Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Опаланга , я какво копирах от Дон Балон. Сега какво ще отговорите за договора на Анисе ?????? . Договорът на Анисе с "Черноморец" Е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Какво следва ? Значи БФС признава че договора е сключен и прекратен съгласно трудовото законодателство.Обаче синьото БФС почва да търси под вола теле и навлиза там където няма правомощия . Ето за каква сламка са се хванали в БФС.Договорът на Анисе с "Черноморец" Е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ.Каква договорна стабилност във футболния живот е решило да пази БФС???? Таратанци !!!! А ето линк към цялата статия и отговорите на БФС.http://www.donbalon.eu/news155722.html
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

vesko написа:
      ntodorov написа:
      ...
      Футбол може да се играе под егидата на ФИФА, ФУФА, ФОФА и Марсианците, но законите на държавата трябва да се спазват. Ако аз утре направя федерация (може и международна), според чиито правила убийството е разрешено и се премира с една точка, ще имам ли право да организирам престрелки с автоматично оръжие? Колкото до детайлите -- ми той дяволът е в детайлите. Ако знаех всичко ехехееее...
      НЕ Е ТАКА !!! А ти ми напиши, кой Закон на РБ не е спазен и от коя страна и ще продължим спора. .
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Тодоров, нещо да кажеш по написаното по горе от мен и по специално по отговора на БФС че договора на Анисе е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН съгласно законодателството ни . :D :D Откъде накъде БФС се представя за по голям орган и почва да тълкува законодателството ни ? И защо е разрешило да приеме такъв договор след като нарушава наредбите .

Коментар

Казвал съм го и друг път, написах го и във фен страницата на ЦСКА във ФБ, заради което получих няколко ругатни: Случаят Анисе е малко циганска работа. Големите отбори не постъпват така. Имаш пари-купуваш, нямаш пари-не купуваш! Но не се наемам да кажа правото на чия страна е.Но - ЦСКА в никакъв случай не е най-големият грешник в нашия футбол. Не знам защо никой държавник не отговори на простичкия въпрос: Как така, аджеба, футболистите на Левски си припкат на воля по Герена, играят мачове и никога не са плащали наем на държавата за удоволствието? Да не би стадионът на МВР да имаше различен статут от този на Армията, че Левски го получиха тихомълком и безвъзмездно? Защо държавата се оказа любяща майка за Левски и зла мащеха за ЦСКА и им предостави собствения им стадион за ползване едва тази година? И то срещу строга инвестиционна програма. А какво ще правим с нередовната картотека на Гонзо, който се оказа, че през 2006 г. е играл в 3 отбора (включително и Левски)? За нередовни състезатели давност няма. Отнемат се титли със задна дата, променят се класирания. Дали така ще постъпи БФС в случая?
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Както тръгнало май тая година няма да завърши шампионата както си му е редът.

Коментар

Коцев. Спирам. Много съм писал по тази тема в един друг спортен форум. По казуса "Анисе" бяха изписани около 160 страници и продължават да се пишат още. Писаха и юристи и от София и от Бургас, писаха и независими, но никой не излезе на глава с другия. Случая хич не е прост и всеки презумпира нещо различно. Ако наистина те интересуват нещата в дълбочина бих ти дал линк на лични. Ще ти трябват няколко дена да изчетеш всичко. Там го има Договора с обосновката на нашите юристи, там го има и основанието, което е накарало Анисе да "избяга" от Черноморец, както и "идеите" на тези, които са го подкокоросали...Има всичко. Въпросът до Черноморец вече е принципен. Не ни е голяма загуба Анисе, дори по-добре се получи . Херо си намери играч в пъти по-добър от него ( за Атиф Шаешу иде реч), но Коцев. Кажи ми за чиЙ чеп им беше Анисе-то на ЦСКА при положение, че в този момент се изсипваха играчи от цял свят в отбора ? Дори и Черноморец да е имал пропуск в изготвянето на Договора му види се, че той не е бил толкова голям или да си ги кажа направо - бил е незначим. Ако беше така Анисе щеше да припка отдавна в ЦСКА. Както и да е...Разбираш ли, че вече тарикатлъка на Градев му изиграва шега. За да избегне риска тая "плазма" се свързва с хора на БФС ( Киряков знаеше, че се лобира в БФС и чакаше развитието) и търси вариант да картотекира Анисе по "другия" начин. И го "съветват" плужеците от БФС да направи чудото: Да трансферира Анисе в аматьорски клуб и от там да го ползват, като преотстъпен. Кое Законодателство ползва в случая Градев ? Литовското, нашето или правилата на ФИФА ? Никое. Ползва само тарикатлъка си. Изпуска умишлено последния трансферен ден, осъзнавайки, че ще вземе аматьора Анисе от Литва ей така бадева, но греда. Професионалния Договор на Анисе с Черноморец ( последния сключен профи Договор) е в централата на ФИФА. Друг подобен - няма. Дали под давлението на хора от БФС или на Черноморец Фифа излиза със становище. Тук Градев пръска акъл, като заявява _ Това е само становище. Ужас. Човека не признава становището, като прелюдие към действие.....бля, бля - не ми се пише повече по този случай, защото нито аз, нито някой друг сред нас ще бъде категорично точен.ПС: Сарафовски. Днес имаме среща с Киряков. Ако четеш - свържи се с мен,ако имаш желание. Ще го питаме за много неща включая и за Нафтата, подписката и правото на този отбор да играе на Лазур. За това ще лобираме. Събираме се към 17.00 часа. Пиши ми на лични до 16.часа, ако ти се идва.
              A17DTС/S

Коментар

Котка по гръб не ляга и това си е. Колега защо месиш Градев ,Мрадев ЦСКА и тем подобни, след като в отговора на БФС си пише дословно черно на бяло : Договорът на Анисе с "Черноморец" Е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН в съответствие с трудовото законодателство на Република България.Какви 5 лева,какви 10 стотинки ???? След като самото БФС си признава за договора ,защо бяха тия напъни и от Черноморец и от БФС??? Ами защото са простаци .

Коментар

ntodorov написа:
                  vesko написа:
                  ntodorov написа:
                  ...
                  Футбол може да се играе под егидата на ФИФА, ФУФА, ФОФА и Марсианците, но законите на държавата трябва да се спазват. Ако аз утре направя федерация (може и международна), според чиито правила убийството е разрешено и се премира с една точка, ще имам ли право да организирам престрелки с автоматично оръжие? Колкото до детайлите -- ми той дяволът е в детайлите. Ако знаех всичко ехехееее...
                  НЕ Е ТАКА !!! А ти ми напиши, кой Закон на РБ не е спазен и от коя страна и ще продължим спора. .
                  Вече сам си противоречиш. Нали вие, цаците, твърдяхте, че договора на Анисе е неправомерно прекратен. Херо ревеше какво щяло да стане ако всеки вземе да връща 3 заплати и да бяга. Ами с договор със срок на изпитване има право и туйто. Ако от БФС бяха отказали да го приемат, щеше да се наложи да се сключи истински. Тогава Анисе не може да бяга, но и Черноморец не може да го изгони. Сега прекратяването е напълно законно и тук идва насирането от БФС -- за да не реве Черноморец (или заради други причини) отказват да го картотекират в ЦСКА. Това се опитваме да ти налеем от известно време, ама безуспешно.Изцепките с аматьорски клубове на луната и в околностите не ги разбирам и не ги коментирам. Колкото до спора, да ти кажа ли откъде ми е дали ще продължи или не. Аз ще си сипя една бира (ако и ти си така -- наздраве) и ще взема да си обработвам снимките
                  Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                    ntodorov написа:
                    vesko написа:
                    ntodorov написа:
                    ...
                    Вече сам си противоречиш. Нали вие, цаците, твърдяхте, че договора на Анисе е неправомерно прекратен. Херо ревеше какво щяло да стане ако всеки вземе да връща 3 заплати и да бяга. Ами с договор със срок на изпитване има право и туйто. Ако от БФС бяха отказали да го приемат, щеше да се наложи да се сключи истински. Тогава Анисе не може да бяга, но и Черноморец не може да го изгони. Сега прекратяването е напълно законно и тук идва насирането от БФС -- за да не реве Черноморец (или заради други причини) отказват да го картотекират в ЦСКА. Това се опитваме да ти налеем от известно време, ама безуспешно.Изцепките с аматьорски клубове на луната и в околностите не ги разбирам и не ги коментирам. Колкото до спора, да ти кажа ли откъде ми е дали ще продължи или не. Аз ще си сипя една бира (ако и ти си така -- наздраве) и ще взема да си обработвам снимките
                    Колега аз спрях спора. Ясно е, че не моЙ се разберем, а и не държа. Бих те помолил обаче да изписваш Черноморец без да използваш определения, като цаци и прочие, така, както аз не използвам за ЦСКА определения, като чорбари или свине. Бъди и ти така добър. Що се касае за "наливането" друже мой е явно, че и ти преливаш - допълнително не моЙ поемеш, но, както бях казал и преди - не държа...но пък елементарния въпрос, който бих ти задал е: Като с Коцев сте тЪй прави, защо ЦСКА не картотекира Анисе въпреки нашата "несправедливост".
                    A17DTС/S

Коментар

коцев написа:
                      Котка по гръб не ляга и това си е. Колега защо месиш Градев ,Мрадев ЦСКА и тем подобни, след като в отговора на БФС си пише дословно черно на бяло : Договорът на Анисе с "Черноморец" Е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН в съответствие с трудовото законодателство на Република България.Какви 5 лева,какви 10 стотинки ???? След като самото БФС си признава за договора ,защо бяха тия напъни и от Черноморец и от БФС??? Ами защото са простаци .
                      Коцев. Губиш контрол. Ако ние сме простаци - вие сте крадци. Що не свалиш червените очила и си зададеш въпроса: " Ако, всичко ни е наред що само ние си имаме проблеми с трансферите, ако случая Анисе не миришише, толкова ли беше трудно този играч да заиграе при нас от раз, както се случва в Белите Държави". Ти колега Коцев, когато си купиш нещо от магазина и го искаш без пари - естествено, че няма да ти го дават, когато обаче го откраднеш ще гледаш да го мушнеш в чуждата пазарска чанта и на изхода на магазина да си го прибереш обратно, като сочиш в обратната посока и викаш " Дръжте разбойника"...Е те това се случва. Магазина е Черноморец, крадеца е ****( уважавам това име и сърце ми не дава да го изпиша), а чуждата пазарска чанта е Литовския клуб.Със здраве. Това ми е последния ми поуст по тази тема.
                      A17DTС/S

Коментар

Ех, ако можеше вие да управлявате БФС, щяхме да сме поне в тройката на класацията на ФИФА :D
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Другарю Тодоров , др Коцев чете и между редовете, а там е самата истина . Седни и спокойно прочети това . :D http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2731207

Коментар

Първо по въпроса с нарицателните -- прав си и ще се поправя. След това:
                            ntodorov написа:
                            Колега аз спрях спора....но пък елементарния въпрос, който бих ти задал е: Като с Коцев сте тЪй прави, защо ЦСКА не картотекира Анисе въпреки нашата "несправедливост".
                            Поредната доза хумор. Това прилича на онези герои от филмите, които след като бъдат уволнени заявяват гордо "Не можеш да ме уволниш, защото аз напускам". След това -- свърши ли спора или не? Че нек’ви въпроси виждам...? Да взема да ти отговоря: НЕ ЗНАМ! А и не ми влиза в работата, нито съм юрист, нито знам подробностите. Но това по никакъв начин не означава, че не съм прав в твърденията си за прекратяването на договора на играча с Черноморец, както и за осрания пейзаж от администрацията в Черноморец и БФС. Впрочем, да не се окаже, че си лично засегнат от тези твърдения?
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Уф, ЦСКА пак е виновен за загубата на Литекс от Локото за купата . По тоя начин сините май ще бъдат извън Европата наесен. Абе има си заговор против Левски и това си е. Всички отбори го млатят и смичат в класирането .

Коментар

"Знам ги аз тях: всичките са мошеници: целият град е такъв; мошеник мошеника язди и мошеник кара. Всички са христопродавци. Само един почтен човек има там -- прокурорът, ала и той, право да ви кажа е цяла свиня." Н.В. Гогол "Мъртви души"
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X