Тия българските мижитурки ако започнат от нулата, само за 2 години ще стигнат до минус безкрайност
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Както Интер попречиха на Милан да стане шампион, както Сити биха Юнайтед и макар по голова разлика станаха шампиони - това е логиката в спорта.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
Логиката е, че аз, като фен на Левски, съм за това, по всякакъв начин да се попречи на ЦСКА да стане шампион - затова давам и пример с такива съперничества по другите първенства, пропуснах и Реал срещу Барса. Така че, няма как да ми се вменява като ненормално, че искам ЦСКА да не стане шампион - няма такова обстоятелство, при което бих одобрил да се допусне ЦСКА да стане шампион, пък било то и с мизерната цена да влезем по терлици в евротурнирите. Логиката е кристално ясна, чудно ми е, как не разбираш?!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
http://gong.bg/view_article.php?article_id=271461 Винаги съм го смятал за най-добрият български защитник след ерата на четвъртите. Обаче е добър и пред противниковата врата. Любо Пенев трябва да го използва като нападател и да разкара всички от номер 19 до края в този списък http://www.sportal.bg/news.php?news=365116 , защото Илиев сигурно има повече голове през сезона от половината ни пишман нападатели, крила, плеймейкъри, тарани, офанзивни полузащитници и фалшиви деветки :D
Коментар
-
коцев написа:Абе всичко де е преминало през отбора на ЦСКА и е отишло в чужбина все кадърно се е оказвало. :D :D :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
sugarboy написа:Логиката е, че аз, като фен на Левски, съм за това, по всякакъв начин да се попречи на ЦСКА да стане шампион - затова давам и пример с такива съперничества по другите първенства, пропуснах и Реал срещу Барса. Така че, няма как да ми се вменява като ненормално, че искам ЦСКА да не стане шампион - няма такова обстоятелство, при което бих одобрил да се допусне ЦСКА да стане шампион, пък било то и с мизерната цена да влезем по терлици в евротурнирите. Логиката е кристално ясна, чудно ми е, как не разбираш?!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Големи далавери се случват на терена и извън терена. Гледам сега по новините за сутрешната катастрофа наТТракия , джипа на Ники Михаилов и една мутра до него която не пуска никой журналист да го снима . Дори със спрей веднага след катастрофата са замазали номерата.Сега всичко се потулва . Едни казват че Ники е бил в джипа ,други че не е бил там. Самото заличаване на номерата и свирепата мутра навяват на това че може би и Ники е бил зад волана и сега се почват едни лъжи и замазвания.За това нямаме и никакъв спорт и морал.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:sugarboy написа:Логиката е, че аз, като фен на Левски, съм за това, по всякакъв начин да се попречи на ЦСКА да стане шампион - затова давам и пример с такива съперничества по другите първенства, пропуснах и Реал срещу Барса. Така че, няма как да ми се вменява като ненормално, че искам ЦСКА да не стане шампион - няма такова обстоятелство, при което бих одобрил да се допусне ЦСКА да стане шампион, пък било то и с мизерната цена да влезем по терлици в евротурнирите. Логиката е кристално ясна, чудно ми е, как не разбираш?!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Естествено, че ако Левски не е шампион, ЦСКА е последният отбор, който искам да стане такъв. Може да сте сигурни, че на феновете на Барселона щеше да им е по-леко ако бяха изгубили титлата в Испания, от който и да е друг отбор, а не от Реал. Същото важи и за Юнайтед и Сити. Що се отнася до мачовете в Европа, ще ви дам един пример за отношението между феновете на отбори с дългогодишно/градско и т.н. съперничество. Предполагам, че всички, които пишат в тази тема са гледали и си спомнят финала на Шампионската лига през 2005 между Ливърпул и Милан завършил 3:3 в редовното време и спечелен от англичаните след изпълнение на дузпи. В първия кръг на следващия сезон в Серия А, феновете на Интер бяха издигнали огромен транспарант "Благодарим ти, Ливърпул" :D Затова много ми е смешно някой като каже "Понеже сме българи, трябва да подкрепяме и другите български отбори в Европа". Не мога да си представя примерно феновете на Тотнъм и Арсенал да викат за Челси утре, или пък тези на Реал да са се зарадвали на факта, че Атлетико спечели Лига Европа.
Коментар
-
sugarboy написа:Dido_Lyubenov написа:sugarboy написа:Логиката е, че аз, като фен на Левски, съм за това, по всякакъв начин да се попречи на ЦСКА да стане шампион - затова давам и пример с такива съперничества по другите първенства, пропуснах и Реал срещу Барса. Така че, няма как да ми се вменява като ненормално, че искам ЦСКА да не стане шампион - няма такова обстоятелство, при което бих одобрил да се допусне ЦСКА да стане шампион, пък било то и с мизерната цена да влезем по терлици в евротурнирите. Логиката е кристално ясна, чудно ми е, как не разбираш?!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ей този ми е любимият на тази тематика Левскар, цесекар и негър чакат в родилното.Излиза лекарят и казва: - Имам добри новини - и на трима Ви жените Ви родиха здрави момчета. Но има един проблем - объркахме бебетата...Левскаря веднага скача, спринтира, грабва негърчето и хуква да бяга.Негърът след него тича и вика: - Ти луд ли си, бе, човек?! То си личи, че това дете е мое! - Ааааа! По-добре негър, отколкото Цесекар!!!
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Е сори за побоищата, радвам се че ни си от "биячите" ! Но изказването, че не искаш ЦСКА да е шампион, а който и да е друг отбор приемаш, означава че мразиш ЦСКА и си против ЦСКА, каквото и да става. Желанието ти ЦСКА да потъне като стара гемия е по-голямо от това Левски да спечели !? Е какъв левскар си тогава ? :D То това твоето си е чиста проба анти-цесекар, което няма общо с левскар :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар