коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Истината колега е една , а интерпретациите са хиляди. :D Твоите хора са прекратили договара си с Анисе законно , но грешката на Анисе и ЦСКА е че веднага на другия ден го представиха за новото попълнение. Ако бяха по умни да изчакат десетина дни всичко щеше да мине и замине .Договора на Анисе с Черноморец е бил за изпитателен срок време през което и състезател и клуб могат едностранно да го прекратят. До тук две мнения няма . Да са му дали да подпише още в началото договор за повече от година и то не на изпитателен срок та сега да могат да претендират , ама все гледаме да изментим някого. Не са цвете за мирисане и вашите от Черноморец както и тия от Борисовата градина . Сега едно мое лично мнение относно треньорските саги в Левски. Не съм левскар . Голям вой се надигна защо не са взели Мъри най успешния треньор. Аз пък си мисля за Мъри че не е такъв треньор за какъвто го мислят . Малко има късмет с Левски та се класира в Шампионска лига и отнесе 17:1 гола.После стана национален треньор и видяхме резултата му . Кръгла нула . После отиде в Литекс и там окенза процепа . От там отиде в Кипър и от го изгониха . Ами що за кадърен треньор е тогава ????
Коментар
-
ntodorov написа:коцев написа:Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .
Коментар
-
raptor_1 написа:ntodorov написа:коцев написа:Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .Fiat Bravo 1.2 82 hp(продаден)
Alfa Romeo 1.9 JTD 115 hp
Коментар
-
raptor_1 написа:ntodorov написа:коцев написа:Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .A17DTС/S
Коментар
-
коцев написа:Истината колега е една , а интерпретациите са хиляди. :D Твоите хора са прекратили договара си с Анисе законно , но грешката на Анисе и ЦСКА е че веднага на другия ден го представиха за новото попълнение. Ако бяха по умни да изчакат десетина дни всичко щеше да мине и замине .Договора на Анисе с Черноморец е бил за изпитателен срок време през което и състезател и клуб могат едностранно да го прекратят. До тук две мнения няма . Да са му дали да подпише още в началото договор за повече от година и то не на изпитателен срок та сега да могат да претендират , ама все гледаме да изментим някого. Не са цвете за мирисане и вашите от Черноморец както и тия от Борисовата градина . Сега едно мое лично мнение относно треньорските саги в Левски. Не съм левскар . Голям вой се надигна защо не са взели Мъри най успешния треньор. Аз пък си мисля за Мъри че не е такъв треньор за какъвто го мислят . Малко има късмет с Левски та се класира в Шампионска лига и отнесе 17:1 гола.После стана национален треньор и видяхме резултата му . Кръгла нула . После отиде в Литекс и там окенза процепа . От там отиде в Кипър и от го изгониха . Ами що за кадърен треньор е тогава ????A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:raptor_1 написа:ntodorov написа:коцев написа:Ми гледах го бре . Един истински мач .Както е истина и това в линка дето го дадох по горе .
Коментар
-
Сарафовски. Батко съм ти и, като такъв ме слушай. А ако искаш да си хортуваме на тази тема съм отворен за срещи. Близо съм до кухнята на двата отбора. Ти си ЦСКА-рче. Ясно е това. За теб "случая Анисе" не е случай...Подминавай го с мръсна газ.Твоята позиция, еле щом си ти ми е ясна преди да пропишеш. Явно е, че не ме познаваш. BRF говори ли ти нещо ?A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Сарафовски. Батко съм ти и, като такъв ме слушай. А ако искаш да си хортуваме на тази тема съм отворен за срещи. Близо съм до кухнята на двата отбора. Ти си ЦСКА-рче. Ясно е това. За теб "случая Анисе" не е случай...Подминавай го с мръсна газ.Твоята позиция, еле щом си ти ми е ясна преди да пропишеш. Явно е, че не ме познаваш. BRF говори ли ти нещо ?
Коментар
-
ntodorov написа:..."Договорът на Анисе с "Черноморец" сключен в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ."...Това е нещото, което и нашите юристи твърдяха и твърдят. Що се касае за интерпретациите. В съда не се интерпретира, във ФИФА - също. Там си има правила.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
predator_7878 написа:ntodorov написа:Сарафовски. Батко съм ти и, като такъв ме слушай. А ако искаш да си хортуваме на тази тема съм отворен за срещи. Близо съм до кухнята на двата отбора. Ти си ЦСКА-рче. Ясно е това. За теб "случая Анисе" не е случай...Подминавай го с мръсна газ.Твоята позиция, еле щом си ти ми е ясна преди да пропишеш. Явно е, че не ме познаваш. BRF говори ли ти нещо ?A17DTС/S
Коментар
-
vesko написа:ntodorov написа:..."Договорът на Анисе с "Черноморец" сключен в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ."...Това е нещото, което и нашите юристи твърдяха и твърдят. Що се касае за интерпретациите. В съда не се интерпретира, във ФИФА - също. Там си има правила.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:vesko написа:ntodorov написа:..."Договорът на Анисе с "Черноморец" сключен в съответствие с трудовото законодателство на Република България. БФС не е имал право да не приеме този договор, както не е можел да направи нищо при едностранното му прекратяване от страна на футболиста. Това, което БФС Е ДЛЪЖЕН ДА НАПРАВИ, е да пази договорната стабилност във футболния живот у нас, т. е., когато един клуб реши да отмъкне без пари даден футболист, използвайки несъответствия в трудовото законодателство и международното футболно такова, ДА НАЛОЖИ ЗАБРАНА ЗА НОВИ ИГРАЧИ ЗА ЕДИН ТРАНСФЕРЕН ПРОЗОРЕЦ."...Това е нещото, което и нашите юристи твърдяха и твърдят. Що се касае за интерпретациите. В съда не се интерпретира, във ФИФА - също. Там си има правила.
Коментар
-
ntodorov написа:...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар