Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само ме е яд, че не мога да съм си в Разград за мача... Колегата разправя, че още от сабалям било въведено военно положение - полицаи на всеки кьош, а агитките на ЦСКА вече бродели по улиците...А Лудогорец и да не станат шампиони, еднва ли някой ще ги съди - те и без това вече се представиха повече от подобаващо. ЦСКА ще излезе с по-голям "товар" за този мач - дано само да покажат игра.
    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Специално за десидента недялко00 отново ще цитирам класиците:"...Защото левскарският манталитет е такъв от край време - манталитет на омразата. Защото там, в гетото край София, ги учат не да обичат, не да градят своето и да се стараят да изпреварват конкурента на терена, а да подливат вода, да мишкуват и доносничат по кьошетата."
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

nedialk00 написа:
        божееее, ако честен футбол е да легнеш на цска доооообре,Тото Динев, другари отърсете се най-накрая от комунистическото и посткомунистическото мислене, МНОГО е вредно ! Успех на момчетата от Разград ! и друго, към другаря, който беше писал, че цска били винаги първи и незнам си какво, били са първо по бай тошово, годините, които са с много много по-тежки последници, дори от 500 годишното турско иго ! това си е чиста комплексарщина, ярки комунистически "добродетели" и т.н,ама вие това явно неможе да го осъзнаете, Левски значи свобода, десидентство и т.н, все неща, които вие явно неможете и неискате да разберете, ама така е имаше една приказва за сабята и главичката Дано довечера доброто да надвие злото, успех на Лудогорец
        По спокойно мили ми младежо. Не си живял и работил по комунистическо и за това бъмбалаисваш празни приказки. По твоята логита собственика на Левски какъв е бре???? Комунист, агент ,доносчик и какъв ли не още . И ми говориш за отбора на "народа" Дай малко заден ход. Wink И аз съм левскар ,ама горките като ги няма никакви ще се радвам и на Шампионката титла на ЦСКА . Къде шъ ида .
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

snake написа:
          "...Защото левскарският манталитет е такъв от край време - манталитет на омразата. Защото там, в гетото край София, ги учат не да обичат, не да градят своето и да се стараят да изпреварват конкурента на терена, а да подливат вода, да мишкуват и доносничат по кьошетата."
          Нека да позная - цитатът е от статия на червения шаман Георги Атанасов :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Е той е класик де, не съм излъгал .
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

шамана е писал за вас, ама точно за вас, просто толкова много мразите великия отбор на Левски, именно заради това, че ви се противопоставя, има тая смелост ами коцев, предполагам, че не ти е харесвало да работиш по-време на комунизма или много ти харесваше ? най-добре да си частник, и ти го знаеш много добре, да работиш за себе си, пожелавам ти да си жив и здрав още дълги години и да развиваш бизнеса си, които нямаше да съществува, ако беше през комунизма, с най-добри чувства и пак пожелавам успех на Лудогорец, нека доброто победи

Коментар

Мъ нали в Лудогореца играят половината играчи дето са се учили на футбол в ЦСКА бре. :D Мачът ще е много хубав ,защото титлата я оставиха в София та да е по близо до Армията където ще я връчат на баш Шампионите. А колкото до комунизма остави на мен да си преценя кога ми е било по добре. :D :D :D Шапка на тояга беше тогава ,На всекимо по потребностите му се даваше и на всекиго по възможностите да краде никой го не спираше .

Коментар

сигурен съм, че сега ти е по-добре, но сигурно няма да си признаеш тогава и да имаш, няма какво са си купиш, както и да е, да сте живи и здрави ви пожелавам и на двамата другари

Коментар

И тогав и сега има ли пипи в главата човек няма никакви проблеми. Тогава съм си купувал нови коли като почнеш от ЗАЗ новия модел през 73г ,после Жигула 1200 през 75г ,после Жигула 1300 през 79г ,после Застава Юго през 82, после Трабант 601 през 83г и так далше . Сега по демокрацията само коли шеснайста употреба карам и не се оплаквам.

Коментар

да коли шеснайста употреба, ама реалната им себестойност е повече на тези, който си закупувал нови, както и да е, аз се отказвам да споря, виждам че тъгувате по социализма, само да ви вметна, че ако го нямаше него, вместо да си купуваш кола шеснайста употреба, щеше да си купуваш нова(по-скъпа от изборените) а и явно си имал рядкото житейско щастие през социализма да имаш "валута" па да идеш в корекома

Коментар

От корекома само една елка съм купил за сина си. :D Млади момко, тъгата по социализма си има и друго измерение. Понеже съм роден на село 1945г ток ни прекараха в селото през 1953 година и тогава за пръв път видях какво електрическа крушка и каква ярка светлина издава една 15 ватова крушка. Та от такава нищета съм израснал и вече след 1970 година работейки 2 години в СССР се сдобих с малко парици и положих основите на това което съм сега. Труд, труд и пак труд от сутрин до вечер и вече всичко си идва на местото. :D :D :D

Коментар

За соца - ами ако сложа на кантар най-важните неща като здравеопазване, образование, социален ред и сигурност, то соца бие демокрацията на ...:0! Та кел файда от демокрация като хората нямат работа и хляб да ядат. А, че някои не знаят в каква мизерия се живее по селата е друг въпрос... П.С.: Аз нямам спомен да съм бил подтискан... или да съм бил със съзнанието, че живея в тоталитаризъм и да са ми ограничавани свободите...Сори за
                          Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

коцев написа:
                            От корекома само една елка съм купил за сина си. :D Млади момко, тъгата по социализма си има и друго измерение. Понеже съм роден на село 1945г ток ни прекараха в селото през 1953 година и тогава за пръв път видях какво електрическа крушка и каква ярка светлина издава една 15 ватова крушка. Та от такава нищета съм израснал и вече след 1970 година работейки 2 години в СССР се сдобих с малко парици и положих основите на това което съм сега. Труд, труд и пак труд от сутрин до вечер и вече всичко си идва на местото. :D :D :D
                            прав си, не съм казал, че си измамник и евала, че с честен труд си сполучил в живота и имаш един достоен стандарт на живот, дори се радвам на хора като теб, но спирам с темата за социализма, че отивама много офф топик никой неможе да ме убеди видиш ли колко бил полезен той

Коментар

Както в сегашния строй има хубави и лоши неща ,така беше и при соца. Имаше много хубави неща ,но имаше и големи безобразия.Трябваше хубавото от соца да остане и да се вземе хубавото от демокрацията и ето ти една Швейцария на Балканите. :D

Коментар

Каквото било-било момчета, няма да се върне, не спорете - пуснаха публиката на стадиона, наблюдавам от терасата :D И Локото ще играе в Европа , обещавам, а който се радва на четвърто място, споко, няма да ви послужи за нищо.Левски и Юве, подкрепете Лудогорец ако искате да се окажете на страната на победителя след 3-4 часа. :D

Коментар

Working...
                                X