Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    nai7 написа:
    Не знам за МЮ ама утре любимия отбор ЦСКА ще падне много лошо от Уефски.Знам го под секрет,играчите ще направят к.р капан на Дуци.
    А ся купувай каса бира да черпищ! :D
    той че ще купи - ще купи... че ще почерпи - ще почерпи...ама ти от толкоз далеко що се обаждаш??? все едно ше дойдеш у наше село пък на мен - ей го на - 7-8 преки... п.п. nai7, ко стана с бирата...п.п. баси и тъпия мач... аз даже го забравих и го почнах от 47-мата минута...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Уникално глупаво и безсмислено губене на време! Моля ви се, давайте да измислим план за унищожение на тия смешни отбори/футболисти? Напалм? Цианкалий във водата им? Професионални футболери не могат да си подадат топката точно, на разстояние 4-5 метра! Безценно. Какво ще кажете за гола? Върхът на футболната неграмотност. Наистина, на всеки може да се случи да удари топката с тази част на крака между коляното и глезена, но в един такъв мач сякаш си изглежда като чиста бездарност, аа не като малшанс/късмет. Лоша оценка за съдията - няколко пъти футболисти се разправяха с него и ръкомахаха като катаджии в Младост 1 в час-пик, но нямаше смелост да им извади картони. Поне по един път спести картони и на двата отбора за идентични ситуации - грубо влизане отпред, с опасност за здравето на противника.

Коментар

ogi28b, мани ги тея ..... да не казвам какви, че имам 2 предупреждения гледай след малко по Диема кво става - днеска са само мачове на кръв - Евъртън - МЮ, Арсенал - Челси, МанС - Уулвс....

Коментар

Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев не изневери на веселяшкия си дух. Пената даде култово обяснение за това как е прекарал вечерта след победата над Левски с 1:0. "Аз не ходих да празнувам с отбора. В 21,00 часа седнах в новия ресторант да пия една кола с разредител. Какво е "разредител", аз загатвам, вие отгатвайте.

Коментар

http://downpourbg.com/mitkorises/ Комикс на тема ЦСКА и Левски
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Коментар

Ето съдийската команда на ЦСКА:В 13 изиграни мача до момента у нас, в 7 отборът на ЦСКА бе изтикан до точките благодарение на фрапиращи реферски грешки. Прави впечатление, че те са все дело на арбитри, които или са били заедно в гилдията с Димитър Димитров-Каубоя, или ментор им е бил Стефан Орманждиев.1. ЦСКА - Литекс 3:1, Антон ГеновИзмислена дузпа за ЦСКА за фаул извън наказателното поле, скандален червен картон за Том от Литекс2. Локо (Сф) - ЦСКА 1:2, Александър КостадиновНеотсъдена очевадна дузпа за Локо (Сф) в 83-ата минута3. ЦСКА - Черноморец 1:0, Георги ЙордановПобеден гол на Зику след неотсъдена ужасяваща засада на румънеца4. ЦСКА - Локо Пд 3:0, Таско ТасковОтменен напълно редовен гол на Мишо Венков, неотсъдена дузпа за Локо, съмнителна дузпа, отсъдена за "лястовица" на Мораеш5. Берое - ЦСКА 0:1, Антон ГеновНеотсъдена очевидна дузпа за игра с ръка на Стоянов, отменен редовен гол на Берое6. ЦСКА - Левски 1:0, Таско ТасковДве скандални положения за дузпи в полето на ЦСКА са подминати7. Ботев (Вр) - ЦСКА 2:2, Христо РистосковСкандална дузпа в полза на ЦСКА, спестени червени картони на Мораеш и Адемар, спрени голови атаки на домакините--------------------------------------------------Феновете на Пирин имат уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Коментар

Коментар

Този да не е всеобщия любимец Krasi1914? Откъде им щуква на такива елементи да пишат в автофорум, как попадат в него изобщо
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Футболистите на ЦСКА контролираха изцяло играта и резултата в последния си мач Иначе съм съгласен с колегата nai7, което един вид ме прави съгласен и с други колеги наоколо. А също така мисля, че колегата dikanio има доста точни коментари напоследък.
                      Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

- Защо феновете на Локо Пловдив не пеят по време на мач - Страх ги е да не забременеят от Коко Динев!
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

http://sport.webcafe.bg/id_610811478...ебелите могат да вкарват :D
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/ Гласувайте за гол на годината. Аз избрах гола на Станкович. p.s. Какво става, тая тема съвсем умря?!
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ами причината за съществуването на тая тема отдавна е мъртва. Рано или късно и темата ще последва съдбата й
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Дайте да изкарваме някакви пари от нашите мачове? Ето, хората редовно си правят хиксчета на полувремето, а после побеждават. От време на време съвсем "изненадващо" губят.

Коментар

Working...
                                X