Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами сравнение с нашата България, са доста напред, пък ако ни хванат 1 вс 1... 3-4 гола не ни мърдат, както и да е, аз спирам до тук

Коментар

http://fakti.bg/sport/39686-sobstven...te-na-ganchevE сега Бандаловски може да го вземем на промоция :D

Коментар

OT-SIMITLI-Sym написа:
        ЦС*КА е сертифициран Евроидиот ето защо: ЦС*КА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като Евроидиот. За ЦС*КА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦС*КА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦС*КА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦС*КА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦС*КА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦС*КА 2:0; ЦС*КА - Базел 1:3; Базел - ЦС*КА 2:0; ЦС*КА - Рома 0:3; Фулъм - ЦС*КА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦС*КА 1:0; ЦС*КА - Порто 0:1; ЦС*КА - Рапид Виена 0:2; ЦС*КА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦС*КА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦС*КА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦС*КА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦС*КА-София. Ц(*ка съдийско знаме , Незаконно ви измислиха , Незаконно ви създадоха , Незаконно ви оставиха в "А’’ група.....П.с Недялко може да е по-малък почти 2 пъти от някои капацитети от форума , ама има 2 пъти повече акъл отколкото има в кухите им тикви. И всички станахте големи патриоти , че мн. държите на тая кирилица и правопис , а забравяте ,че не можете да си напишете правилно името.Губиш си времето.
        Само неможах да разбера,защо беше зложен БАН на потребителя,защото каза истината,или защото мнението му не се харесва на модератора/админа,който също е доста активен в тази тема.........................Чувал съм и съм виждал двойни аршини по форумите/не съм от вчера и тук/,но в този случай е направо страшно..........................Само неможах д МОДЕРИРАНО. Няма връзка с темата.Изказваш се неподготвен. Отправям ти сериозна неофициална забележка, за това, че коментираш модераторска намеса и то по начин, който е недопустим. Изказването ти е свързано с явно незнание. Потребителят кристално ясно знае защо има бан. Нека да си коментираме мачовете, а не кой модератор какво е направил. За това си има съответния раздел. Като говориш за "двоен аршин", защо не попиташ и за другия потребител, 2 страници назад, който има наложен бан от друг модератор? И двамат потребители имат бан за едно и също нещо. ogi28b
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

ogi28b написа:
          nedialk00 написа:
          Емануел Ебоуе, Ромарик Н’дри, Бубакар Бари, Махан, Марко Не почти
          Ти на рима го удари, а? Бубакар Бари и Марко Не Почти. Какви са тия?! Националния отбор на КОЙ?!? На световния футболен колос Бряг На Слоновата Кост?! Какво искаше да кажеш?Не е редно да отговарям на Краси, че пак ще се регистрира за да напише някоя забавна история, ама все пак да му кажа, че когато един отбор е слаб е нормално да губи мачовете си и да заеме не две, ами 10 години поред последното място. Това не е идиотизъм, това е слаб отбор, който не е за там. Така както сините великани се класираха в ШЛ, ама последваха 17 мига от есента. Просто не бяха за там, но май са забравили и тогава как ги побутнахме, за да се използва високият им коефициент от предната година и да им е по-лесен жребия. Обаче за това да водиш с 3:1 като гост в последната минута на мача и да изгубиш същия мач с 4:3 (и още един отменен гол) - това също не е идиотизъм. За това просто няма определение. Пусни в Гугъла "euroidiots" да видиш резултатите. Никога, никога, никога няма да съжалявам повече от това, че когато Левски са най-зле - винаги ние им спасяваме сезона като им полягаме. Толкова години вече...
          Много ме кефи,как всички си мислите че имате висше по футболна статистика и аналогия.Кефи ме как анализирате всеки мач и сезон,как тоя побутнал оня,как легнал,лелелелелелеле майко все едон сте в кунхята и на двата отбора...................................
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
          Ventura garage

Коментар

Mury написа:
            Само неможах да разбера,защо беше зложен БАН на потребителя,защото каза истината,или защото мнението му не се харесва на модератора/админа,който също е доста активен в тази тема.........................Чувал съм и съм виждал двойни аршини по форумите/не съм от вчера и тук/,но в този случай е направо страшно..........................Само неможах д
            Според скромното ми, неадминистраторско и немодераторско мнение, БАН-ът е заради многократни регистрации и заобикаляне на предишен БАН.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

това euroidiots в гоогле, само показва зависта на субектите от "армията" всеки, който малко му се занимава може примерно така да направи, че като напишеш примерно свиня и да излиза цска, този колега, който беше баннат, написа следващото ми мнение, какви евроидиоти бе хора, 48от48 да пъти подред ? цска от кога не са играли на пролет в европа знаете ли ? евроидиотите сте вие откакто ги няма директивите, просто сте гола вода И само да ви вметна ей така лекинко, че заради успехите на Левски в Европа, в момента имаме 4 участника в евротурнирите литекс също имат заслуга за това, отчасти, но основния отбор, който носи коефицента е единствено и само Левски и какво като са ни обърнали тия ? имаше едно рефренче хей чуй цска, два на нула, три на два :D имаше един финал за ШЛ Милан Ливърпул, и какво и Милан ли са евроидиоти :D и много други примери, стават такива нещанякакъв коментар относно това ?17 ноември, 1968 година ЦСКА -

Коментар

Леле, леле, леле... леля ми... Показваш много, много сериозно футболно незнание. Забрави фенщината и прочети внимателно поста ми, ще ти помогна да придобиеш знания. Поред на номерата:1. "euroidiots" не е умишлено създадено с указ на БКП, реалността е такава. Докато твоето "свиня" сам казваш, че ще бъде направено нарочно. Има разлика 2. Задавам ти конкретен и ясен въпрос, с който ще ти докажа, че си пишеш колкото да минава време: В кои две поредни години ЦСКА зае последното 48 място от 48 отбора в турнира Лига Европа?. Спри да твърдиш неща, които са очевадно неверни и не можеш да ги докажеш. Някое детенце утре ще прочете тук и ще ходи да го разкаже на други дечица, и ето как футболното невежество се предава. Така сигурно самият ти си прочел някъде някакви неща, написани от някой футболен инвалид и ни ги препредаваш както намериш за добре. По онова време пък освен BBC, резултатът от мача е отразен и от CNN със съобщението "Евроидиотите" победиха "Убиеца на гиганти". Ама нито тогава сте били евроидиоти, нито е имало CNN, нито ние сме побеждавали текущите европейски шампиони все още. Така, че подобни глупости всеки може да пише и да измисля, ама дай някакви доказателства, иначе темата става глупава. 3. Какъв показател е кой отбор играе някъде напролет или наесен? 4. Само да вметна и аз, че това, че имаме 4 отбора в турнирите, се дължи на промяна на начина по който се определя броя участници и много по-голямото количество отбори, които са допуснати до състезанията, в сравнение с предишния формат на турнирите (мисля, че от 2007 е така, ама може и да бъркам), и в никакъв случай не се дължи на коефициента, заработен от Левски, от ЦСКА, от Литекс или от Локомотив Пловдив. В подкрепа на това, ще ти кажа, че преди тази 2007 година, за да имаме 4 отбора в турнирите, трябваше да заемаме не по-ниско от 15 място в ранглистата на УЕФА. След това футболните шефове решиха да допуснат повече отбори и измислиха още няколко квалификационни и предварителни кръгове. И така, в момента 51 от общо 53 страни членки на УЕФА имат 4 или повече представители в турнирите. Нали разбираш какво значи това - че трябва да сме на 52-ро място, за да нямаме 4 отбора. Това значи да сме по-зле от отборите на Естония, Азербайджан, Фарьорски отстрови... Няма как да стане. Левски, nedialk00, няма абсолютна никаква заслуга за това, че България има 4 отбора. Съжалявам. На практика всички имат 4 (или повече) отбора, не само България.В момента ситуацията е такава, че Левски единствено има принос за това да започне следващия сезон не от най-ниското стъпало, а от следващото, наравно с ЦСКА и Локомотив. 5. Сравняваш мача на Антверпен с Левски, който завърши 4:3, след като в 90 минута беше 1:3, с финала на ШЛ между Милан и Ливърпул, който беше 3:0 на полувремето и завърши 3:3 след още 45 минути??? Къде отиваш ти, може би? Да, стават такива неща, Манчестър Сити спечелиха с 3:2 срещу КПР, стават и такива неща, Байерн загуби финал на ШЛ отново в последната минута, и такива неща стават. Но е такива като вашето - само вие можете, няма други. 6. Някакъв коментар относно това: АС-23 - Левски 11:4 Говори за неща, които си видял с очите си, а не за неща, които си прочел във форума на Левски. Ако имаше форумско предаване "Ловци на митове" - предния ти пост е изцяло "BUSTED" (разкрит). Да не забравиш да ми отговориш на въпроса:В кои две поредни години ЦСКА зае последното 48 място от 48 отбора в турнира Лига Европа? След като направиш проверка, е редно да поднесеш извинения за това, че наричаш ЦСКА евроидиоти за нещо, което не е вярно и не се е случило, и че си написал нещо, което не знаеш, а го твърдиш от фенски пристрастия, само и само да е нещо анти-ЦСКА. Има поне 5 отбора, които са с по-слаби показатели от ЦСКА, през едната година, за която твърдиш, че сме заели последното 48 място. Ето така се разпространяват неверните неща, а като се повтарят от достатъчно много хора дълго време, става ей това което правиш ти - четеш някъде някакви неща и ги твърдиш, без да си бил жив, когато се е случило.

Коментар

[quote="ogi28b"]Леле, леле, леле... леля ми... Показваш много, много сериозно футболно незнание. Забрави фенщината и прочети внимателно поста ми, ще ти помогна да придобиеш знания. Поред на номерата:1. "euroidiots" не е умишлено създадено с указ на БКП, реалността е такава. Докато твоето "свиня" сам казваш, че ще бъде направено нарочно. Има разлика първо това е точно от феновете на цска направено НАРОЧНО 2. Задавам ти конкретен и ясен въпрос, с който ще ти докажа, че си пишеш колкото да минава време: В кои две поредни години ЦСКА зае последното 48 място от 48 отбора в турнира Лига Европа?. Спри да твърдиш неща, които са очевадно неверни и не можеш да ги докажеш. Някое детенце утре ще прочете тук и ще ходи да го разкаже на други дечица, и ето как футболното невежество се предава. Така сигурно самият ти си прочел някъде някакви неща, написани от някой футболен инвалид и ни ги препредаваш както намериш за добре. По онова време пък освен BBC, резултатът от мача е отразен и от CNN със съобщението "Евроидиотите" победиха "Убиеца на гиганти". Ама нито тогава сте били евроидиоти, нито е имало CNN, нито ние сме побеждавали текущите европейски шампиони все още. Така, че подобни глупости всеки може да пише и да измисля, ама дай някакви доказателства, иначе темата става глупава. Това за ББС е абсолютно вярно, добре прав си единия сезон бяхте 48от48, другия сезон 47от48 - факт3. Какъв показател е кой отбор играе някъде напролет или наесен? Нали това е вашата най-голяма гордост великите полуфинали - аз доколкото знам те се играят напролет4. Само да вметна и аз, че това, че имаме 4 отбора в турнирите, се дължи на промяна на начина по който се определя броя участници и много по-голямото количество отбори, които са допуснати до състезанията, в сравнение с предишния формат на турнирите (мисля, че от 2007 е така, ама може и да бъркам), и в никакъв случай не се дължи на коефициента, заработен от Левски, от ЦСКА, от Литекс или от Локомотив Пловдив. В подкрепа на това, ще ти кажа, че преди тази 2007 година, за да имаме 4 отбора в турнирите, трябваше да заемаме не по-ниско от 15 място в ранглистата на УЕФА. След това футболните шефове решиха да допуснат повече отбори и измислиха още няколко квалификационни и предварителни кръгове. И така, в момента 51 от общо 53 страни членки на УЕФА имат 4 или повече представители в турнирите. Нали разбираш какво значи това - че трябва да сме на 52-ро място, за да нямаме 4 отбора. Това значи да сме по-зле от отборите на Естония, Азербайджан, Фарьорски отстрови... Няма как да стане. Да след 2007 е така, но преди това не е така 5. Сравняваш мача на Антверпен с Левски, който завърши 4:3, след като в 90 минута беше 1:3, с финала на ШЛ между Милан и Ливърпул, който беше 3:0 на полувремето и завърши 3:3 след още 45 минути??? Къде отиваш ти, може би? Да, стават такива неща, Манчестър Сити спечелиха с 3:2 срещу КПР, стават и такива неща, Байерн загуби финал на ШЛ отново в последната минута, и такива неща стават. Но е такива като вашето - само вие можете, няма други. Има и други такива сигурен съм просто трябва да се потърси6. Някакъв коментар относно това: АС-23 - Левски 11:4 Говори за неща, които си видял с очите си, а не за неща, които си прочел във форума на Левски. Кой съм пък тия АС-23 ?!?! не ми казвай че са цска, защото не са Ако имаше форумско предаване "Ловци на митове" - предния ти пост е изцяло "BUSTED" (разкрит). Напротив нищо не е разкрито

Коментар

Е хубаво де, вземи си оправи поста, написал си 2 думи и даже не се разбира кои точно са. Защо не ми отговаряш на въпроса? Продължаваш да си пишеш щуротии, ама вече и аз спирам да ти обръщам внимание. На всичко което съм написал с аргументи и доказателства - казваш - еми не е така, обратното е. Ти да не си от Левски? Кажи кой отбор е на 46 място, когато ние сме заели 47 от 48? Значи все пак не са две поредни години, май? Подсказвам:* Карпати* Розенборг* Дебрецен* Хайдук* Лозана* Ред Бул Три от тези 6 имат по-малко точки. Другите три са с по-лоша голова разлика. Виж си само отговорите: (аз ги видях току-що, след доста взиране)1. "това не е така, а е иначе"2. "това за ББС е вярно"3. "нали това се играе напролет" (какво значение има кое кога се играе, ние някога да сме се хвалили, че сме играли напролет? Ние само се радваме, че сме играли сред 4-те най-добри отбора)4. да, след 2007-ма е така, ама преди това не е така. - Е преди 2007-ма колко отбори играеха? 5. не е така, има и други, ама не ги знам кои са.6. не, не е така. Сериозни отговори, със сериозни аргументи. РАЗКРИТ СИ Представяш ли съдебната система да беше такава - излиза един убиец и започва - това не е така. Не, не е така. Онова е така. Това съм сигурен, че не е така, трябва да се потърси. И онова не е така.... Дай нещо с аргументи, а не "това е така, онова е така, а това не е така"?Ето, аз например проверих за едно мое твърдение, и се извинявам. В класирането по втори места не сте на второ място. На трето сте. Селтик и Рейнджърс са на второ и първо, ама там имат футбол над 20 години преди да се пръкнете на хоризонта, така че за единица време сте еднолични лидери. Браво! И ние така, ама по шампионски титли.

Коментар

1. "това не е така, а е иначе" ами то е ясно, че е направено от фенове на цска, очевадно е... както ще е очевадно и това със свинята примерно 2. "това за ББС е вярно" - ами вярно е3. "нали това се играе напролет" (какво значение има кое кога се играе, ние някога да сме се хвалили, че сме играли напролет? Ние само се радваме, че сме играли сред 4-те най-добри отбора) ами това е показател за това колко сте добри, щом неможете един 1/16 финал да стигнете, точно така играенето напролет е показател за това колко по-добър си от другите 4. да, след 2007-ма е така, ама преди това не е така. - Е преди 2007-ма колко отбори играеха? спомни си 2005 година колко отбора играеха в групите на уефа 3 от 4, 4тият (локо пловдив) отпадна от болтън, и мисля че след това убиха главния 5. не е така, има и други, ама не ги знам кои са. ако толкова държиш, когато се поосбоводя, ще ти намеря със сигурност6. не, не е така. разбира се, че цска не е ас-23 ?!?!? какво общо имат, айде кажи ти http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2010/standings/round=2000037/group=2000435/index.html примерно 32 от 32 в лига европа и общо 46 от 48 в лига европа и ШЛ - в груповата фаза

Коментар

...
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

изчистете я. щом ви боли от истината "Шишарко"

Коментар

Предлагам да запазите добрият тон на общуване!!!В противен случай ще сложа катинар на темата до де ви стихнат емоциите.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

nedialk00 написа:
                              точно така играенето напролет е показател за това колко по-добър си от другите
                              Абсолютно си прав! Още 100 години да играете напролет. Ще бъдете шампиони по "игра напролет".

Коментар

http://football.sportal.bg/news.php?news=366578 От вчера се чудя дали да споделям нещо по темата, защото бързо ще бъде заклеймено от модераторите. Все пак смятам, че и това е важно. Дотук беше със "светлият лъч" на българският футбол. Делиорманските "европейци" показаха, че всъщност живеят в 1995-98 и пратиха мутри да бият феновете на гостите, а полицаите направиха единственото, за което ги бива - нищо. Всичко това ще доведе до още по-голямо напрежение по трибуните следващия път. Твърдо заставам на страната на феновете на ЦСКА в този случай. Ето и още една интересна новина http://www.focus-news.net/?id=n1657024 Докато се делим за глупости, като сини срещу червени например, "карабинерите" пак ще ни завладеят.
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X