Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

как е създаден и техния жалък отбор, с указ на БКП
    Де го тоя указ бре,айде дайте да го видим най накрая?Де е и документа за създаването на Левски,а и как така Левски става на 98 години,нали миналата година синият гуру баш демократът агентът от ДС дето гонеше американци по полята разправяше,че сте поне на 100 години?Недялко я кажи колко титли има Левски от 1914 до 1945 и от 1945 до 1989 ? И защо повечето титли на Левски са по времето на комунизма?
    Fiat Marea 1.8 16v HLX
    Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

campain написа:
      Де го тоя указ бре,айде дайте да го видим най накрая?Де е и документа за създаването на Левски,а и как така Левски става на 98 години,нали миналата година синият гуру баш демократът агентът от ДС дето гонеше американци по полята разправяше,че сте поне на 100 години?Недялко я кажи колко титли има Левски от 1914 до 1945 и от 1945 до 1989 ? И защо повечето титли на Левски са по времето на комунизма?
      Най-простичката аритметика показва, че вторият период е по-дълъг с 13 години ... може това да е причината
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

campain написа:
        Няма какво да ти каже Неделчо,те са винаги натискани и мачкани милите подуенски момчета.

Коментар

първо цска може само да си мечтае да е по успешен отбор от ЛЕВСКИ, второ дребната душица си ти сигурен съм, че си някой от пишещите в темата, и си се регистрирал под друго име, смешен си просто и жалък, тия агентурните подходи са характерни за вас чорбарчетата, все пак вашия отбор е олицетворение на комунизма и ДС и още нещо Левски е създаден от група младежи, а не от банда червени престъпници, чрез указ

Коментар

Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

nedialk00 написа:
              първо цска може само да си мечтае да е по успешен отбор от ЛЕВСКИ, второ дребната душица си ти сигурен съм, че си някой от пишещите в темата, и си се регистрирал под друго име, смешен си просто и жалък, тия агентурните подходи са характерни за вас чорбарчетата, все пак вашия отбор е олицетворение на комунизма и ДС и още нещо Левски е създаден от група младежи, а не от банда червени престъпници, чрез указ
              Дай де,дай да ги видим тези успехи бре.Щото аз къде и да натисна ми излиза само едно:ЦСКА е най-успешния български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989). Отборът има и 4 четвъртфинала за КЕШ.

Коментар

pirates_111 написа:
                А джуджетата от ЛудОгорец ще ги видим и тази мода ще отмине,просто имаха късмет и най-добрите падат.Бий говедата рогати бий,бий Чудо голямо станало,ЦСКА загубили титлата на финала,чудя се УеФски що не я загубиха на финала,аааааааааааа да ами те пак са след нас,хахахаха и догодина пак ще е така.Нека да се радват в Разград че като се махне баровеца никой друг няма да иска да го вземе що ли?ами щото никой не го знае този малък отбор.:
                AAaaaa... а кой ви е виновен че не можахте да биете Локо Сф(на които изобщо не им трябваха точки ) в Бургас, Лудогорец ли?Ако ги бяхте били сега щяхте да сте на мястото на Левски.Стрхувате се от всичко ново и се опитвате да му придадете криминален характер, а не осъзнавате ли че това джудже даде много на тези които наистина обичат футбола? :D На Лудогорец според мен му трябва един Бандаловски за ШЛ и може да достигне до двубои с истинските грандове на Европа.

Коментар

Колко забавна и комплексирана творба на червенушките, как да не се посмеем заедно
                  Прикачени файлове

Коментар

пиратес-1111 като заначало си призанай кой си, бъди поне малко мъж, жалко червенуче

Коментар

Най-простичката аритметика показва, че вторият период е по-дълъг с 13 години ... може това да е причината
                      Само дето през първият период Левски имат едва ТРИ титли....Недялко дай да го видим указа де.Пак ще питам как се създава един отбор изкувствено и как естествено?И при естествено създаденият отбор кой кого такова,за да се пръкне отбора?Айде вече стига глупости сигурен съм,че повечето дато говорят за укази и комунизми дори не знаят какво означават и двете.
                      Fiat Marea 1.8 16v HLX

Коментар

nedialk00 написа:
                        пиратес-1111 като заначало си призанай кой си, бъди поне малко мъж, жалко червенуче
                        Ще ти кажа бре не се крия само ме мързи да си правя нова регистрация nai7 съм,доволен ли си подуенско момченце със маааалки мечти да бием ЦСКА.

Коментар

Само си погледнете рожденната дата 5 май 1948 год. - рожденният ден на Карл Маркс, погледнете емблета на отбора, която е символа на комунизма. Погледнете името поставено по съветски образец цска централен спортклуб красной армии. Вие сте си рожба на партията и дори ген. Добри Джуров го заявява и се гордее с това. цска е най точния пример за измислен и изкуствено създаден отбор, а указа със сигурност го има и някога когато излезе наяве ще ти го покажа

Коментар

pirates_111 написа:
                            nedialk00 написа:
                            Ще ти кажа бре не се крия само ме мързи да си правя нова регистрация nai7 съм,доволен ли си подуенско момченце със маааалки мечти да бием ЦСКА.
                            вашите мечти са наша реалност участие в ШЛ, изиграли сме най-много евродвубой в един сезон - 14 и играхме четвъртфинал тогаба, не с 6 мача полуфинал, вашите два полуфинала се равняват на този 1/4 финал, даже и на толкова не се равняват

Коментар

nedialk00 написа:
                              Само си погледнете рожденната дата 5 май 1948 год. - рожденният ден на Карл Маркс, погледнете емблета на отбора, която е символа на комунизма. Погледнете името поставено по съветски образец цска централен спортклуб красной армии. Вие сте си рожба на партията и дори ген. Добри Джуров го заявява и се гордее с това. цска е най точния пример за измислен и изкуствено създаден отбор, а указа със сигурност го има и някога когато излезе наяве ще ти го покажа
                              И какво от това като е клуб на Армията какво от това че звезда е емблемата и как няма да е звезда като сме много над вас.По ли е хубаво едно Л какво е това Л.Звезда момче това е мнооооого високо.Реал защо му викат кралския клуб?Че ЦСКА армията това е гордостта на една държава много ясно че най-добрите ще са там ЦСКА.Това е религия това е любов.Винаги съм си казвал добре че не съм се родил УеФскар какво щях да правя толкова са жалки техните фенове ще ми иде да се гръмна.Добре че съм прогледнал навреме.

Коментар

вашите мечти са наша реалност участие в ШЛ, изиграли сме най-много евродвубой в един сезон - 14 и играхме четвъртфинал тогаба, не с 6 мача полуфинал, вашите два полуфинала се равняват на този 1/4 финал, даже и на толкова не се равняват
                                Хахахах ма ти верно ли,моля те кажи,че се шегуваш.
                                Fiat Marea 1.8 16v HLX

Коментар

Working...
                                X