да ми е несимпатичен, Съра да води на отчет такива отбори като Фулъм. С Ювентус поне имаше все още някакъв шанс да направи някой по-запомнящ се рейд из Европа, какъвто с Фулъм няма как да му се отвори. Откъдето и да се погледне, отиването в такъв отбор е най-ниско стъпало в кариерата му (като изключим началото й в ЦСКА), която все пак заслужаваше да завърши по по-друг начин...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
"Семейните" причини са просто форма на любезен отказ. Каква е истината за отказа, едва ли някога ще разберем. Но нека изчакаме все пак да излезе нещо официално. А иначе се радвам, че Бербо разиграва грандовете. Нека и един българин да предяви капризи, така както сме свикнали всякакви чуждоземски отрепки да си разгиграват коня на воля в България.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
batproho написа:В Фулъм може да е неотменен титуляр и да падат в несвяст и това само за да може жена му да се фръцка трътката по Лондонското Сити. Не е само до парите но така или иначе кариерата му отдавна залязва, поне в Юве щеше да е добър завършек. Но пък там мързеливи примадони не виреят...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Вече си мисля, че няма нищо вярно в писанията по медиите и не трябва да си правим изводи преди той лично да каже какво става. Бербатов не е толкова глупав, че да откаже на гранд като Ювентус заради селски отбор като Фулъм. Не вярвам и жена му да предпочита грозната и дъждовна Англия пред красивата и слънчева Италия.
Коментар
-
dikanio написа:Вече си мисля, че няма нищо вярно в писанията по медиите и не трябва да си правим изводи преди той лично да каже какво става. Бербатов не е толкова глупав, че да откаже на гранд като Ювентус заради селски отбор като Фулъм. Не вярвам и жена му да предпочита грозната и дъждовна Англия пред красивата и слънчева Италия.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар