Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е аз може и да съм се разминал с теб, ама като не знам как изглеждаш ...Пък и ти сигурно си долу при младежите ... аз си чопля семки горе ... и ми е много спокойно ... След малко отивам на мача, на който няма да ми е спокойно :D
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Каква я мислехме вчера ,пък каква стана днеска. Вчера Славия взе титлата от Лудогорец и я прати на тепсия на Герена и Батков засука мустака. Днеска Винкелу я грабна от Герена и я прати пак в БФС.Цесекарчетата със солидна игра си я взеха от БФС и както е тръгнало може и да не я дадат до края на никого. :D :D Кво ли прави сега агент Тара ??????
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Директивата ... :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз малко късно, ама ... честито на BolgAryan ... Славия ми подариха безценната физиономия на Домусчиев на тръгване от стадиона :D А не мога да разбера ... как Стойчо успя да накара анти-футболиста Присо да играе футбол - не разбрах :D На Миньоро голо срещу Левски го кандидатирам за гол на кръга ... П.П : Е това ще бъде любимият ми кръг за вторият полусезон :D
          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
            А не мога да разбера ... как Стойчо успя да накара анти-футболиста Присо да играе футбол - не разбрах :D
            В играта на Присо има много брак, но компенсира "дървената" си техника с много физическа мощ, бързина, огромна крачка, себераздаване и нюх към гола. Стойчо нищо не е променил в играта му. И изобщо, рано е още за фанфари в чест на Стойчо Младенов. Засега единствено се усеща ефектът "смяна на треньора", а именно: всеки отбор подобрява играта си за известно време след смяна на треньора. Аксиома. Така например, след 2-3 добри мача някои решиха, че Радуканов е преобразил ЦСКА, набедиха го за голям треньор. А той беше само един посредствен футболист. Същият ще бъде и като треньор. Вече и в Ботев го разкриха. Мисля, че и Любо Пенев също никога няма да стане голям треньор, но тук не съм съвсем сигурен в прогнозата си . Но само фактът, че освободи от ЦСКА Здравко Лазаров - най-големия техничар по нашите терени, играч от калибъра на Начко Михайлов и Пламен Гетов, ми стига, за да прогнозирам не много бляскаво треньорско бъдеще на Любо. Все пак - в преценките си за даден футболист понякога грешат и най-големите, така че за Пенев има шанс. Виждате САФ каква я свърши с Бербо...
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И Левски смениха треньора. Костов ми правеше добро впечатление. Не го знам що за треньор е, но с тези очила поне изглеждаше интелигентен :D . Сега ще видим великият ръководител Тонев, който пък не знам защо много ми простее, кого ще привика под сините знамена. Може би Мъри?П.П. Топспорт вече пуснаха и анкета. Привържениците на Левски засега дават предпочитания за Радуканов с огромна преднина. Е това ще е голям майтап, ако стане.

Коментар

за какво ни е Радуканов от един некадърник на друг .Тъпото е че който и да дойде в Левски ще е оправдава със селекцията
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Абе голяма синя мъка се задава още повече ако и Литекс зашляви Левски Ама съм забелязъл отдавна ,че щом Батков си отвори голямата уста и почне да ги плещи едни врели ,некипели то Левски веднага отива в трета глуха.

Коментар

tomazo написа:
                    за какво ни е Радуканов от един некадърник на друг .
                    И аз това се чудя - как толкова хора повярваха, че Радуканов е голям треньор? Възпитано и добро момче, но това не го прави треньор. Има много хляб да изяде като калфа на някой истински треньор, за да стане нещо от него.

Коментар

Само ЦСКА ! Мани го тоя УеФски ! Все "класови" играчи купуват, а освен да падат за дузпи, за друго не стават.
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

И Баткоф така мислюва .
                        Прикачени файлове

Коментар

snake написа:
                          tomazo написа:
                          за какво ни е Радуканов от един некадърник на друг .
                          И аз това се чудя - как толкова хора повярваха, че Радуканов е голям треньор? Възпитано и добро момче, но това не го прави треньор. Има много хляб да изяде като калфа на някой истински треньор, за да стане нещо от него.
                          Заблудите идват от там ,че Левски и Цска колкото и да са зле и с юношите да излезнат могат да бият всеки един отбор в Бг и това си е години наред Просто другите отбори са трагични :D Отделно публиката която имат и двата отбора е в състояние да накара и най големите мърди да тичат 90 минути .Лошото ,че колко сле зле винаги "осъзнаваме " като минат евротурнирите пак сме се изложили и пак за следващата година ще си вземем поуките . Тъпото е само едно ,че вместо чужденците ,които идват да ни учат на футбол българите ги учим на магарии и син сити и им харесва
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

По ред ... Радуканов - докато му скандираха името в сектор Г - аз се обръщах ... нищо треньорско няма в него - единственото, което направи е да сплоти отбора ... и пак с помощта на Светльо ... А фактът, че се разделиха ме радва много ... оттук нататък Светльо може да стане треньор след годинки ... Томазо - какви юноши бе брат ... С юношите ще бием Лудогорец ? Литекс ? Черноморец ? Славия ? Недей така ... омаловажаваш малко ... Виж обаче за факта, че чужденците се подхлъзват по балканския нрав е истина ... THAT’S WHY I FREAKIN’ LOVE THE BALKANS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Можем да работим ... можем и да се веселим Изпуснах малко ... Присо ... присо ... не мога с по-малки букви ... присчо ... маминия нджонго ... Бих го взел да ми бере портокалите ... никакъв нюх няма, но наистина е здраво добиче ... Стойчо ... половината ми познати ми се обадиха след назначението да ми честитят ... това трябва да говори, че не съм безпристрастен ... без да го познавам ... обичам го ! П.П. : Въпрос с повишена трудност : Някой дали вярва, че душичката Нджонго Присо е набор ’88 ?!??!??!? WTF ?!?!?!?!?!?!
                            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Присо става. Не за Барселона, но за нашето първенство си е идеален с всичките кусури. Лошото е, че сега вероятно ще го одрусат с някакво зверско наказание заради това, че е посегнал на длъжностно лице. А провокациите срещу него, расистките обиди, присъствието на някакви странни елементи в тунела, хвърлените бутилки и други предмети от трибуните, това никой ли не го описа в докладите, никой ли няма да го разследва?! Стадионът на Локо е странно място. Бил съм там веднъж, когато под ръководството на Любо Пенев ги пребихме с 0:5 и няма да повторя. Локото и мазният им чалгаджийски президент заслужават едно хубаво наказание, ама надали.Колкото до възрастта на Присо, божа работа. Може и 40-годишен да се окаже, може и 16. Само майка му знае на колко е. Но те от неговата порода са държеливи и могат да припкат до дълбока старост :D .А Стойчо Младенов и аз го обичам, но не смятам, че е голям треньор. Беше ми един от детските идоли, наред с Георги Димитров, Джони Велинов, Пламен Марков, Спас Джевизов. Родени сме и на една дата със Стойчо, но той е с 10 г. по-дърт от мен. В България в момента има само един голям треньор - Димитър Димитров. В близкото минало такива бяха Аспарух Никодимов, Васил Методиев-Шпайдела, Димитър Пенев и Георги Василев.

Коментар

Е тука се сборихме вече ... Голям тактик с италиански маниер и много тънки приоми, които играчите изпълняват без голямо усилие ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Working...
                                X