То националния вече не знам може ли да стане по-зле.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес покрай мача с Уелс се сетих за най-добрият мач като цяло изигран от българските национали за мен - пак с Уелс, ама 1994 г. като гости - бихме ги с 3:0 - с онази страхотна тупалка на Туньо от границата на пенала след корнер на Краси Балъков и как Стоичков направи цялата защита и вратаря сами да си говорят и вкара...Тогава направо мачкахме, както мачка сега Германия... ама футбалерите бяха футбалери, а не гелосани и татуирани п..ки като сега....Тея квалификации почти не ги гледах /нещо нетипично/ но снощи тея дрисльовци ме ядосаха с безидейната си игра, игра с която дори накараха Стилян и той да играе безлично... И питам аз - защо го няма Мартин??? Не че е във формата на живота си, но поне с хъса си можеше да помогне... И щеше да е по-добър от Тонев - отде го изкопаха тоя анонимник пък не знам...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Колеги, имам един интересен въпрос относно футболните правила. Понеже съм виждал в официален мач, полеви играч да става вратар (проверих го в гугъл - в мача от сезон 2002/2003 в мача Дортмунд-Байерн, Ян Колер застава на вратата след изгонването на Леман), при какви условия може да се прави това? И колко пъти в мача може да се направи, примерно както често се практикува в кварталните мачлета - всички се извъртат на вратата?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар