Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    Някой може ли да ми даде линк къде да гласувам за футболист на годината?
    http://www.futbolist1.bg/
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Мерси колега. :D

Коментар

Стига с тоз Уефски и ЦСКА,гледате ли Юнайтед и Кристал Палас ?
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Е.., напомнят ми татево време, когато ходехме на работа за да си починем.А сега след смяната на Митко, напълно изгубих интерес

Коментар

raoccars написа:
            Е.., напомнят ми татево време, когато ходехме на работа за да си починем.А сега след смяната на Митко, напълно изгубих интерес
            Имам чуството,че Фъргюсън е пуснал резервите на резервите. А Валенсиа направи пропуска на живота си ...
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

http://bgfootball.com/new.php?id=9369 Логични разсъждения ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Princo написа:
                raoccars написа:
                Имам чуството,че Фъргюсън е пуснал резервите на резервите. А Валенсиа направи пропуска на живота си ...
                той сър-а взе да изкуфява вече като Чичо Митко / от ЦСКА-то /....Снощи баси дърводелците дето ги беше събрал - дърводелец, до дърводелец, до дървосекач, до дърводелец....п.п. да нсъ убиждат дърводелците и дървосекачите - нищо лично!
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Той Чич Митко и на младини не беше много у ред, но поне успяваше да разсмива футболистите и да ги разтоварва от стреса, а сега нищо не му се хваща , и докато осъзнаят кво им е казал, противника вкарва :D

Коментар

Какво да Ви кажа колеги.Нашия град е зажаднял за футбол,поне 15 000 души бяхме на стадиона.Времето хубаво,стадиона лош,терена два пъти,но все пак е готино да отидеш и да си изкараш страхотно.Между другото нашите Спартаковци не се оказаха някои лигльовци,а бяха много надъхани и играеха с доста самочуствие,но нямат опит.Изпуснаха поне 7 ЧИСТИ положения за гол,но така и не можаха да вкарат,те и ЦСКА не си даваха много зор.Стана хубав мач и голям празник за Плевенчани.Дано да влязат в "Б" догодина и да продължават в този дух.

Коментар

Починал е д-р Сократес! След неговото поколение нац. отбор на Бразилия почти се е превърнал в един от многото отбори...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

willow75bg написа:
                        Какво да Ви кажа колеги.Нашия град е зажаднял за футбол,поне 15 000 души бяхме на стадиона.Времето хубаво,стадиона лош,терена два пъти,но все пак е готино да отидеш и да си изкараш страхотно.Между другото нашите Спартаковци не се оказаха някои лигльовци,а бяха много надъхани и играеха с доста самочуствие,но нямат опит.Изпуснаха поне 7 ЧИСТИ положения за гол,но така и не можаха да вкарат,те и ЦСКА не си даваха много зор.Стана хубав мач и голям празник за Плевенчани.Дано да влязат в "Б" догодина и да продължават в този дух.
                        Наистина ли 15 000??? Браво Ние във ВТ бяхме 10 000 фенове на Етър и 2 000 души на Левски. Получи се мач, даже първото полувреме ние бяхме водещият играта отбор А публиката, беше вълшебно, с хореография Доказахме, че ВТ е футболен град
                        Más vale tarde que nunca
                        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Супер мъчно ми е да гледам футболни градове като Плевен и Велико Търново да тънат в мизерия без сериозни отбори, за сметка на някакви анаболени чудовища и анонимници

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Починал е д-р Сократес! След неговото поколение нац. отбор на Бразилия почти се е превърнал в един от многото отбори...
                            Доктор Сократес беше един от магьосниците, заради които се влюбих във футбола. Поклон пред паметта на великия футболист!
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Я споделете на кой сте заложили за тая вечер? Аз пуснах 2от3 - Порто-Зенит 2, Челси-Валенсия 2 и Барселона-БАТЕ Х :D Залагам на изненади в последния кръг от груповата фаза, пък каквото сабя покаже.p.s. Много зле тия Валенсия, явно съм ги надценил
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз ще стискам палци за Базел довечера да изхвърли СЪР-а от надпреварата да му уври главата най-после.Дано паднат.

Коментар

Working...
                                X