не е звезда, а е петолъчка, нещо мноооооооооооогоооо низово мойто момче каква армия бе, ние вече армия нямаме, пък и вие нито сте отбор на армията от 22 години насам, нито нищо, трябва да си смените името мен ако питаш :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nedialk00
-
nedialk00
dikanio написа:Винаги ми е бил смешен спора за четвъртфинали и полуфинали. И в двата случая никой нищо не е спечелил. Все едно двама мъже да спорят относно някоя жена, като единият да се похвали, че я бил хванал за гърдите, другия за задника, но в крайна сметка никой да не я е таковал
Коментар
-
campain написа:вашите мечти са наша реалност участие в ШЛ, изиграли сме най-много евродвубой в един сезон - 14 и играхме четвъртфинал тогаба, не с 6 мача полуфинал, вашите два полуфинала се равняват на този 1/4 финал, даже и на толкова не се равняват
Коментар
-
nedialk00
ogi28b написа:campain написа:вашите мечти са наша реалност участие в ШЛ, изиграли сме най-много евродвубой в един сезон - 14 и играхме четвъртфинал тогаба, не с 6 мача полуфинал, вашите два полуфинала се равняват на този 1/4 финал, даже и на толкова не се равняват
Коментар
-
nedialk00
campain написа:А като е било толкова лесно що Левски не е достигнал това което ЦСКА е направил тогава?
Коментар
-
nedialk00 написа:Ами достигали са до 1/4 финали, а иначе питаш защо не са стигали 1/2 финали ? ами то е близко до акъла колега Четири десетилетия този отбор е собственост на МНО, който пък е собственик и на още 3 отбора-сателити на този "дето все нещо и някои трябва да му дава" - АФД "Тракия"-Пловдив, ФСФД "Черно море"-Варна, АФД "Сливен"! Такова нещо европейски футболен шампионат не познава. Може би само в СССР?! Да им се отмемат всички титли, когато известните им сателити са играли в "А" група! Титлите да се присъдят на отборите в съответните години, които са били втори! То няма дори елементарен "феърплей" - Един собственик с 4 отбора?!?!?! "Да командироваме старши лейтенант Джевизов от "Тракия" да продължи воинската си служба в цска?!" Страхотно! Какво ли би казала футболна Европа по този въпрос...ето това дебелто е отговора на въпроса, много голямата част от най-добрите футболисти просто са "командировани" да играят в цска, имено за да покажат "могъществото" на партията майка, е зарад тва, ама пак си имаме успехиLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
nedialk00
Емануел Ебоуе, Ромарик Н’дри, Бубакар Бари, Махан, Марко Не почти всички останали играчи национали на Кот д`Ивоар, това беше примерно отбора на беверен от който отпаднахме ??? играчи поне 2ма на световно ниво, останалите играли по 2 мондиала, национали, голям резил няма що, виж сега за тамперее юнайтед ОК, но виж преди това успехите ни в Европа от предходните 2 години всеки си има спадове и качвания
Коментар
-
nedialk00
точно така митаче, време е да ми наложите цензура(което ако стане ще бъда леко потресен),а във форума всеки може да си пише както му харесва, за твое сведение имах почти 6,00 на матурата по БЕЛ, така че, бъди спокоен, грамотен съм те и повечето колеги не са вижадли успехите на своя отбор ама говорят за тях... а аз поне съм виждал тези, за които говоря а ти защо си спрял да гледаш футбол, да не би да ти е повлиял един специален резултат от 94та и какво като не съм бил роден ? за това си има науката история а и в крайна сметка невиждам да съм обидил някого с нещо
Коментар
-
ЦС*КА е сертифициран Евроидиот ето защо: ЦС*КА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като Евроидиот. За ЦС*КА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦС*КА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦС*КА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦС*КА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦС*КА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦС*КА 2:0; ЦС*КА - Базел 1:3; Базел - ЦС*КА 2:0; ЦС*КА - Рома 0:3; Фулъм - ЦС*КА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦС*КА 1:0; ЦС*КА - Порто 0:1; ЦС*КА - Рапид Виена 0:2; ЦС*КА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦС*КА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦС*КА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦС*КА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦС*КА-София. Ц(*ка съдийско знаме , Незаконно ви измислиха , Незаконно ви създадоха , Незаконно ви оставиха в "А’’ група.....П.с Недялко може да е по-малък почти 2 пъти от някои капацитети от форума , ама има 2 пъти повече акъл отколкото има в кухите им тикви. И всички станахте големи патриоти , че мн. държите на тая кирилица и правопис , а забравяте ,че не можете да си напишете правилно името.Губиш си времето.
Коментар
-
nedialk00 написа:Емануел Ебоуе, Ромарик Н’дри, Бубакар Бари, Махан, Марко Не почти
Коментар
-
"чорбе" не съм, защото моя отбор е друг.подкрепям цска, защото са единствения отбор, който ми е създавал положителни емоции на международно ниво. и като отбор, и като играчи - продукт на отбора. което за мен е важно.ЛевскиС подкрепям единствено в международни мачове. на национално ниво се отвращавам от лески и ботев-ците, раковски, бенковски и пр. смятам, че да кръстиш футболен отбор на национален герой, с ясното съзнание че около 50% от хората ще употребяват святото име в комбинация с най-долни ругатни е израз на върховна низост, милиционерщина в най-лошия смисъл и ясен опит за насаждане на комплекси и за потъпкване на националното самосъзнание и идеали.например тракия ги харесвах повече от цска навремето.тук, вместо квалификации за феновете на съответните отбори, също бих искал да помоля за охлаждане на страстите, щото това все пак не е футболен форум!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар