Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    Dido_Lyubenov написа:
    Е сори за побоищата, радвам се че ни си от "биячите" ! Но изказването, че не искаш ЦСКА да е шампион, а който и да е друг отбор приемаш, означава че мразиш ЦСКА и си против ЦСКА, каквото и да става. Желанието ти ЦСКА да потъне като стара гемия е по-голямо от това Левски да спечели !? Е какъв левскар си тогава ? :D То това твоето си е чиста проба анти-цесекар, което няма общо с левскар :D
    Ти се бъзикаш нещо, не мога да те разбера, а имам чувство за хумор! Искаш да ми кажеш, че е нормално, щом Левски са в такава позиция, че не могат да станат шампиони, аз да нямам нищо против ЦСКА да станат?! Е, няма такъв филм. Аз съм левскар от дете и последното, което ще ми мине през ума, е че ще искам по някакво стечение на обстоятелствата, пък дори косвено то и да облагодетелства Левски, ЦСКА да стане шампион. Възпитан съм точно в духа на тези противоборства, за които по-горе и аз, и dikanio писахме и това, което казваш, е недопустимо за всеки нормален привърженик на който и да е от тези отбори. Още повече, казах, че съм подкрепял в международни мачове вашия отбор, но не вярвам някой от вас да се похвали с нещо подобно за моя - от отсрещната страна чувам и чета само хули и обиди, въпреки аз винаги да съм спазвал добрия тон в темата.
    Ами бъикам те, но не съвсем :D Казвам ти откровено, аз съм фен на ЦСКА от както знам що е то футбол, а по него време той си беше на добро ниво у нас. Да, настървено съм викал "долу Левски", но не съм искал на всяка цена, точно Левски да губят от когото и да е. Единствено исках и искам да падат от ЦСКА :D Нека бият другите отбори, за да можем с гордост да кажем "ЦСКА ступа Левски" , а Левски са мноо силни :D Да биеш слаб отбор, не е нещо с което да се гордееш. Именно за това се кефя когато Левски са в челната тройка, за да има достоен противник за ЦСКА Сега в последния мач, имаше ли тръпка ? Не. При всички положения, ЦСКА остава 1-ви а Левски 5-т. И кое му е интересното ?
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
      Ами бъикам те, но не съвсем :D Казвам ти откровено, аз съм фен на ЦСКА от както знам що е то футбол, а по него време той си беше на добро ниво у нас. Да, настървено съм викал "долу Левски", но не съм искал на всяка цена, точно Левски да губят от когото и да е. Единствено исках и искам да падат от ЦСКА :D Нека бият другите отбори, за да можем с гордост да кажем "ЦСКА ступа Левски" , а Левски са мноо силни :D Да биеш слаб отбор, не е нещо с което да се гордееш. Именно за това се кефя когато Левски са в челната тройка, за да има достоен противник за ЦСКА Сега в последния мач, имаше ли тръпка ? Не. При всички положения, ЦСКА остава 1-ви а Левски 5-т. И кое му е интересното ?
      Е, не е точно при всички положения да оставате първи, а за мен още по-интересно ще е вие да сте втори, а ние - трети А най-интересно ще ми е довечера Джокович срещу Федерер, нашето първенство не ме вълнува толкова, дори и да бяхме станали шампиони, ама да върви приказката тука :D
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

dikanio написа:
        Естествено, че ако Левски не е шампион, ЦСКА е последният отбор, който искам да стане такъв. Може да сте сигурни, че на феновете на Барселона щеше да им е по-леко ако бяха изгубили титлата в Испания, от който и да е друг отбор, а не от Реал. Същото важи и за Юнайтед и Сити.
        Тук си съвършено не-прав. Това, че губят титлата от Сити, за феновете на Юнайтед е точно толкова важно, колкото Лудогорец да я изгуби от Чепръчене. Гадно им е, че просто игубиха титлата по такъв начин. Друга тема е, че не я заслужаваха. В Англия враждата между Сити и Юнайтед е чисто и просто вражда между два отбора от един град. За сравнението, което искаш да направиш, трябва да използваш Ливърпул. Корените на тази вражда са много, много години назад, когато още бащите ни са били в Ташкент. Краси, копирай пак нещо от Жаклин, че ми е скучно?

Коментар

Чудя се Боби дали е приготвил златните медали, че може да му се наложи днес да ги раздава.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Челси или Байерн?След като съм викал и за двата отбора миналите мачове ми е някак странно сега.По-добрият да победи!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Челси или Байерн?
              Киро,що за въпрос бе :D разбира се че Байерн :D
              Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
              Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

sugarboy написа:
                Dido_Lyubenov написа:
                Е, не е точно при всички положения да оставате първи, а за мен още по-интересно ще е вие да сте втори, а ние - трети А най-интересно ще ми е довечера Джокович срещу Федерер, нашето първенство не ме вълнува толкова, дори и да бяхме станали шампиони, ама да върви приказката тука :D
                Е за това говоря :D Последния мач между двта отбора, не решаваше никакъв проблем на ЦСКА, единствено Левски спечели точка по-малка разлика от тоя на горната позиция. ЦСКА си беше на 1-во място и там си остана, независимо от изхода на този мач. Днес мача с Литекс ще е маааалко по от значение, но дори Литекс да вземат 3 точки, пак ще са със 7 точки по-малко от ЦСКА. Остава мача с Лудогорец, който ще е важен и за двата отбора и се надявам да поиграят както се полага.
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

ogi28b написа:
                  В Англия враждата между Сити и Юнайтед е чисто и просто вражда между два отбора от един град. За сравнението, което искаш да направиш, трябва да използваш Ливърпул.
                  Тия Ливърпул в коя дивизия играят?
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    Е за това говоря :D Последния мач между двта отбора, не решаваше никакъв проблем на ЦСКА, единствено Левски спечели точка по-малка разлика от тоя на горната позиция. ЦСКА си беше на 1-во място и там си остана, независимо от изхода на този мач. Днес мача с Литекс ще е маааалко по от значение, но дори Литекс да вземат 3 точки, пак ще са със 7 точки по-малко от ЦСКА. Остава мача с Лудогорец, който ще е важен и за двата отбора и се надявам да поиграят както се полага.
                    Може моментно да не е имало промяна в съотношението, но я си представи, че паднете и от Лудогорец, един вид, ще сме ви попречили да станете шампиони
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Челси или Байерн?След като съм викал и за двата отбора миналите мачове ми е някак странно сега.По-добрият да победи!
                      Време е Байерн да вземат нещо. Още повече че съм гледал техни мачове в Мюнхен,някак си съм за тях!

Коментар

Аз като гледам мача в момента ЦСКА-Литекс,си мисля че Стоичков трябва да си ходи час по-скоро да не обременява отбора на Литекс.

Коментар

Sandra написа:
                          Аз като гледам мача в момента ЦСКА-Литекс,си мисля че Стоичков трябва да си ходи час по-скоро да не обременява отбора на Литекс.
                          Тва от на жената профила съм го писал да го ева без да видя.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

всичко стана по моя план ЛЕВСКИ е в Европа, ицата се надупи на цска, но в следващия кръг лудогорец трябва да накаже цска вече съвсем спокойно всички ЛЕВСКАРИ ще викаме за лудогорец

Коментар

Айде честито на всички левскари.... Четете внимателно червеният надпис... И да не забравите да ни благодарите ей.
                              Fiat Marea 1.8 16v HLX
                              Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Не мога да си спомня от кога по нашите терени не се е подвизавал играч от калибъра на Жуниор Мораеш. Мога да го сравня само с имена от 70-те и 80-те години на миналия век: Пламен Гетов, Начко Михайлов, Цветан Йончев, Гиби Искренов. Да се сещате за друг такъв велик техничар и голмайстор?Признавам им го на титаните: може да са несериозни хора и да са несъстоятелни да притежават ЦСКА, но правят от нищо нещо. Стига ми това, че поне за кратко се наслаждава(х)ме на брилянтната игра на Янис Зику и Жуниор Мораеш.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X