Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря на истинските българи, които оцениха играта и не оплюха моя отбор.Довечера искрено се надявам и трите наши тима да продължат.А на тези които се крият и говорят глупости за Лудогорец, и ни наричат цигани и турци, искам да кажа, че ако си проследим родословните корени, ще се окаже, че съм повече българин от тях, или от повечето от тях.Лудогорец игра достойно, само Лудогорец!

Коментар

И аз много се кефя на играта на Лудогорец.Играят с хъс и мерак.Просто малшанса накрая ги закопа.Е,че малко в повече се преструваха,тва е ясно,но и по-големи отбори го правят в края на мача.Някой казват,че са изпаднали в глуха защита.Ами това е нормално като играеш в турнир и водиш в резултата.Треньора така е решил,така са играли.Ако бяха продължили да нападат и бяхме получили пак голове,всички щяха да кажат ми поведохме и не запазиха резултата.Единствено малшанс.Дори и Динамо не можаха да повярват кво стана.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Точно казано.Ако довечера нашите други отбори се доближат на 50% от играта на Лудогорец от първото полувреме няма да имат проблеми.Цесекар съм/само щот не съм от Левски/,но когато Левски или някои друг пада в Европа ме е яд много.Прогноза:ЦСКА-Мура 1-0Левски-Сараево 1-1Витес-Локо 6-6 Изкочило едно мнение докато пиша с което не съм съгласен.

Коментар

Според мен само Левски ще продължи,щото е отбор.Другите ги видяхме колко могат.Не само щото съм левскар.Логично е!
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Погледнато реално довечера и трите отбора ще се върнат в кочината /както каза миналата година Батков/ Давам минимален шанс на един от двата отбора Левски или ЦСКА да прескочат тая висока летва за нашите отбори.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Нелепо. Това мога да кажа за Лудогорец. Яд ме е. Туй за власите и Дунава вече важи и за нас.И нещо друго: Този Голубович няма място сред тима от Разград. От 4 допуснати попадения срещу Загреб го виня поне в две.Като цяло: Един много силен и европейски Лудогорец до 50-тата минута, един посредствен Лудогорец от 50-та до 80 - та минута и един много слаб и объркан Лудогорец от 80-та мин.до края на мача. Най-болно ми е, че бяхме изхвърлени от по-слаб отбор. Нелепо отпадане и бързо изчерпване на една много силна "крейзифорс" година...Жалко.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

http://www.youtube.com/watch?feature...Поздрав за феновете на ЦСКА.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Снощи зелените се върнаха в кочината ,току що и червените се намъкнаха твърдо там ,остава след малко и сините да сторят същата глупост и пей сърце.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ахахаха ще папаме вафлички мура :D :D :D :D :D

Коментар

Една голяма МУРА за всички! Все си мислех, че сме на дъното, ама те копаят ли, копаят надолу... както вика Бай Ганьо: Ей, Богу!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qvIh58nkdBk#t=11 6sПоздрав за феновете на ЦСКА.
                        Кире, не злобей, че вече е 1 на 0 за Сараево... И вие сте тръгнали натам....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Докато напиша и станало 2:0....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Колко е ?!? Докато напиша и си се редактирал....

Коментар

Мачът тази вечер беше най-големият срам в историята на ЦСКА.Стойчо напоследък само реве и се оплаква нямал футболисти,та тези трябва с юношите да ги бие.Срам ме е от ЦСКА в момента.
                              Fiat Marea 1.8 16v HLX
                              Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

donnna написа:
                                Кире, не злобей, че вече е 1 на 0 за Сараево... И вие сте тръгнали натам....
                                2:0 - То това се знае от самото начало. Ама друго си е от Мура! И тази година ще им лъснат голите чалгаджийски задници на родните манекени...
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X