Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За последните 10-15год. за Левски най много допринесе Наско Сираков, след него според мен е Гонзо.Батков е изперкал и изгуби и двамата

Коментар

За Сираков съм съгласен, ама айде стига с тоя Гонзо де :D Така и не се научи че се рита топката, а не глезените на противниковите играчи !? Как да уважаваш такова говедо ?
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Приноса на Сираков се състоеше в това да урежда съдии и мачове на Левски.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          Приноса на Сираков се състоеше в това да урежда съдии и мачове на Левски.
          май са близнаци с гришата и гърнето а ?

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            За Сираков съм съгласен, ама айде стига с тоя Гонзо де :D Така и не се научи че се рита топката, а не глезените на противниковите играчи !? Как да уважаваш такова говедо ?
            Пък ако се беше научил колко щеше да Ви вкара...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

raoccars написа:
              За последните 10-15год. за Левски най много допринесе Наско Сираков, след него според мен е Гонзо.Батков е изперкал и изгуби и двамата
              Какво точно допринесе Гонзо като шефче там некакво си и като треньор само ми кажи!?

Коментар

Хайде момчета. Не останаха вече от ония 1000 левовите билети за мача в Разград. Купувайте...Привилегията е само наша.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Dido_Lyubenov написа:
                  Пък ако се беше научил колко щеше да Ви вкара...
                  Мерацииииии ...
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

http://football.sportal.bg/news.php?news=366108 Нема скрито покрито
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      http://football.sportal.bg/news.php?news=366108 Нема скрито покрито
                      Това само в БГ може да се случи Голям майтап ще бъде

Коментар

Както вече споменах, шампион ще бъде ЦСКА. Споделих вчера с приятели цесекари, че имам някакво лошо предчувствие: може би за скандали, екшъни, грозни сцени и дори прекратяване на Лудогорец-ЦСКА. Но снощи стана земетресението и явно съм предчувствал него . Така че утре очаквам шампион да стане ЦСКА в един приятен за гледане мач. И очаквам доста изненадващи резултати на другите кандидати за участие в ЛЕ.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          raoccars написа:
                          Какво точно допринесе Гонзо като шефче там некакво си и като треньор само ми кажи!?
                          Допринесе колега, допринесе, и като футболист допринесе, Гонзо има заряд някакъв там не знам как да го обясня но се чувства присъствието му

Коментар

raoccars написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            raoccars написа:
                            Допринесе колега, допринесе, и като футболист допринесе, Гонзо има заряд някакъв там не знам как да го обясня но се чувства присъствието му
                            Чувства се няма що...Тоо нема акъл до дома да се прибере...

Коментар

Утре стискам палци на ЛУДОГОРЕЦ, дано да бият момчетата, заслужават, за разлика от жалкото отборче на тройчо торпедото

Коментар

nedialk00 написа:
                                Утре стискам палци на ЛУДОГОРЕЦ, дано да бият момчетата, заслужават, за разлика от жалкото отборче на тройчо торпедото
                                Интересно, говориш за ЖАЛКИ отбори, пък не споменаваш за сините...

Коментар

Working...
                                X