Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честита титла на всички фенове на "Лудогорец"! Когато разбрах, че цитат:
    dikanio написа:
    Делиорманските "европейци"
    са станали шампиони си спомних за "Grand Prix" на Испания преди 2 седмици. Много исках Алонсо да спечели , но бях радостен за победата ма Пастор Малдонадо и отбора на "Уилямс". ЦСКА е любимия ми български футболен отбор и исках да станат шампиони , но се радвам за титлата на "Лудогорец".
    SEAT Leon Cupra 300
    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

http://football.sportal.bg/news.php?news=366660 Малко да се стоплим със стари спомени в този студен за сезона майски ден :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

slonikon написа:
        Христо Порточанов, Коко Динев, В. Божков, Д. Барбуков, Н.Банев, М.Събев, Г.Ганчев х2, Н.Гигов, В.Стефанов. те ти десет от човек, който гледа бг мач по тв веднъж на 15 години. сигурно куп хора ще ме допълнят.радвай се, колега, струва си! даже най-благородно ти завиждам - аз бих бил доволен и на А група. но не давай разни мошеници за пример, моля те.
        Е добре, няма да давам за пример Домусчиев щом те дразни, явно го познаваш по добре от мен, не съм тук да споря.Тогава нека поставя пожеланието така - да има поне 10 отбора като Черноморец и Литекс, които могат да си позволят класни футболисти.Не мога да се радвам единствено на факта че сме в А група.Бил съм шампион( в друг спорт) и не ме устройва ролята на спаринг партньор.Ако всички се радват единствено на факта че са в А група, Левски и ЦСКА също щяха да са потърпевши, понеже щяха да си обикалят БГ с футболисти на мин. работна заплата и да мачкат наред.В Разград също има фен клубове на ЦСКА и Левси.Благодаря на всички колеги които изразяват подкрепа за Лудогорец, или поне забелязват нещо положително в присъствието ни в А група.p.s.Домусчиев не гонеше Шампионска титла на всяка цена, просто така се случи в следствие добрата игара, постоянството и малко късмет

Коментар

малко късмет викаш ! да не стане като с гришата ама след 2-3 години само :D
          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
            малко късмет викаш ! да не стане като с гришата ама след 2-3 години само :D
            Не мога да гадая, даже и да стане, Гришата също е по-скоро положителен фактор за БГ футбола отколкото отрицателен.Доста семейства живееха от неговата инвестиция.Между другото :D се отказвам от Бандаловски, нека го вземат ,,някъде в Европа’’, понеже предрича Лудогорец да отпадне още в първия кръг.Омразата никога не е раждала шампиони , а и няма логика това да се случи някога.Може на някого да се стори неуместен този пример, но Бербатов и Стоичков именно затова са най-добрите , защото уважават противника и не изричат куп мръсотии когато губят.

Коментар

raoccars написа:
              Може на някого да се стори неуместен този пример, но Бербатов и Стоичков именно затова са най-добрите , защото уважават противника и не изричат куп мръсотии когато губят.
              Неуместен е меко казано, точно пък Стоичков е най-добрият пример за спортсменство и уважение на противника
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                raoccars написа:
                Може на някого да се стори неуместен този пример, но Бербатов и Стоичков именно затова са най-добрите , защото уважават противника и не изричат куп мръсотии когато губят.
                Неуместен е меко казано, точно пък Стоичков е най-добрият пример за спортсменство и уважение на противника
                стоичков и спортсменство

Коментар

Лудогорец ще се представи добре в Европа момчета, не се съмнявайте, и ние всички трябва да се радваме, защото сме българи

Коментар

Дефинирай "добро представяне"? За някои - това е игра напроет, за други - изиграване на Х брой мачове, за трети - да победят някой по-силен отбор, макар и с отпадане общо от двата мача. Какво ще се счита за добро представяне?

Коментар

ogi28b написа:
                      Дефинирай "добро представяне"? За някои - това е игра напроет, за други - изиграване на Х брой мачове, за трети - да победят някой по-силен отбор, макар и с отпадане общо от двата мача. Какво ще се счита за добро представяне?
                      Да речем , 6 победи минимум.

Коментар

Истината е ,че всички бг отбори са далеч от Европа .Ако направят А група 14 отбора и Етър ,Ботев ако влезнат следват примера на Лудогорец наистина може да се надяваме да тръгне футбола напред.Заедно с отборите от към морето може да е супер интересно първенството .За националите е ясно ,че са обречени ,дано в прителските срещи отборите от уважение към Любо не ни бият мноого :D Много ще е жалко ако се затрие отборът на Литекс по тоя начин ама ... А треньора Стоичков не е за коментиране ,че го слагам наравно с карикатурата Вили Вуцов p.s.като Левскар тайно се надявах да не играеме в европа ,ама с едни 20млн.инвестиции ми се вижда лесно преминаването на втори кръг :D
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

дори 12 трябва да са отборите и черноморец, лудогорец, локо пд, литекс да запазят сегашната си класа, + етър, ботев, които също да се представят на високо ниво, да не пренебрегаме черно море и миньор, повече мачове, повече класа, и тогава ще имаме по-силни отбори за европата

Коментар

Любо трябваше да вземе и Миро Иванов, той е новия Мариян Петров за България.Умее да разконцентрира защитата на противника и в повечето мачове поне двама са ангажирани с него. Чувстват се безсилни, бие ги с бързина и техника и в яда си те правят груби нарушения и от там дузпите за Лудогорец.Смятам че нашите ще бият довечера Българи-Юнаци!

Коментар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=273227

Коментар

Ех, пусти късмет, въобще не заслужаваха холандците да вкарат. Иначе добре ни наритаха, особено тоя дърводелец Ван Бомел, в сравнение с който Ибрахима Гай е истински футболен маестро :D Явно видяха, че не могат да се надиграват с нас и ни респектираха с груба игра Сериозно, не съм виждал нашите да правят толкова точни пасове, направо сме като Барселона в сравнение с преди :D Ако някой няма ТВ+ и се чуди къде да гледа мача - http://livetv.ru/eventinfo/121014_netherlands_bulgaria/ Качеството е средна работа, но пък въобще не насича.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X