Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лудогорец са се запътили натам, където ги поставих в началото на сезона - 5-6 място. Ако някой се поразрови в темата, ще види прозорливата ми прогноза :D . Полезният им ход е да назначат Мъри за треньор, а ходът, който окончателно ще ги закопае - недоразумението Йешич. Всъщност най-правилно е да бъде оставен младият им треньор Петев да работи поне още две-три години, но в България просто не се прави така и по всичко личи, че дните му начело на Лудогорец са преброени.Ако допуснем, че първенството се играе честно докрая, като че ли най-големи изглеждат шансовете на ЦСКА. Силите са много изравнени, отборите на върха са почти еднакво слаби, а авансът от 5-6-7 точки на ЦСКА пред основните конкуренти не е за подценяване. Освен това в ЦСКА предстои евентуално да се завърнат в игра доста наказани и контузени играчи: Янчев, Трифонов, Стоянов, Апостол Попов.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

коцев написа:
      Само не знам, защо изключваш ЧЕРНОМОРЕЦ.
      Черноморец е дребна риба за ЦСКА . Нали Крачунов трябваше да си вкара автогол та да може Черноморец да поведе. И въобще тогава ЦСКА играеше срещу Дуци и си постигна целта. Сега Левски върви по същия път и играе срещу Костов и Гонзо. :D
      Че, какво значение има за кого е играл ЦСКА ? Нас не ни бърка тази работа. Ако искат и за луната да играят. Бихме ли ги - бихме ги. Черноморец шампион няма да стане. Не, защото не заслужава, ами защото Директивата е друга. А пък Събев докато не се научи да купува важни мачове винаги ще сме зад вас, Левски, ЦСКА или някой по-амбициозен отбор, като Лудогорец например.ПС: Първенството отдавна не е било толкова интересно. Дано нещата се решават само на терена..., ама
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Отборите от върха тепърва ще играят помежду си. Това са мачовете на истината. ЦСКА, както има 5 точки аванс, така може да се окаже и в позицията на Лудогорец. Вижте програмата и ще се убедите...Впрочем програмата е сложна за всички отбори от 1 до 4-то място. Предстоят интересни мачове.
        A17DTС/S

Коментар

Утре съм на мача в Севлиево и след мача ще ви кажа кон боб яде ли или не .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Само да ви кажа, че от Черноморец нямат пари да си платят тока, ония ден щели да им вземат автобуса за неплатени задължения... Ако не им вземат лиценза и ги пратят във В група до края ще е добре...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              Само да ви кажа, че от Черноморец нямат пари да си платят тока, ония ден щели да им вземат автобуса за неплатени задължения... Ако не им вземат лиценза и ги пратят във В група до края ще е добре...
              Колега. Ти по-добре от мен знаеш, че Черноморец е 50% и Общински клуб. Продължението от мен ли искаш да го научиш или го знаеш ?Що се касае за лиценза. Няма да имаме проблем с него. В момента се водят преговори с нов генерален спонсор. Задълженията към Общината са разсрочени. Решено е на последната сесия на Общинския съвет. За автобуса - не коментирам, защото никога не е стоял на дневен ред да бъде отнет. Близко съм до клуба и това, което се пише е преувеличено. Иначе финансовото дередже на отбора наистина не е цветущо, но така е и с повечето отбори в Бг... Черноморец ще го има. ПС: Първия клуб, който трябва да отиде във "В" групите е ЦСКА.
              A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                ...ПС: Първия клуб, който трябва да отиде във "В" групите е ЦСКА.
                Ами няма как да знаеш дали наистина е така. Не си в кухнята и информацията за ЦСКА я получаваш само от журналята . Сега ще кажеш за ДДС-то за Платини и за "отвличането" на Анисе. Има си юристи, нека тълкуват нещата.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ntodorov написа:
                  ПС: Първия клуб, който трябва да отиде във "В" групите е ЦСКА.
                  Имаш ли някакви основателни причини да мислиш така или просто си търкаш пръстите в клавиатурата?
                  Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

snake написа:
                    ntodorov написа:
                    ...ПС: Първия клуб, който трябва да отиде във "В" групите е ЦСКА.
                    Ами няма как да знаеш дали наистина е така. Не си в кухнята и информацията за ЦСКА я получаваш само от журналята . Сега ще кажеш за ДДС-то за Платини и за "отвличането" на Анисе. Има си юристи, нека тълкуват нещата.
                    Е, стига ми да съм в кухнята на Черноморец за да го твърдя...Какво и, колко още трябва да тълкуват юристите бе друже. ...Или викаш да се "тълкува" докато на вас ви хареса. С Платини проблема хич не е само в ДДС. Към днешна дата един лев не е влязъл в сметката на Черноморец. Що се касае за Анисе...Градев му "подаде" ръка за да свърши с футбола. Ако те интересува бих ти предоставил на лични копие от Договора между Черноморец и ЦСКА за покупко-продажбата на Мескита. Договор, който и Черноморец разпространи в медийното пространство преди 2 месеца... Знаеш ли по, коя сметка бяха върнати парите от последните три заплати на Анисе ? По сметката, която ЦСКА трябваше да обслужва траншовете за Платини...Иначе Градев имаше безочието да твърди, че ЦСКА няма нищо общо с "подбудите" към Анисе. Скоро и това ще се докаже и ще стигнем до поредния парадокс, ама...ПС: Отплеснах се. Не ми се спори тук. Спора е отнесен, където трябва и хич не се развива в полза на червените...Това е автомобилен форум. Нека тук да сме повърхностни и да си караме автомобилчетата...
                    A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                      Това е автомобилен форум. Нека тук да сме повърхностни и да си караме автомобилчетата...
                      Автомобилен форум, но не може да живеем и да мислим само за колата, за нея си има технически раздел. Във форумите на трошливите марки се обсъждат основно технически проблеми и ремонти, чат-пат тюнинг. Ние тук нямаме проблеми с колите и сме на друго ниво, затова и раздела, който e за всичко останало и всеки може да си пише каквото му душа сака, е най-посещавания и бързо развиващ се. Кеф ти политика, кеф ти футбол, кеф ти избор на еди какво с :D Футболната тема мен лично много ме забавлява и се радвам, че е една от най-оживените. Друг е въпроса, че моя син лагер отстъпва по численост, ама какво да се прави, явно фиатаджиите са футболно заблудени и тук също сме "Сами срещу всички" Конкретно за А група, не мога да отрека, че по-забавен комедиен сериал няма. То не са фалшиви договори, руски милиони, директиви, екзекутори, отложени мачове, драматични обрати/toto negra, невероятни обещания, култови интервюта и т.н. Единствено съм разочарован от Стоичков, очаквах по-запомнящи се изяви от него, но изглежда вече е доста улегнал и спокоен :D
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                        Единствено съм разочарован от Стоичков, очаквах по-запомнящи се изяви от него, но изглежда вече е доста улегнал и спокоен :D
                        Оооо... Това ще се промени скоро... Магарето трудно си задържа дълго магарията...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          dikanio написа:
                          Единствено съм разочарован от Стоичков, очаквах по-запомнящи се изяви от него, но изглежда вече е доста улегнал и спокоен :D
                          Оооо... Това ще се промени скоро... Магарето трудно си задържа дълго магарията...
                          Моля , моля да не се обижда моя Литекс и тренера му . Утепахме ли Левски ? Утепахме го така яко че Лудогорец го довърши на Герена. И Шампиона вече като че ли е известен. Ха познайте кой ще бъде. :D :D :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Най-новия български сериал: Девет точки разлика
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Хохохохохохо ... бижутерчето барабар с инженерчето вече са ми идоли :D Язък за Голубович. Славия ... Славия ... еххх Славия ... пак бях на стадиона и ... видях как Черноморец им бутаха 3 точки в ръцете, а белите ... накрая ми бяха много черни :D
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Шегата настрана, с оглед дължината на резервната скамейка на ЦСКА + отношението на съдиите към грубостите на съперниците, вероятността името на новия шампион да започва с "Л" ми се струва все така голяма.

Коментар

Working...
                                X