Вместо козата трябваше да пусне Пламен Николов ... амаа Козата бил по-висок от Рууни и така.... Ама видиш ли ти Пл. Николов бил нисък и Матеус даже не го видял , за да го вкара в групата.п.с още 1-во мнение след завръщането и пумията започна да тече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Krasi1914 написа:Вместо козата трябваше да пусне Пламен Николов ... амаа Козата бил по-висок от Рууни и така.... Ама видиш ли ти Пл. Николов бил нисък и Матеус даже не го видял , за да го вкара в групата.п.с още 1-во мнение след завръщането и пумията започна да тече.
Коментар
-
Krasi1914 написа:Ти не разбираш от футбол и няма смисъл да ти обяснявам.
Коментар
-
Мачът с Англия беше повратна точка за нас - от посредствен отбор се превърнахме във футболно джудже. Досега в квалификациите, единствено отборите на Андора, Люксембург, Сан Марино и Исландия са вкарали по-малко голове от нас. Сигурно като мен, след като го прочетох, се мъчите да си спомните колко точно. Отговора е 2 (с думи - два) гола! Пък вие спорете за Търнава и Стяуа. Чудя се на коцев, на базата на какво е оптимистично настроен?!
Коментар
-
хаааааахахахахххх....от вицовете... - Оказва се, че националният ни отбор по футбол много трудно се организирал в атака, страшни недоразумения се получавали, като някой извикал - "подай на баджанака!"Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
Както обикновено - този мач няма смисъл и наще се напъват да побеждават. Само не ми казвайте, че победата ще е за престиж, той отдавна няма нищо общо с националите
Коментар
-
Срам ме беше да ги гледам. Когато поведохме първата ми мисъл беше, че много рано вкарахме този гол и ще притесним "часовникарите". Така се и случи де. През втората част нашите бяха триизмерни ваденки, а оня Шакири подминаваше "защитниците" ни, като конска муха кучи гъз...Беше ми обидно да гледам този мач на такъв празник...Прехвърлих на Англия-Уелс и "хванах" невероятните пропуски на драконите в последните минути. През съзнанието ми нахлуха черни мисли, като си "спомних" съперниците ни за следващата квалификация, а надеждите ми за "новото начало" се разбиха на пух и прах след Словакия - Армения ( нов наш съперник считан за аутсайдер) - 0:4...Не ми издържаха нервите и приключих на друг спортен канал от, който пък разбрах, че скъпоплатения трЕнер на женския ни национален тим по волей искал да оножда половината ни отбор на лагер сбора. Това, което се случва със спорта ни е отражение на всичко, което се случва в татковината ни. Казах си: "Ай сиктир", загасих си ТВ, затворих всичките спортни сайтове и си легнах при жената...Там поне всичко е истинско и Лабаво няма. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар