Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бих се радвал да видя Лудогорец срещу Литекс на финала на шампионската лига!

Коментар

Е ти пък искаш много да се радваш . :D В интерес на истината Лудогорец играят много по добре от Левски и ЦСКА.А цирка дето го разиграват в ЦСКА си е все един и същ.Ще паднем от Славия та да сменим треньора .Ясно и просто.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=232791 Малко да оживим темата, че крЪваво дерби се задава :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ми ние ловчалиите си свършихме снощи работата и сме на 4 точки от лидерската позиция. Очертава се трета поредна година да сме пак Шампиони. А колкото до мача между сини и червени още от сега мога да кажа какво ще се пише след мача . Падналите ще плюят по съдията че ги е закопал ,победителите ще възнасят съдията че е бил неутрален и е свирил перфектно . Това ще трае ден, два и всичко отива в миналото . :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Няма смисъл да я пускам в темата със снимките, едва ли ще е интересна на някой друг, освен следящите тази тема :D
            Прикачени файлове
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз чух някакъв такъв виц: Един пиян звъни на жена си по никое време и казва: "Приготви се ма, прибирам се и ще те ч**ам 6 пъти за час и половина!". Отговор: "Ти луд ли си бе, аз да не съм ти МЮ"

Коментар

Не знам за МЮ ама утре любимия отбор ЦСКА ще падне много лошо от Уефски.Знам го под секрет,играчите ще направят к.р капан на Дуци.

Коментар

Чета по форумите, обсъждахме го и с колегите и за първи път нито едните фенове, нито другите са надъхани за победа. И сини, и червени очакват да загубят, защото никой не е наясно точно колко зле са двата отбора, а и какво са се разбрали ръководствата. Ако мача наистина се играе очаквам 0:0, а ако едните случайно вкарат гол, ще го пазят като опълченци и затова не очаквам да има обрат, дори изравняване след това. Тоест окончателната ми прогноза е под 1.5 гола. Ако и двата отбора вкарат над един гол, значи са играли за точен резултат.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Derby day
                    Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Репортаж от вечното дерби, което ще се играе тази вечер. Почти се покрива с моята прогноза. 5 минути преди мача - Янис Зику идва на стадиона с пакет от McDonalds и излиза на терена с леке от майонеза.2 - Все още никоя от агитките не е показала своята хореография, изчаквайки първо другата, за да бъде по-добра от нея.3 - Агитката на Левски показва цялата история на България с портрети на всички известни личности. Заблуден фен е обърнал лика на Христо Ботев, мислейки брадата му за коса....4 - Агитката на ЦСКА пали димки, надвишаващи многократно броя хора в Сектор Г. Показват нов модел червен целуфан.14 - Христо Йовов вкарва гол от засада, но докато усети, че е отменен показва тениска с надпис ,,Защо не съм на бЕлотаж
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Коментар

Къде са тръгнали Левски с централен нападател Йовов?! Ако играем в махалата и се делим, тоя никога няма да го избера в моя отбор :D
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Последните 24 часа са много пълноценни,жалко че го няма краси1914.

Коментар

Ей, Богу! :D
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

nai7 написа:
                                Не знам за МЮ ама утре любимия отбор ЦСКА ще падне много лошо от Уефски.Знам го под секрет,играчите ще направят к.р капан на Дуци.
                                А ся купувай каса бира да черпищ! :D
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X