Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тройчо - Тулузов -Торпедов - Симитлийски известен още като Оличникът от Прага... се хвана за палците и Лудопутец му го нахлузи.Ми , естествено , че ще мирише , от лапане чорбарите му запалиха главата на уя.Ах, колко жалко е да си чорбар!

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
      nedialk00 написа:
      ахахахаахахаха колко сте смешни червенушки :D :D :D :D :D :D така е с тройчо симитлииски делиормански толкова момчета, догодина и в 3ката няма да сте, то още тая година нямаше да сте, просто програмата ви беше супер лесна къде е другаря коцев се чудя аз ама нищо де преди какво беше -16 градуса -8 - 10 хахахаахахахаха смяхххххх
      Ейиии, голямо злорадство Левски и тая година за малко да се размине с челната тройка, ама айде ! Къде сте Вие, къде сме Ние ! Ще ви видим на евро турнирите, как ще се излагате, излагате, ама тогава ще се криете в миши дупки, меко казано :D Колега, подмий се малко, че мишире и по интернета
      къде да се излагаме бре ? виж последните 20 години успехите на ЛЕВСКИ и цдна симитлийско знаме и тогава се цепи така а подмиването трябва да го напрайте вие, то не бяха директиви съдии земетресения и незнам какво още ! една метереологична прогноза имаше ГОЛЯМ МАЙТАП е като я гледам сега :D :D :D

Коментар

имам предвид, че не се създаде школа и традиция в Ловеч. за международна легитимация да не говорим. Сега и в Разград ще е същото - на 99%. то не че отбори на по почти 100 години имат няква международна легитимация, де, но просто не е това начина, защото богатите ни са десетки пъти по-бедни от чуждите богати. пази боже пък пример да стане!
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Разбира се, че не искам да споря. При положение, че целият спорт е бизнес, не виждам друг начин. Във Ф1, голяма част от пилотите карат в отборите само защото осигуряват най-много средства за тима - един вид купени места с...не знам какви пари. Но после следва спортната част, в която трябва да се докажат. Прав си, тя цялата ни държава е в пъти по-бедна от другите, затова и мащабите на успехите, на които се радваме е в пъти по-малък от тези в богатите. И като няма хляб, и зрелищата не ни радват. Но още сме в зората на капитализма.

Коментар

Поздравявам Лудогорец и феновете му за изключително успешния сезон - дубъл при първото им участие в А група! Яд ме беше естествено, че изпуснахме първото място, но пък футболистите (с изключение на злобарчето Минев), треньорът и публиката на Лудогорец ми станаха симпатични. Мачът се игра на прекрасен стадион, атмосферата беше европейска, нека да има повече такива мачове в А група!Стана ми жал за Грънчов, който детински си изпроси червен картон, а изгонването на Стойчо Младенов беше пресилено.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

=Rudi= написа:
              slonikon написа:
              ега ти примера! видяхме Литекс докъде я докараха по тоя начин!
              :D Ами като никому неизвестен отбор спечелиха дубъл при дебюта. Не може да се отрече успеха, постигнат от отбора и то с дубъл - и двете купи ли са случайност, купени мачове и други легенди? Публиката ликуваше, града - грееше. Трябва ли да сме бедни, сиви и намръщени само защото някой, някого подозира, че финансира с...не знам какви пари? Клубовете са частни, а не на държавна издръжка - която пак щеше да е от нашите пари. Решенията ги взима собственика. Когато се оттегли финансирането, което осигурява качествени футболисти, пари за издръжка, пари за заплати, тогава се стига до положението, очакващо Литекс.Ред. Абе колко хора не си плащат данъците, глоби, винетки...пък всички реват, че харчат техните пари.
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

=Rudi= написа:
                :D Румене, честита първа титла! Ръководството и отбора, наистина, са пример за развитието на българския футбол. Поздравления за успеха и правилната политика на собствениците! П.П. Не трябват само пари - трябва и акъл.

Коментар

slonikon написа:
                  имам предвид, че не се създаде школа и традиция в Ловеч. за международна легитимация да не говорим. Сега и в Разград ще е същото - на 99%. то не че отбори на по почти 100 години имат няква международна легитимация, де, но просто не е това начина, защото богатите ни са десетки пъти по-бедни от чуждите богати. пази боже пък пример да стане!
                  Напротив ! Беше построен тренировъчен модерен комплекс , предстои изграждането на още един стадион .Школа ще има и ще се развива !

Коментар

Някои левскарчета питаха къде е Коцев. :D Тука съм жив и здрав и даже гледах мача снощи. Честито на Лудогорец, честито и второто място на ЦСКА, защото то е голям успех в предвид в какво състояние беше отбора когато го пое Стойчо.Все пак мачът беше равностоен с голяма доза късмет за Лудогорец. Три греди и ако щастието се беше усмихнало на ЦСКА само едната да бе влязла то мача свършваше.Не бива да се правят такива радостни възгласи от страна на противниците на ЦСКА. Да погледнем Байерн как прие загубата от Челси. Нека бъдем малко по така .А днеска мисля да се разхода до Търново и ако някой от колегите е свободен можем да ударим по едно кафе.Телефончето ми е 0887 99 66 45. :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

а евала, ама небива и радостни възглази и оплювания на Левски нали така всичко ви се върна както се казва някои фенове на цска, вчера в тоталната си безизходица твърдяха че мача бил продаден и такива дивотии, викам ако бяхте вкарали някоя греда ? ами щяхме да направим дузпа :D :D :D :D

Коментар

Re: Има ли футболни фенове тук? 2

Румен_Хинчев написа:
                        Immortal написа:
                        Докато държавата не го закача си върти далаверите и деребейства из Ловеч и околията.Като го хванаха в издънка се разсърди.Ех....Айде Лудогорец!!!! Бийте чорбата!П.П. Аз мачове не гледам по принцип, но сега съм си взел няколко бирички, едно суджуче и съм седнал пред телевизора... А и как няма да се кефя, като червените падат (все ми е едно от кого) Пък и така Андрей Василев и Румен Хинчев ще имат повод да почерпят
                        Андро да черпи - той е местен . Аз скромно ще си пийвам с тебе
                        Благодаря, благодаря!На колегите по-горе ще кажа само, че всеки ден минавам край новата тренировъчна база на Лудогорец ... уникално съоръжение, а още не е довършено ... школа има и инвестициите в школата продължаватП.С. Румба, може и да не си местен, но изказването ти е типично местно ... Нали знаеш двама капанци, като се срещнат колко дълго не си подават ръка ... всеки чака другия да каже:"Дръж тази ръка!"
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Айде честито на наште А третото място Левски дължи не на ЦСКА, а на Антонио Павлов, и на есен Илиев нищо чудно да го вземе от ’’железните’’ :D

Коментар

Честита 98 годишнина на великия отбор на ЛЕВСКИ СОФИЯ ! http://gong.bg/view_article.php?article_id=272815 нека всички червенушки да си припомнят като прочетат как е създаден и техния жалък отбор, с указ на БКП !

Коментар

Някаква нездрава, типична левскарска злоба и жлъч се изливат в темата. Вие ли станахте шампиони, че сте толкова щастливи Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ? Колегите от Разград имат повод за заслужена радост. Ами вие къде се бутате?
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е ти какво очакваше, та те са си го доказали години наред: ако ще да изпадат в Б група, победят ли ЦСКА, сезонът е спасен. Казват си го и в интервютата. Такива са им ценностите, просто. Вечно вторите. Толкова са обречени да са втори, че дори и в класацията за най-много втори места - пак са втори.

Коментар

Working...
                                X