Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .
    Колега Коцев. "Истината" никога не е една. Жалко е обаче, че име, като ЦСКА се използва от единпишман мениджър, на който и в прав и в завоалиран текст му беше казано, че юридическите му аргументи санищожни и абсурдни. В паниката и объркаността си Градев сложи името ЦСКА, като щит пред егото си.Градев е, като "лаймски" кърлеж...Впрочем от Черноморец му подготвят много интересни въпроси. Скоро ще се публикуват, ноима голяма ( всъщност единствената) вероятност много медии избирателно да ги пропуснат, а във виртуала да се реят въпроси от типа "Градев"-ски:"Защо има живот на Земята, а няма на Марс" или пък : "Кражба ли е присвоеното"...ПС: Иначе за мача вчера: Радвам се, че футбола в БГ е все още жив. Истински спектакъл между отбори, които нямаше какво да губят и, отбори без "бремето" на "Директивите" и произхождащите от тях позиции в крайното класиране.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Истината колега е една , а интерпретациите са хиляди. :D Твоите хора са прекратили договара си с Анисе законно , но грешката на Анисе и ЦСКА е че веднага на другия ден го представиха за новото попълнение. Ако бяха по умни да изчакат десетина дни всичко щеше да мине и замине .Договора на Анисе с Черноморец е бил за изпитателен срок време през което и състезател и клуб могат едностранно да го прекратят. До тук две мнения няма . Да са му дали да подпише още в началото договор за повече от година и то не на изпитателен срок та сега да могат да претендират , ама все гледаме да изментим някого. Не са цвете за мирисане и вашите от Черноморец както и тия от Борисовата градина . Сега едно мое лично мнение относно треньорските саги в Левски. Не съм левскар . Голям вой се надигна защо не са взели Мъри най успешния треньор. Аз пък си мисля за Мъри че не е такъв треньор за какъвто го мислят . Малко има късмет с Левски та се класира в Шампионска лига и отнесе 17:1 гола.После стана национален треньор и видяхме резултата му . Кръгла нула . После отиде в Литекс и там окенза процепа . От там отиде в Кипър и от го изгониха . Ами що за кадърен треньор е тогава ????
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Много се дракате, за съжаление нямам време да изчета всичко сега ... Само едно ще кажа ... ДОЛУ БФС .... долу перуката с всичките му приближени ...
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ntodorov написа:
          коцев написа:
          Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .
          Колега Коцев. "Истината" никога не е една. Жалко е обаче, че име, като ЦСКА се използва от единпишман мениджър, на който и в прав и в завоалиран текст му беше казано, че юридическите му аргументи санищожни и абсурдни. В паниката и объркаността си Градев сложи името ЦСКА, като щит пред егото си.Градев е, като "лаймски" кърлеж...Впрочем от Черноморец му подготвят много интересни въпроси. Скоро ще се публикуват, ноима голяма ( всъщност единствената) вероятност много медии избирателно да ги пропуснат, а във виртуала да се реят въпроси от типа "Градев"-ски:"Защо има живот на Земята, а няма на Марс" или пък : "Кражба ли е присвоеното"...ПС: Иначе за мача вчера: Радвам се, че футбола в БГ е все още жив. Истински спектакъл между отбори, които нямаше какво да губят и, отбори без "бремето" на "Директивите" и произхождащите от тях позиции в крайното класиране.
          Лелеле човек толкова много глупости си надраскал по темата Анисе та чак ти се чудя да не си изготвял ти този договор.И понеже и аз съм от Бургас и аз чувам разни неща истината не е такава каквато я казваш ти или (най-честния)бизнесмен Митко Събев.Айде моля те не изкарвай цаците най-честния отбор.Факт е че се чудят от къде да изкарат някой лев,факт е че финансовото им положение не е розово,факт е че никога няма да направят нещо запомнящо се,факт е че отбора на голяма част от футболен Бургас е един и той се казва Нефтохимик. Каквото и да направят цаците няма да стане на тяхното,истината ще излезе наяве и тя не е такава каквато я казваш ти.

Коментар

raptor_1 написа:
            ntodorov написа:
            коцев написа:
            Лелеле човек толкова много глупости си надраскал по темата Анисе та чак ти се чудя да не си изготвял ти този договор.И понеже и аз съм от Бургас и аз чувам разни неща истината не е такава каквато я казваш ти или (най-честния)бизнесмен Митко Събев.Айде моля те не изкарвай цаците най-честния отбор.Факт е че се чудят от къде да изкарат някой лев,факт е че финансовото им положение не е розово,факт е че никога няма да направят нещо запомнящо се,факт е че отбора на голяма част от футболен Бургас е един и той се казва Нефтохимик. Каквото и да направят цаците няма да стане на тяхното,истината ще излезе наяве и тя не е такава каквато я казваш ти.
            Колега по темата Черноморец - Нефтохимик има много да се спори , а относно кой е истинския отбор ще остана безмълвен
            Fiat Bravo 1.2 82 hp(продаден)
            Alfa Romeo 1.9 JTD 115 hp

Коментар

raptor_1 написа:
              ntodorov написа:
              коцев написа:
              Това ли ти е първия поуст в този форум момко ? Приказките за истинския отбор ги остави на пъпчивите хлапета от Бургас, сред, които явно си и ти. Тук обаче иде реч за Черноморец. Обори ми "глупостите" и тогава се изживявай. Споровете кой е отбора на Бургас ги прехвърли нейде другаде, че тук е интелигентен форум и някак си не ми се ще тук да ти реквам, какво мисля за такива, като теб - вчера пръкнали се и прекрояващи Бургас на Нафта и Черноморец.
              A17DTС/S

Коментар

коцев написа:
                Истината колега е една , а интерпретациите са хиляди. :D Твоите хора са прекратили договара си с Анисе законно , но грешката на Анисе и ЦСКА е че веднага на другия ден го представиха за новото попълнение. Ако бяха по умни да изчакат десетина дни всичко щеше да мине и замине .Договора на Анисе с Черноморец е бил за изпитателен срок време през което и състезател и клуб могат едностранно да го прекратят. До тук две мнения няма . Да са му дали да подпише още в началото договор за повече от година и то не на изпитателен срок та сега да могат да претендират , ама все гледаме да изментим някого. Не са цвете за мирисане и вашите от Черноморец както и тия от Борисовата градина . Сега едно мое лично мнение относно треньорските саги в Левски. Не съм левскар . Голям вой се надигна защо не са взели Мъри най успешния треньор. Аз пък си мисля за Мъри че не е такъв треньор за какъвто го мислят . Малко има късмет с Левски та се класира в Шампионска лига и отнесе 17:1 гола.После стана национален треньор и видяхме резултата му . Кръгла нула . После отиде в Литекс и там окенза процепа . От там отиде в Кипър и от го изгониха . Ами що за кадърен треньор е тогава ????
                Колега Коцев. " Моите" хора и до ден днешен не са прекратявали Договор с Анисе... Цитирам извадка от отговора на БФС към Градев, разпространена късните следобедни часове по медиите: "Договорът на Анисе с "Черноморец" сключен в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ. Пише го ясно в Правилника за статута и трансферите на футболисти. На всичкото отгоре "Черноморец" също е изпратил жалба във ФИФА с мотива, че договорът на клуба с Анисе изтича на 30.06.2014 г., т. е. ПФК "ЦСКА" АД изобщо няма право да влиза в контакт за трансфер с футболиста. Договорът му е сключен по Трудовото законодателството. Стига сте правили хората на идиоти - Анисе е представен като играч на ПФК "ЦСКА" броени дни, след като разтрогва договора си! Нима някой наистина вярва, че той сам е измислил как да избяга от Бургас с мотива, че спира с футбола, а след това омайният глас на сирените от "Българска армия" го разубеждава?! И един въпрос: Да не би историята да е съвсем проста всъщност: един клуб много иска да вземе един футболист от друг клуб, но без да плаща. Намесва се един човек, който поема ангажимент да свърши тая не много футболна работа срещу хонорар, естествено, но, също толкова естествено, се проваля. И сега някой друг трябва да е виновен."Това е нещото, което и нашите юристи твърдяха и твърдят. Що се касае за интерпретациите. В съда не се интерпретира, във ФИФА - също. Там си има правила.
                A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                  raptor_1 написа:
                  ntodorov написа:
                  коцев написа:
                  Това ли ти е първия поуст в този форум момко ? Приказките за истинския отбор ги остави на пъпчивите хлапета от Бургас, сред, които явно си и ти. Тук обаче иде реч за Черноморец. Обори ми "глупостите" и тогава се изживявай. Споровете кой е отбора на Бургас ги прехвърли нейде другаде, че тук е интелигентен форум и някак си не ми се ще тук да ти реквам, какво мисля за такива, като теб - вчера пръкнали се и прекрояващи Бургас на Нафта и Черноморец.
                  Момко аз съм от много по рано във този форум от теб,и най-вероятно даже и съм по голям от теб,просто имам бан и си правя все нови регистрации.Недей пиши глупости че аха хората току виж ти повярвали на теб и Събев разсипника.Така че поспри се малко,феновете на шараните ходят със кислородни маски че аха виж не им стига въздуха да викната акулите в атака. Навремето Събев честния бизнесмен си помисли че ще вземе и феновете на Нафтата ама един мазут никога не може да стане цаца.Така че не заблуждавай хората със глупостите дето плямпа кИряков.От един прост говорител по микрофона много взе да се изживява на личност.

Коментар

Сарафовски. Батко съм ти и, като такъв ме слушай. А ако искаш да си хортуваме на тази тема съм отворен за срещи. Близо съм до кухнята на двата отбора. Ти си ЦСКА-рче. Ясно е това. За теб "случая Анисе" не е случай...Подминавай го с мръсна газ.Твоята позиция, еле щом си ти ми е ясна преди да пропишеш. Явно е, че не ме познаваш. BRF говори ли ти нещо ?
                    A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                      Сарафовски. Батко съм ти и, като такъв ме слушай. А ако искаш да си хортуваме на тази тема съм отворен за срещи. Близо съм до кухнята на двата отбора. Ти си ЦСКА-рче. Ясно е това. За теб "случая Анисе" не е случай...Подминавай го с мръсна газ.Твоята позиция, еле щом си ти ми е ясна преди да пропишеш. Явно е, че не ме познаваш. BRF говори ли ти нещо ?
                      За Анисе ми е през $$$$$$$$ нито съм го гледал нито знам колко е добър.Яд ме е за Нефтохимик,не можеш да отречеш как беше преди стадиона и как е сега,пълен винаги пълен.Черноморец,за мен такъв отбор няма,ако не играят със ЦСКА кракът ми не стъпва там.

Коментар

ntodorov написа:
                        ..."Договорът на Анисе с "Черноморец" сключен в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ."...Това е нещото, което и нашите юристи твърдяха и твърдят. Що се касае за интерпретациите. В съда не се интерпретира, във ФИФА - също. Там си има правила.
                        Скоро не бях чел толкова качествена смешка. Още повече, ако "вашите" юристи са твърдели същото. В тая държава си има закони и докато българският парламент не ратифицира "международното футболно такова" е повече от ясно кои закони са приложими.Истината е кристално ясна: Цаците са се опитали да се направят на хитри -- договор с изпитателен срок. Така биха могли лесно да се отърват от играча ако не става. След като този договор противоречи на правилата просто е трябвало от БФС да не го приемат. Но веднъж наакали се, започват да бършат и да мажат след това. Всеки нормален съд ще отсъди в полза на играча, но това ще е твърде късно и мисията ще е изпълнена - ЦСКА остава и без този футболист.
                        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

predator_7878 написа:
                          ntodorov написа:
                          За Анисе ми е през $$$$$$$$ нито съм го гледал нито знам колко е добър.Яд ме е за Нефтохимик,не можеш да отречеш как беше преди стадиона и как е сега,пълен винаги пълен.Черноморец,за мен такъв отбор няма,ако не играят със ЦСКА кракът ми не стъпва там.
                          Аз съм бил и на двата стадиона. Поддържал съм Нафтата от 1985 година, като хлапак . Ходил съм и на Локо Б-с. Имам сантименти и към двата отбора. И аз искам всеки отбор да си играе на стадиона. Това, че така се случи с Нефтохимик е пошло, но надали феновете на този отбор са виновни за това. Мисля, че знаеш, кой е виновника. Впрочем утре имаме среща с Киряков. Заповядай и ти. сериознао ти говоря. Ще говорим и за стадион Лазур и за това и Нафтата да го ползва. Ние сме ония, които преди година направихме Английския сектор на Стадион 9-ти септември. Същите ние бяхме и първата агитка на Нафтата, когато отбора играеше във В група през 90-91 и направи фурор елиминирайки Левски. Ако имаш нещо за казване съвсем серизоно ти заявявяам: Утре от 18. 00 часа имаме среща с Киряков не да го ухажваме. Един от най-добрите ми приятели е върл ЦСКА-р - Вальо БРФ
                          A17DTС/S

Коментар

vesko написа:
                            ntodorov написа:
                            ..."Договорът на Анисе с "Черноморец" сключен в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ."...Това е нещото, което и нашите юристи твърдяха и твърдят. Що се касае за интерпретациите. В съда не се интерпретира, във ФИФА - също. Там си има правила.
                            Скоро не бях чел толкова качествена смешка. Още повече, ако "вашите" юристи са твърдели същото. В тая държава си има закони и докато българският парламент не ратифицира "международното футболно такова" е повече от ясно кои закони са приложими.Истината е кристално ясна: Цаците са се опитали да се направят на хитри -- договор с изпитателен срок. Така биха могли лесно да се отърват от играча ако не става. След като този договор противоречи на правилата просто е трябвало от БФС да не го приемат. Но веднъж наакали се, започват да бършат и да мажат след това. Всеки нормален съд ще отсъди в полза на играча, но това ще е твърде късно и мисията ще е изпълнена - ЦСКА остава и без този футболист.
                            Веско. Бъркаш нещата приятелю. Така, както и Градев. Държавата си ни е Държава Веско, но футболът ни се играе под егидата на Фифа и Уефа, приятелю. За това ги има и тези институции. За такива недоразумения и намеси на Държавата във футболните дела бяха извадени много Държави от тези организации. Остана им само да си смучат пръстите. Явно и Черноморец са презумпирали това, когато са подписвали споразуменията си с Анисе...хайде, че и "нашите" юристи не са по-прости от Градев. Истината е, че ЦСКА е подведен от Градушката. Веско. ЦСКА по този казус издиша, като на балон хелия.
                            A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                              vesko написа:
                              ntodorov написа:
                              Веско. Бъркаш нещата приятелю. Така, както и Градев. Държавата си ни е Държава Веско, но футболът ни се играе под егидата на Фифа и Уефа, приятелю. За това ги има и тези институции. За такива недоразумения и намеси на Държавата във футболните дела бяха извадени много Държави от тези организации. Остана им само да си смучат пръстите. Явно и Черноморец са презумпирали това, когато са подписвали споразуменията си с Анисе...хайде, че и "нашите" юристи не са по-прости от Градев. Истината е, че ЦСКА е подведен от Градушката. Веско. ЦСКА по този казус издиша, като на балон хелия.
                              За мен е загуба на време да ходиш там,само ще лъжат и мажат,няма как да ме спечелят на тяхна страна.Както каза Веско,значи ако не става футболиста той е временен договор няма неустойки няма съд всичко е пито платено.Като знам за какъв човек става дума(Събев)е на 100% така.Колко душички е заробил този изрод.

Коментар

ntodorov написа:
                                ...
                                Футбол може да се играе под егидата на ФИФА, ФУФА, ФОФА и Марсианците, но законите на държавата трябва да се спазват. Ако аз утре направя федерация (може и международна), според чиито правила убийството е разрешено и се премира с една точка, ще имам ли право да организирам престрелки с автоматично оръжие? Колкото до детайлите -- ми той дяволът е в детайлите. Ако знаех всичко ехехееее...
                                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
                                X