Krasi1914 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Светкавица ме изненада много приятно с играта си и това за стотен път доказва че има място за 16 отбора в А група. Гледам че от ЦСКА пак ревнаха че трети отбор е бил предлагал пари на Светкавица само и само да отмъкнат нещо от ЦСКА. Е и за какво толкова пищят от ЦСКА? Даже би следвало от ЦСКА да стимулират всеки един отбор който им излезе и играе мъжката срещу тях ,защото само така могат да си видят каква им е играта.Но все търсим под вола теле .
Коментар
-
dikanio написа:Има емотикон крава, а няма свиня? Абсолютна конспирация, породена от пристрастията на модераторите, не е честно
Коментар
-
dikanio,тук продължава да цари милиционерщината , затова не се чуди .При Night flight ситуацията е като при рашкоф, не е виновен , че царува беззаконието.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Линк за мача Украйна - България : http://www.sportlemon.tv/v-2/10/136/v-313709.html681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:Линк за мача Украйна - България : http://www.sportlemon.tv/v-2/10/136/v-313709.html
Коментар
-
Krasi1914 написа:Не ме занимавай с глупости
Коментар
-
Един от най-големите скандали в българския футбол се разразява при трансфера на Христо Бонев - Зума от Локо (Пд) в ЦКА. Тогава истината около събитията остава скрита за обществеността. Самият Бонев обаче още помни как е бил закаран насила в София.- Беше през 1967 година. Тогава бях войник и ме арестуваха в къщата на баба ми в центъра на Пловдив, както си бях директно по къси гащи и джапанки. За да избегнат скандала и да не разберат пловдивчани какво става, векеретата ме прекараха по някакви селски пътища директно в школата681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
-
[quote:cc03d98a8e="Krasi1914"]Един от най-големите скандали в българския футбол се разразява при трансфера на Христо Бонев - Зума от Локо (Пд) в ЦКА. Тогава истината около събитията остава скрита за обществеността. Самият Бонев обаче още помни как е бил закаран насила в София.- Беше през 1967 година. Тогава бях войник и ме арестуваха в къщата на баба ми в центъра на Пловдив, както си бях директно по къси гащи и джапанки. За да избегнат скандала и да не разберат пловдивчани какво става, векеретата ме прекараха по някакви селски пътища директно в школата
Коментар
-
Бонев е легенда на Локо-то , не на Левски да те светна само. И не само Бонев е случаят в който партията е казвала кой къде да играе другарю комунист.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар