sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Dido_Lyubenov написа:Ами бъикам те, но не съвсем :D Казвам ти откровено, аз съм фен на ЦСКА от както знам що е то футбол, а по него време той си беше на добро ниво у нас. Да, настървено съм викал "долу Левски", но не съм искал на всяка цена, точно Левски да губят от когото и да е. Единствено исках и искам да падат от ЦСКА :D Нека бият другите отбори, за да можем с гордост да кажем "ЦСКА ступа Левски" , а Левски са мноо силни :D Да биеш слаб отбор, не е нещо с което да се гордееш. Именно за това се кефя когато Левски са в челната тройка, за да има достоен противник за ЦСКА Сега в последния мач, имаше ли тръпка ? Не. При всички положения, ЦСКА остава 1-ви а Левски 5-т. И кое му е интересното ?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
dikanio написа:Естествено, че ако Левски не е шампион, ЦСКА е последният отбор, който искам да стане такъв. Може да сте сигурни, че на феновете на Барселона щеше да им е по-леко ако бяха изгубили титлата в Испания, от който и да е друг отбор, а не от Реал. Същото важи и за Юнайтед и Сити.
Коментар
-
Челси или Байерн?След като съм викал и за двата отбора миналите мачове ми е някак странно сега.По-добрият да победи!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Челси или Байерн?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
sugarboy написа:Dido_Lyubenov написа:Ами бъикам те, но не съвсем :D Казвам ти откровено, аз съм фен на ЦСКА от както знам що е то футбол, а по него време той си беше на добро ниво у нас. Да, настървено съм викал "долу Левски", но не съм искал на всяка цена, точно Левски да губят от когото и да е. Единствено исках и искам да падат от ЦСКА :D Нека бият другите отбори, за да можем с гордост да кажем "ЦСКА ступа Левски" , а Левски са мноо силни :D Да биеш слаб отбор, не е нещо с което да се гордееш. Именно за това се кефя когато Левски са в челната тройка, за да има достоен противник за ЦСКА Сега в последния мач, имаше ли тръпка ? Не. При всички положения, ЦСКА остава 1-ви а Левски 5-т. И кое му е интересното ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Е за това говоря :D Последния мач между двта отбора, не решаваше никакъв проблем на ЦСКА, единствено Левски спечели точка по-малка разлика от тоя на горната позиция. ЦСКА си беше на 1-во място и там си остана, независимо от изхода на този мач. Днес мача с Литекс ще е маааалко по от значение, но дори Литекс да вземат 3 точки, пак ще са със 7 точки по-малко от ЦСКА. Остава мача с Лудогорец, който ще е важен и за двата отбора и се надявам да поиграят както се полага.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
nedialk00
всичко стана по моя план ЛЕВСКИ е в Европа, ицата се надупи на цска, но в следващия кръг лудогорец трябва да накаже цска вече съвсем спокойно всички ЛЕВСКАРИ ще викаме за лудогорец
Коментар
-
Не мога да си спомня от кога по нашите терени не се е подвизавал играч от калибъра на Жуниор Мораеш. Мога да го сравня само с имена от 70-те и 80-те години на миналия век: Пламен Гетов, Начко Михайлов, Цветан Йончев, Гиби Искренов. Да се сещате за друг такъв велик техничар и голмайстор?Признавам им го на титаните: може да са несериозни хора и да са несъстоятелни да притежават ЦСКА, но правят от нищо нещо. Стига ми това, че поне за кратко се наслаждава(х)ме на брилянтната игра на Янис Зику и Жуниор Мораеш.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар