Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Krasi1914 написа:
    Коефицент за неотсъждане на дузпа с/у отборчето с 4 букви 1.01.
    Мухахахахахах,па ко рече

Коментар

Светкавица ме изненада много приятно с играта си и това за стотен път доказва че има място за 16 отбора в А група. Гледам че от ЦСКА пак ревнаха че трети отбор е бил предлагал пари на Светкавица само и само да отмъкнат нещо от ЦСКА. Е и за какво толкова пищят от ЦСКА? Даже би следвало от ЦСКА да стимулират всеки един отбор който им излезе и играе мъжката срещу тях ,защото само така могат да си видят каква им е играта.Но все търсим под вола теле .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Има емотикон крава, а няма свиня? Абсолютна конспирация, породена от пристрастията на модераторите, не е честно
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
          Има емотикон крава, а няма свиня? Абсолютна конспирация, породена от пристрастията на модераторите, не е честно
          Да бе и аз видях,една летяща крава току що.Що да има конспирация та тя тази крава е мноооого от преди да стане модератор,точно за него става дума.Дай сега да търсим и такава емотикона само защото ....... искали,айде моля. Айде ето друга. ама тя е далечна братовчедка на кравата,еееееееееее угода нямат все някой им е виновен.

Коментар

dikanio,тук продължава да цари милиционерщината , затова не се чуди .При Night flight ситуацията е като при рашкоф, не е виновен , че царува беззаконието.
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
              dikanio,тук продължава да цари милиционерщината , затова не се чуди .При Night flight ситуацията е като при рашкоф, не е виновен , че царува беззаконието.
              Па ко рече.Искрено се забавлявам със теб.

Коментар

Линк за мача Украйна - България : http://www.sportlemon.tv/v-2/10/136/v-313709.html
                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                  Линк за мача Украйна - България : http://www.sportlemon.tv/v-2/10/136/v-313709.html
                  Ето ти пък на теб едно адресче. http://football.sportal.bg/news.php?news=194124

Коментар

Не ме занимавай с глупости

Коментар

Krasi1914 написа:
                      Не ме занимавай с глупости
                      Хахаха що бе?нещо не си разположен ли?"Левски пък е събрал актив от едва 16 т. и са на една позиция със слабаци като Дънфърмлин (Шотландия) и румънския Университатя (Крайова).Класацията се извършва въз основа на успехите на клубовете през миналото столетие, а именно спечелени шампионски титли на страната, международни купи и класиране в съотвените първенствата."

Коментар

Пише ли за балеф , джуроф , жифков , димитроф и още куп измет ?

Коментар

Вече вечерта ми е по добра.

Коментар

Един от най-големите скандали в българския футбол се разразява при трансфера на Христо Бонев - Зума от Локо (Пд) в ЦКА. Тогава истината около събитията остава скрита за обществеността. Самият Бонев обаче още помни как е бил закаран насила в София.- Беше през 1967 година. Тогава бях войник и ме арестуваха в къщата на баба ми в центъра на Пловдив, както си бях директно по къси гащи и джапанки. За да избегнат скандала и да не разберат пловдивчани какво става, векеретата ме прекараха по някакви селски пътища директно в школата

Коментар

[quote:cc03d98a8e="Krasi1914"]Един от най-големите скандали в българския футбол се разразява при трансфера на Христо Бонев - Зума от Локо (Пд) в ЦКА. Тогава истината около събитията остава скрита за обществеността. Самият Бонев обаче още помни как е бил закаран насила в София.- Беше през 1967 година. Тогава бях войник и ме арестуваха в къщата на баба ми в центъра на Пловдив, както си бях директно по къси гащи и джапанки. За да избегнат скандала и да не разберат пловдивчани какво става, векеретата ме прекараха по някакви селски пътища директно в школата

Коментар

Бонев е легенда на Локо-то , не на Левски да те светна само. И не само Бонев е случаят в който партията е казвала кой къде да играе другарю комунист.

Коментар

Working...
                                X