от миналия сезон примерно - гара дембеле
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nedialk00
-
snake написа:Не мога да си спомня от кога по нашите терени не се е подвизавал играч от калибъра на Жуниор Мораеш. Мога да го сравня само с имена от 70-те и 80-те години на миналия век: Пламен Гетов, Начко Михайлов, Цветан Йончев, Гиби Искренов. Да се сещате за друг такъв велик техничар и голмайстор?Признавам им го на титаните: може да са несериозни хора и да са несъстоятелни да притежават ЦСКА, но правят от нищо нещо. Стига ми това, че поне за кратко се наслаждава(х)ме на брилянтната игра на Янис Зику и Жуниор Мораеш.
Коментар
-
Марселиньо наистина е добър играч,но доста може да се поспори дали е по добър от Жуниор.Все пак си мисля,че Мораеш е по класният от двамата,защото е по комплексиният играч от двамата.А Гарата е футболист стил Гонзо,то това се видя във Фрайбург,никога не съм го харесвал не защото беше в Левски,а защото разчита само на ръгане,на лакти изобщо залага само на физиката си,успя да използва,че тук не му се свиреха твърдите влизания и успя да изпъкне,а в Германия има срещу себе си здрави защитници и съдии свирещи по правилата и резултатът е налице.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
Гонзо не е футболист, той е лекето на терена. Не защото игра в Левски, защото не играе, а е като гаден циганин, дето само рита и спъва докато не го гледат, после невинно гледа съдията в очите. Не знам защо толкова го лансираха тоя кратунко, просто нямам думи, той ми е най-противното нещо което съм виждал по телевизията.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
затова ни е на това дередже футбола ,защото и фенове и журналисти насила се опитват да изкарат някой ритнитопковец -суперстар .Вкарал 3 гола в най-смешното и уредено първенство и вече г осравняваме с уникални футболисти от 80-те А че литекс не могат да се нарешат не се гледа ,също като оня черната Гара дето вкара 40 гола или супер звездата талант неземен Спас Делев Действаюите футболисти в А група са толкова смешни ,че пенсионери от миналото ще ги бият и на малки и големи вратички (даже за малки се случва често :D )фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Имам някакъв поглед и нюх за играчите. Мораеш е много далече от понятието обикновен ритнитопковец. Не че е в ЦСКА и не че днеска направи хеттрик. Класа е. Но нека сега догледаме незначителното мачле по БТВ екшън и после пак ще коментираме величавите събития в А група .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Гонзо не е футболист, той е лекето на терена. Не защото игра в Левски, защото не играе, а е като гаден циганин, дето само рита и спъва докато не го гледат, после невинно гледа съдията в очите. Не знам защо толкова го лансираха тоя кратунко, просто нямам думи, той ми е най-противното нещо което съм виждал по телевизията.
Коментар
-
Не съм очаквал толкова скучен финал на ШЛ.Ама Челси с тая дефанзивна игра,нормално ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Gushterow-Simitli написа:Dido_Lyubenov написа:Гонзо не е футболист, той е лекето на терена. Не защото игра в Левски, защото не играе, а е като гаден циганин, дето само рита и спъва докато не го гледат, после невинно гледа съдията в очите. Не знам защо толкова го лансираха тоя кратунко, просто нямам думи, той ми е най-противното нещо което съм виждал по телевизията.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е най-накрая да видим гол в тазгодишния финал на ШЛ. :DП.П Взе да става интересно ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Gushterow-Simitli написа:Дидо , не съм съгласен с тебОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар