Лудопутец шампион, БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !mr. Коцев , отново заложихте на Куц кон.ОТИВАМЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА! ПИЙ НАРОДЕ , ДОМУСЧИЕВ ЧЕРПИ.П.с Оги-Дог , 1 бан отнема 2 сек. 1 регистрация 1 мин, да го сложиш на чорбата БЕЗЦЕННО !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Айде и от мен честито на Лудогорец ! Нямах възможност да гледам мача, но статистиката говори за голяма ританица ... пак и отново :D Ей това е то БГ "футбол" :D Ай се га да се поизложим и на международните терени малко Фенове на Левски, слагайте памперсите, че няма да ви стигне тоалетната хартия :D Ама и всичко да наакате от кеф, пак сте след ЦСКАОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Спряха му кранчето и нема паре....Тоя филм са го давали вече...Поне е жив! Засега...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:kiro_of_the_day написа:Спряха му кранчето и нема паре....Тоя филм са го давали вече...Поне е жив! Засега...
Коментар
-
Има ли футболни фенове тук? 2
pecata написа:Честито на Лудогорец.Хубав мач стана.Всичко беше добре,ама чорбарите май зеха да се бунтуват по трибуните.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
dikanio написа:donnna написа:kiro_of_the_day написа:Спряха му кранчето и нема паре....Тоя филм са го давали вече...Поне е жив! Засега...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
nedialk00
ахахахаахахаха колко сте смешни червенушки :D :D :D :D :D :D така е с тройчо симитлииски делиормански толкова момчета, догодина и в 3ката няма да сте, то още тая година нямаше да сте, просто програмата ви беше супер лесна къде е другаря коцев се чудя аз ама нищо де преди какво беше -16 градуса -8 - 10 хахахаахахахаха смяхххххх
Коментар
-
slonikon написа:ега ти примера! видяхме Литекс докъде я докараха по тоя начин!
Коментар
-
nedialk00 написа:ахахахаахахаха колко сте смешни червенушки :D :D :D :D :D :D така е с тройчо симитлииски делиормански толкова момчета, догодина и в 3ката няма да сте, то още тая година нямаше да сте, просто програмата ви беше супер лесна къде е другаря коцев се чудя аз ама нищо де преди какво беше -16 градуса -8 - 10 хахахаахахахаха смяххххххОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Честита титла на Лудогорец,заслужиха си я играха може би най постоянно през сезона.Според мен ЦСКА в този мач сами са си виновни,започнаха прекалено страхливо мача и през първите 20-тина минути Лудогорци напълно владееха мача,докато през второто се видя,че могат да играят футбол и бяха по-добрият отбор и само малшанса и неумението пред гола им попречи за изравняването.Освен това чета тук,а и в някои други форуми левскарите много щастливи,дори повече и от феновете на Лудогорец,защо бе господа дане би Левски да стана шампион и аз да съм го пропуснал?Щом бате ви Стойчо(ако искате го наричайте двойчо,тройчо или шесторчо) с тоя осакатен отбор със само четирима качествени футболиста достигна до директен мач за титлата,наясно ли сте сега сам като си направи подготовката и привлече футболистите които иска какво ви чака?Доста ви бръкнахме отзад,че с отбор събран от кол и въже играхме за титлата,а вие с милионите рубли и отбор от звезди,луни,слънца и всякакви небесни тела,благодарение на този ЦСКА ще играете в лига Европа.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар