Йовов вкара гол!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=104665 Забавно развитие на мача между ЦСКА и Левски в неделя, което няма да е съвсем далече от истината :D
Коментар
-
Не съм фен на Челси, но съдбата си знае работата - две греди и пропусната дузпа. Но пък и да вкараш два гола на Барселона с 10 души си е огромно постижение само по себе си. Много исках да е 2:1, за да ги е яд още повече Барселона, но тоя пък Торес, да вземе да вкара един редките си като бели лястовици голове баш сега :D А Тери е много тъпо парче, нямаше нужда да го доказва за пореден път точно днес.p.s. Ерата на хобитите свърши
Коментар
-
sugarboy написа:Опаля! Ха, честито отпадане на Барса! Дано утре и Баварският колос направи същото упражнение! Голям кеф, няма да мога да спя сега...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Стилът на Барса с тези постоянни къси пасове до припадък е по-грозен дори от прословутото "катеначо", с което доминираха италианските отбори преди години.
Коментар
-
Каква полза, като владеят топката 70-30%, че и повече, като не знаят какво да я правят? Образно казано, де - нали досега стилът им беше печеливш, но всеки и навсякъде в един момент си намира майстора. Към края на мача Челси направо ги отчаяха - Барса разиграват пред наказателното поле, но не могат нищо да измислят. Аз затова не харесвам и бразилците, защото с прословутата си техника, мислят, че противникът сега слиза от дърветата. Пак смятам, че Реал и Барса в момента са най-силните отбори в света, но просто не са моите отбори и, естествено, довечера съм за Байерн, макар да не виждам големи шансове за тях.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
dikanio написа:Ауфвидерзеен :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар