Опаланга , я какво копирах от Дон Балон. Сега какво ще отговорите за договора на Анисе ?????? . Договорът на Анисе с "Черноморец" Е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Какво следва ? Значи БФС признава че договора е сключен и прекратен съгласно трудовото законодателство.Обаче синьото БФС почва да търси под вола теле и навлиза там където няма правомощия . Ето за каква сламка са се хванали в БФС.Договорът на Анисе с "Черноморец" Е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ.Каква договорна стабилност във футболния живот е решило да пази БФС???? Таратанци !!!! А ето линк към цялата статия и отговорите на БФС.http://www.donbalon.eu/news155722.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vesko написа:ntodorov написа:...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Тодоров, нещо да кажеш по написаното по горе от мен и по специално по отговора на БФС че договора на Анисе е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН съгласно законодателството ни . :D :D Откъде накъде БФС се представя за по голям орган и почва да тълкува законодателството ни ? И защо е разрешило да приеме такъв договор след като нарушава наредбите .
Коментар
-
Казвал съм го и друг път, написах го и във фен страницата на ЦСКА във ФБ, заради което получих няколко ругатни: Случаят Анисе е малко циганска работа. Големите отбори не постъпват така. Имаш пари-купуваш, нямаш пари-не купуваш! Но не се наемам да кажа правото на чия страна е.Но - ЦСКА в никакъв случай не е най-големият грешник в нашия футбол. Не знам защо никой държавник не отговори на простичкия въпрос: Как така, аджеба, футболистите на Левски си припкат на воля по Герена, играят мачове и никога не са плащали наем на държавата за удоволствието? Да не би стадионът на МВР да имаше различен статут от този на Армията, че Левски го получиха тихомълком и безвъзмездно? Защо държавата се оказа любяща майка за Левски и зла мащеха за ЦСКА и им предостави собствения им стадион за ползване едва тази година? И то срещу строга инвестиционна програма. А какво ще правим с нередовната картотека на Гонзо, който се оказа, че през 2006 г. е играл в 3 отбора (включително и Левски)? За нередовни състезатели давност няма. Отнемат се титли със задна дата, променят се класирания. Дали така ще постъпи БФС в случая?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Коцев. Спирам. Много съм писал по тази тема в един друг спортен форум. По казуса "Анисе" бяха изписани около 160 страници и продължават да се пишат още. Писаха и юристи и от София и от Бургас, писаха и независими, но никой не излезе на глава с другия. Случая хич не е прост и всеки презумпира нещо различно. Ако наистина те интересуват нещата в дълбочина бих ти дал линк на лични. Ще ти трябват няколко дена да изчетеш всичко. Там го има Договора с обосновката на нашите юристи, там го има и основанието, което е накарало Анисе да "избяга" от Черноморец, както и "идеите" на тези, които са го подкокоросали...Има всичко. Въпросът до Черноморец вече е принципен. Не ни е голяма загуба Анисе, дори по-добре се получи . Херо си намери играч в пъти по-добър от него ( за Атиф Шаешу иде реч), но Коцев. Кажи ми за чиЙ чеп им беше Анисе-то на ЦСКА при положение, че в този момент се изсипваха играчи от цял свят в отбора ? Дори и Черноморец да е имал пропуск в изготвянето на Договора му види се, че той не е бил толкова голям или да си ги кажа направо - бил е незначим. Ако беше така Анисе щеше да припка отдавна в ЦСКА. Както и да е...Разбираш ли, че вече тарикатлъка на Градев му изиграва шега. За да избегне риска тая "плазма" се свързва с хора на БФС ( Киряков знаеше, че се лобира в БФС и чакаше развитието) и търси вариант да картотекира Анисе по "другия" начин. И го "съветват" плужеците от БФС да направи чудото: Да трансферира Анисе в аматьорски клуб и от там да го ползват, като преотстъпен. Кое Законодателство ползва в случая Градев ? Литовското, нашето или правилата на ФИФА ? Никое. Ползва само тарикатлъка си. Изпуска умишлено последния трансферен ден, осъзнавайки, че ще вземе аматьора Анисе от Литва ей така бадева, но греда. Професионалния Договор на Анисе с Черноморец ( последния сключен профи Договор) е в централата на ФИФА. Друг подобен - няма. Дали под давлението на хора от БФС или на Черноморец Фифа излиза със становище. Тук Градев пръска акъл, като заявява _ Това е само становище. Ужас. Човека не признава становището, като прелюдие към действие.....бля, бля - не ми се пише повече по този случай, защото нито аз, нито някой друг сред нас ще бъде категорично точен.ПС: Сарафовски. Днес имаме среща с Киряков. Ако четеш - свържи се с мен,ако имаш желание. Ще го питаме за много неща включая и за Нафтата, подписката и правото на този отбор да играе на Лазур. За това ще лобираме. Събираме се към 17.00 часа. Пиши ми на лични до 16.часа, ако ти се идва.A17DTС/S
Коментар
-
Котка по гръб не ляга и това си е. Колега защо месиш Градев ,Мрадев ЦСКА и тем подобни, след като в отговора на БФС си пише дословно черно на бяло : Договорът на Анисе с "Черноморец" Е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН в съответствие с трудовото законодателство на Република България.Какви 5 лева,какви 10 стотинки ???? След като самото БФС си признава за договора ,защо бяха тия напъни и от Черноморец и от БФС??? Ами защото са простаци .
Коментар
-
ntodorov написа:vesko написа:ntodorov написа:...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:ntodorov написа:vesko написа:ntodorov написа:...A17DTС/S
Коментар
-
коцев написа:Котка по гръб не ляга и това си е. Колега защо месиш Градев ,Мрадев ЦСКА и тем подобни, след като в отговора на БФС си пише дословно черно на бяло : Договорът на Анисе с "Черноморец" Е СКЛЮЧЕН И ПРЕКРАТЕН в съответствие с трудовото законодателство на Република България.Какви 5 лева,какви 10 стотинки ???? След като самото БФС си признава за договора ,защо бяха тия напъни и от Черноморец и от БФС??? Ами защото са простаци .A17DTС/S
Коментар
-
Другарю Тодоров , др Коцев чете и между редовете, а там е самата истина . Седни и спокойно прочети това . :D http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2731207
Коментар
-
Първо по въпроса с нарицателните -- прав си и ще се поправя. След това:ntodorov написа:Колега аз спрях спора....но пък елементарния въпрос, който бих ти задал е: Като с Коцев сте тЪй прави, защо ЦСКА не картотекира Анисе въпреки нашата "несправедливост".Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
"Знам ги аз тях: всичките са мошеници: целият град е такъв; мошеник мошеника язди и мошеник кара. Всички са христопродавци. Само един почтен човек има там -- прокурорът, ала и той, право да ви кажа е цяла свиня." Н.В. Гогол "Мъртви души"VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар