Лудогорец са се запътили натам, където ги поставих в началото на сезона - 5-6 място. Ако някой се поразрови в темата, ще види прозорливата ми прогноза :D . Полезният им ход е да назначат Мъри за треньор, а ходът, който окончателно ще ги закопае - недоразумението Йешич. Всъщност най-правилно е да бъде оставен младият им треньор Петев да работи поне още две-три години, но в България просто не се прави така и по всичко личи, че дните му начело на Лудогорец са преброени.Ако допуснем, че първенството се играе честно докрая, като че ли най-големи изглеждат шансовете на ЦСКА. Силите са много изравнени, отборите на върха са почти еднакво слаби, а авансът от 5-6-7 точки на ЦСКА пред основните конкуренти не е за подценяване. Освен това в ЦСКА предстои евентуално да се завърнат в игра доста наказани и контузени играчи: Янчев, Трифонов, Стоянов, Апостол Попов.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Само не знам, защо изключваш ЧЕРНОМОРЕЦ.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Отборите от върха тепърва ще играят помежду си. Това са мачовете на истината. ЦСКА, както има 5 точки аванс, така може да се окаже и в позицията на Лудогорец. Вижте програмата и ще се убедите...Впрочем програмата е сложна за всички отбори от 1 до 4-то място. Предстоят интересни мачове.A17DTС/S
Коментар
-
Само да ви кажа, че от Черноморец нямат пари да си платят тока, ония ден щели да им вземат автобуса за неплатени задължения... Ако не им вземат лиценза и ги пратят във В група до края ще е добре...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Само да ви кажа, че от Черноморец нямат пари да си платят тока, ония ден щели да им вземат автобуса за неплатени задължения... Ако не им вземат лиценза и ги пратят във В група до края ще е добре...A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:...ПС: Първия клуб, който трябва да отиде във "В" групите е ЦСКА.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ntodorov написа:ПС: Първия клуб, който трябва да отиде във "В" групите е ЦСКА.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
snake написа:ntodorov написа:...ПС: Първия клуб, който трябва да отиде във "В" групите е ЦСКА.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Това е автомобилен форум. Нека тук да сме повърхностни и да си караме автомобилчетата...
Коментар
-
dikanio написа:Единствено съм разочарован от Стоичков, очаквах по-запомнящи се изяви от него, но изглежда вече е доста улегнал и спокоен :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:dikanio написа:Единствено съм разочарован от Стоичков, очаквах по-запомнящи се изяви от него, но изглежда вече е доста улегнал и спокоен :D
Коментар
-
Хохохохохохо ... бижутерчето барабар с инженерчето вече са ми идоли :D Язък за Голубович. Славия ... Славия ... еххх Славия ... пак бях на стадиона и ... видях как Черноморец им бутаха 3 точки в ръцете, а белите ... накрая ми бяха много черни :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Шегата настрана, с оглед дължината на резервната скамейка на ЦСКА + отношението на съдиите към грубостите на съперниците, вероятността името на новия шампион да започва с "Л" ми се струва все така голяма.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар