Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лудопутец шампион, БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !mr. Коцев , отново заложихте на Куц кон.ОТИВАМЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА! ПИЙ НАРОДЕ , ДОМУСЧИЕВ ЧЕРПИ.П.с Оги-Дог , 1 бан отнема 2 сек. 1 регистрация 1 мин, да го сложиш на чорбата БЕЗЦЕННО !

Коментар

Айде и от мен честито на Лудогорец ! Нямах възможност да гледам мача, но статистиката говори за голяма ританица ... пак и отново :D Ей това е то БГ "футбол" :D Ай се га да се поизложим и на международните терени малко Фенове на Левски, слагайте памперсите, че няма да ви стигне тоалетната хартия :D Ама и всичко да наакате от кеф, пак сте след ЦСКА
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Спряха му кранчето и нема паре....Тоя филм са го давали вече...Поне е жив! Засега...
        мдаааааа... обаче!!!!!!! писна ми шампиона да става шампион с мои пари... Гришата - ДДС измами със захар... Тея от Разград шампиони с моите пари за лекарства от Здравната каса...ЦСКА-то с моите пари от такса смет... не можаха да станат...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Честита първа титла на Лудогорец! Предвид показаното от играта през сезона - заслужено са с дубъл.
          Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Тройчо ...честита 32 титла.

Коментар

donnna написа:
              kiro_of_the_day написа:
              Спряха му кранчето и нема паре....Тоя филм са го давали вече...Поне е жив! Засега...
              мдаааааа... обаче!!!!!!! писна ми шампиона да става шампион с мои пари... Гришата - ДДС измами със захар... Тея от Разград шампиони с моите пари за лекарства от Здравната каса...ЦСКА-то с моите пари от такса смет... не можаха да станат...
              Левски поне не са те набутали - ставаха си шампиони с праните пари на Чорни
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Честито на Лудогорец.Хубав мач стана.Всичко беше добре,ама чорбарите май зеха да се бунтуват по трибуните.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

Има ли футболни фенове тук? 2

pecata написа:
                  Честито на Лудогорец.Хубав мач стана.Всичко беше добре,ама чорбарите май зеха да се бунтуват по трибуните.
                  Ако начупят седалките , най-вероятно после ще ги изпапкат
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

:D Румене, честита първа титла! Ръководството и отбора, наистина, са пример за развитието на българския футбол. Поздравления за успеха и правилната политика на собствениците! П.П. Не трябват само пари - трябва и акъл.

Коментар

ега ти примера! видяхме Литекс докъде я докараха по тоя начин!
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

dikanio написа:
                        donnna написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        Левски поне не са те набутали - ставаха си шампиони с праните пари на Чорни
                        тях не ги броя, щото тази година останаха дори без калъфка
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ахахахаахахаха колко сте смешни червенушки :D :D :D :D :D :D така е с тройчо симитлииски делиормански толкова момчета, догодина и в 3ката няма да сте, то още тая година нямаше да сте, просто програмата ви беше супер лесна къде е другаря коцев се чудя аз ама нищо де преди какво беше -16 градуса -8 - 10 хахахаахахахаха смяхххххх

Коментар

slonikon написа:
                            ега ти примера! видяхме Литекс докъде я докараха по тоя начин!
                            :D Ами като никому неизвестен отбор спечелиха дубъл при дебюта. Не може да се отрече успеха, постигнат от отбора и то с дубъл - и двете купи ли са случайност, купени мачове и други легенди? Публиката ликуваше, града - грееше. Трябва ли да сме бедни, сиви и намръщени само защото някой, някого подозира, че финансира с...не знам какви пари? Клубовете са частни, а не на държавна издръжка - която пак щеше да е от нашите пари. Решенията ги взима собственика. Когато се оттегли финансирането, което осигурява качествени футболисти, пари за издръжка, пари за заплати, тогава се стига до положението, очакващо Литекс.Ред. Абе колко хора не си плащат данъците, глоби, винетки...пък всички реват, че харчат техните пари.

Коментар

nedialk00 написа:
                              ахахахаахахаха колко сте смешни червенушки :D :D :D :D :D :D така е с тройчо симитлииски делиормански толкова момчета, догодина и в 3ката няма да сте, то още тая година нямаше да сте, просто програмата ви беше супер лесна къде е другаря коцев се чудя аз ама нищо де преди какво беше -16 градуса -8 - 10 хахахаахахахаха смяхххххх
                              Ейиии, голямо злорадство Левски и тая година за малко да се размине с челната тройка, ама айде ! Къде сте Вие, къде сме Ние ! Ще ви видим на евро турнирите, как ще се излагате, излагате, ама тогава ще се криете в миши дупки, меко казано :D Колега, подмий се малко, че мишире и по интернета
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Честита титла на Лудогорец,заслужиха си я играха може би най постоянно през сезона.Според мен ЦСКА в този мач сами са си виновни,започнаха прекалено страхливо мача и през първите 20-тина минути Лудогорци напълно владееха мача,докато през второто се видя,че могат да играят футбол и бяха по-добрият отбор и само малшанса и неумението пред гола им попречи за изравняването.Освен това чета тук,а и в някои други форуми левскарите много щастливи,дори повече и от феновете на Лудогорец,защо бе господа дане би Левски да стана шампион и аз да съм го пропуснал?Щом бате ви Стойчо(ако искате го наричайте двойчо,тройчо или шесторчо) с тоя осакатен отбор със само четирима качествени футболиста достигна до директен мач за титлата,наясно ли сте сега сам като си направи подготовката и привлече футболистите които иска какво ви чака?Доста ви бръкнахме отзад,че с отбор събран от кол и въже играхме за титлата,а вие с милионите рубли и отбор от звезди,луни,слънца и всякакви небесни тела,благодарение на този ЦСКА ще играете в лига Европа.
                                Fiat Marea 1.8 16v HLX
                                Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Working...
                                X