Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам колко е вярно това за Гриша Ганчев, още повече че преди години той също за известно време заплашваше, че спира да финансира Литекс. Дори за кратко отборът се казваше Ловеч. Сега работата може да е по-сериозна, защото явно Гришата си има много-много сериозни проблеми с държавата. Лошото е, че голяма част от елитните отбори в България са в абсолютна зависимост от личността на финансовия си благодетел. Почти винаги при оттеглянето на благодетеля се оказва, че е финансирал отбора си със заеми към себе си и клубът му дължи милиони левове.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
http://www.blitz.bg/sport/article/127647E сега ако не кажат, че Лудогорец е победил защото съдията е искал да вкара Локо Пд. в евротурнирите :D
Коментар
-
nedialk00
Отборът на Литекс ще участва в следващото първенство на А група предимно с юноши и млади футболисти. Това съобщи финансовият директор на Литекс и на Величко Дихонов като причината за това е случващото се с почетния президент на ,,оранжевите
Коментар
-
Докато държавата не го закача си върти далаверите и деребейства из Ловеч и околията.Като го хванаха в издънка се разсърди.Ех....Айде Лудогорец!!!! Бийте чорбата!П.П. Аз мачове не гледам по принцип, но сега съм си взел няколко бирички, едно суджуче и съм седнал пред телевизора... А и как няма да се кефя, като червените падат (все ми е едно от кого) Пък и така Андрей Василев и Румен Хинчев ще имат повод да почерпят
Коментар
-
D. Stanev написа:Само ме е яд, че не мога да съм си в Разград за мача... Колегата разправя, че още от сабалям било въведено военно положение - полицаи на всеки кьош, а агитките на ЦСКА вече бродели по улиците...А Лудогорец и да не станат шампиони, еднва ли някой ще ги съди - те и без това вече се представиха повече от подобаващо. ЦСКА ще излезе с по-голям "товар" за този мач - дано само да покажат игра.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Immortal написа:Докато държавата не го закача си върти далаверите и деребейства из Ловеч и околията.Като го хванаха в издънка се разсърди.Ех....Айде Лудогорец!!!! Бийте чорбата!П.П. Аз мачове не гледам по принцип, но сега съм си взел няколко бирички, едно суджуче и съм седнал пред телевизора... А и как няма да се кефя, като червените падат (все ми е едно от кого) Пък и така Андрей Василев и Румен Хинчев ще имат повод да почерпятFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
nedialk00
хахахаахахах чорбарите са най-смешния жалък отбор хахахаахахаха шампион по губене на точки Айдеее арабската пролет да свършва и тройчо делиормански да си заминава в египет : ))))))))))) айдеее другариии какво става ??? съдията ли пак е виновен :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Коментар
-
nedialk00
тройчо вече е в бяла стая и е с усмирителна риза и тихо мълви : ДИРЕКТИВА, ДИРЕКТИВА, ДИРЕКТИВА :D :D :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар