Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    raoccars написа:
    ogi28b написа:
    Дефинирай "добро представяне"? За някои - това е игра напроет, за други - изиграване на Х брой мачове, за трети - да победят някой по-силен отбор, макар и с отпадане общо от двата мача. Какво ще се счита за добро представяне?
    Да речем , 6 победи минимум.
    Е да бе, там да не играе Калиакра, Светкавица и Ботев Враца? Във втория квалификационен кръг, откъдето ще започне Лудогорец, противниците няма да са непреодолими. Ако приемем, че Лудогорец успее да се класира, следват същите тези отбори в трети кръг, но по-силната половина (тези с повече точки се водят по-силни), като само Андерлехт, Селтик и Клуж няма да са участници във втори, а направо в трети кръг:FC Basel ** Sui 53.360 Sheriff Tiraspol ** Mol 9.849Anderlecht Bel 48.480 DVSC Debrecen ** Hun 7.950Celtic Sco 32.728 NK Maribor ** Slo 6.424BATE Borisov ** Bls 29.641 FK Ventspils ** Lat 5.674FC Salzburg ** Aut 29.265 Slovan Liberec ** Cze 5.570Dinamo Zagreb ** Cro 24.774 Slask Wroclaw ** Pol 5.483CFR Cluj Rom 18.764 HJK Helsinki ** Fin 5.326MSK Zilina ** Svk 14.974 AEL Limassol ** Cyp 5.099Partizan Belgrade ** Srb 14.350 Ekranas Panevezys ** Lit 4.875Helsingborg IF ** Swe 12.680 FC Zestafoni ** Надявам се, че не гледаш футбол от 9 месеца само, а истината е, че преминаването на един кръг ще бъде успех, а преминаването на два кръга ще е нещо като мини-сензация. Това важи и за ЦСКА, ако бяха на мястото на Лудогорец, с разликата, че във втори кръг съперникът щеше да е значително по-малко известен. Като добавиш и стила на игра на отбора и това, че повечето основни играчи са на по 29-30 и повече години, в 70-та минута вече им беше трудно тичането на повече от 25 метра по терена, 6 победи са доста трудна цел. Но защо пък не! Това за Мирослав Иванов и двамата дето тичат по него беше добра шега, ама слагай усмивки, че някой ще го приеме насериозно.
    Така , и за победата на Амстердам арена само аз и Любчо вярвахме в победата , но познах :D нали?Можеш да прегледащ и предишните ми постове и да ми кажеш къде съм сгрешил А що се касае до това, от кога гледам мачове-През 94 спечелих 600$ в Щатите ,понеже заложих 2 на Ирландия да победи Италия.България е футболна нация и уменията няма как да се изпарят , трябва да подкрепяме родния футбол а не само да се правим на остроумни и да се присмиваме на момчетата.Който и футболист да попиташ в България ще ти каже , че Домусчиев създаде един голям дразнител в българското първенство, който може само да вдигне нивото на футбола.Поздрави!

Коментар

Който и футболист да попиташ в България ще ти каже , че Домусчиев създаде един голям дразнител в българското първенство, който може само да вдигне нивото на футбола. Как само ще вдигне нивото на футбола че нещо не ми е ясно?Искаш да кажеш че като Домус бей купува мачове и съдии така нивото ни ще се вдигне,страшен си няма що.Колкото Гришата и Латекса го вдигнаха със купените мачове.Сега искрено се надявам да ви натупат едно хубаво във Европа за да се видите наистина къде сте.Така не се прави във Европа да биеш фенове преди и след и по време на мача,сложили го на входа и малкия мишок станал плъх.Що само не излезе 1 към 1 ами се крие като мишка зад оградата и зад другите мишоци.Не сте за А група,виж Б по ви приляга със този жалък манталитет.

Коментар

И кои са тия футболисти на Лудогорец дето вдигнаха нивото??? Данчо Минев--- изгонен от ЦСКАБадема също взел си сбогом с ЦСКАБарт - играл в ЛитексМиро Иванов --- прокуден от Левски че не става Урош --Вдигал нивото на футбола в ЛовечИ останалите са все от кол и въже събрани.Тъй че Лудогореца ще танцува само едно лято. Много пъти съм писал че навремето имаше силни отбори защото футболистите на тия отбори играеха по десетина години в един и същ отбор и си знаеха и кътните зъби на терена.Дунав Русе на времето вземаше скалповете на грандовете ,същото беше и при Спартак Плевен,Ботев Враца,Етър В.Търново,Марек Дупница.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          И кои са тия футболисти на Лудогорец дето вдигнаха нивото??? Данчо Минев--- изгонен от ЦСКАБадема също взел си сбогом с ЦСКАБарт - играл в ЛитексМиро Иванов --- прокуден от Левски че не става Урош --Вдигал нивото на футбола в ЛовечИ останалите са все от кол и въже събрани.Тъй че Лудогореца ще танцува само едно лято. Много пъти съм писал че навремето имаше силни отбори защото футболистите на тия отбори играеха по десетина години в един и същ отбор и си знаеха и кътните зъби на терена.Дунав Русе на времето вземаше скалповете на грандовете ,същото беше и при Спартак Плевен,Ботев Враца,Етър В.Търново,Марек Дупница.
          Да така е, но играеха "за родину" , а сега играят за "кинтити", а нали ги понатрупаха, и вече не им се играе :D
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Стоичков и Ганчев(взима 40% от отбора ) , в цска ! задава се голяма комедия в червено :D :D :D

Коментар

Мдаа, четох я тази новина снощи. Не ми се вижда истинска, така че може да спреш да злобееш, ще си докараш някоя язва Едит: Тази сутрин новините са по-вече. Димитър Борисов е потвърдил за Христо Стоичков. Нека всички, носещи тъмносини очила започнат да злобеят с още по-голяма сила Стискаме палци за този нов проект! Искам да чуя мнението на Коцев, като фен на двата отбора!

Коментар

ама аз не злобея, а се радвам, дай боже стоичков и отличника, дори заедно да са треньори

Коментар

Искам да чуя мнението на Коцев, като фен на двата отбора!
                  Естествено ,че е положително. :D Задава се един мощен ЦСКА ,такъв какъвто беше по бай Тошово време. :D :D :D

Коментар

Браво, другари, земаате властта
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

От много години нищо хубаво не се случва в ЦСКА и вече не бързам да вярвам на положителни новини. Конкретно пък евентуалното назначаване на Стоичков на какъвто и да е пост в ЦСКА не ме радва. Бих се радвал, ако изритат оглупелия Стойчо от треньорския пост. За загубената титла обвинявам най-много него и страхливата му тактика в мачовете с Левски, Миньор и Лудогорец.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                        От много години нищо хубаво не се случва в ЦСКА и вече не бързам да вярвам на положителни новини. Конкретно пък евентуалното назначаване на Стоичков на какъвто и да е пост в ЦСКА не ме радва. Бих се радвал, ако изритат оглупелия Стойчо от треньорския пост. За загубената титла обвинявам най-много него и страхливата му тактика в мачовете с Левски, Миньор и Лудогорец.

Коментар

ЦСКА и Литекс се сливат И официално.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Много бих желал да не се плюе по Стойчо така яко. Загубил титлата . Абе момчета видяхте в какъв момент пое отбора когато всички очаквахме да завърши класирането след пето -шесто място.Успя все пак с наличните футболисти които никой не ги броеше за живи да постигне това за което Левски не можеше и да мечтае. :D Не му трябваше титла след като знаеше че няма пари за нови играчи, а само да се изложи в клалификациите. :D

Коментар

Мнението ми за Стойчо Младенов винаги е било, че е най-подходящият български треньор, но само и единствено за ЦСКА, и само за вътрешното първенство. Никога не сме играли кой знае какъв футбол под негово ръководство, да не говорим за международните мачове, които винаги са били провал. Страхлив треньор, разчитащ на защитни тактики, а също така не умее да вижда и не смее да налага млади играчи. Играчите, с които разполагахме през пролетния полусезон (Мболи, Бандаловски, Крачунов, Адемар, Мораеш, Карачанаков, Галчев, Присо) са си супер за нашето първенство, а в състава бяха и играчи с много богати визитки, като Боладо и Антонио Томас, които обаче почти не бяха използвани в мачовете. Така че Стойчо не е направил никакво чудо. Дори напротив-представи се под очакванията: загуба от селския тим на Симитли за купата, 2-ро в първенството след 8 точки аванс. Ако наистина ще градим силен отбор с европейски амбиции, в което изобщо не съм убеден, Младенов не е точният човек.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ако тея новини за влизането на Ганчев в ЦСКА са истина и се случи,то отбора става доста силен и финансово стабилен.А пък Стоичков президент на ЦСКА,ще носи само позитиви на отбора,дано да се случи и от сега си представям сините ни приятелки какво ти чака. Наистина комедията ще е пълна,само дето ще бъде на други места.
                                Fiat Marea 1.8 16v HLX
                                Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Working...
                                X