Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вместо козата трябваше да пусне Пламен Николов ... амаа Козата бил по-висок от Рууни и така.... Ама видиш ли ти Пл. Николов бил нисък и Матеус даже не го видял , за да го вкара в групата.п.с още 1-во мнение след завръщането и пумията започна да тече.
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
      Вместо козата трябваше да пусне Пламен Николов ... амаа Козата бил по-висок от Рууни и така.... Ама видиш ли ти Пл. Николов бил нисък и Матеус даже не го видял , за да го вкара в групата.п.с още 1-во мнение след завръщането и пумията започна да тече.
      Хахахах и ще продължава да тече към теб като кафява течност.Кой е този Пл.НиколоФФ ония дето като бяга сам се спъва и се търкаля като глиган във кална локва ли?Що не кажеш нещо за зетя,или той игра перфектно?

Коментар

Ти не разбираш от футбол и няма смисъл да ти обяснявам.
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
          Ти не разбираш от футбол и няма смисъл да ти обяснявам.
          Добре че си ти че да ме развеселяваш,ако всички разбираха от футбол като теб щяхме да бием англичаните.Ти първо си свали сините цайси и тогава коментирай играта,щото си много отворен ама ония сини кенефи като паднаха от тЪрнава и Черно Море никъв не се обади.После да не кажеш кого подпирали,че съдията ви даде 5 мин продължение и ви мушнаха още един та се наложи 1 мин преди да изтече продължението да свири края на мача че да не стане по голям резила .Така че ти да ми обесняваш за мача дето се криеш като мишок след като паднете айде нема нужда.

Коментар

Нищо не каза за румънската абонатна станция бе Танасе.

Коментар

Еми ... ако вече сравняваме Стяуа и Спартак Търнава, не знам ... Ноември ще е забавно
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Мачът с Англия беше повратна точка за нас - от посредствен отбор се превърнахме във футболно джудже. Досега в квалификациите, единствено отборите на Андора, Люксембург, Сан Марино и Исландия са вкарали по-малко голове от нас. Сигурно като мен, след като го прочетох, се мъчите да си спомните колко точно. Отговора е 2 (с думи - два) гола! Пък вие спорете за Търнава и Стяуа. Чудя се на коцев, на базата на какво е оптимистично настроен?!
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Оптимизма в България е болестно състояние!Държавния апарат се опитва да ни излекува, но засега неуспешно!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

хаааааахахахахххх....от вицовете... - Оказва се, че националният ни отбор по футбол много трудно се организирал в атака, страшни недоразумения се получавали, като някой извикал - "подай на баджанака!"
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Както обикновено - този мач няма смисъл и наще се напъват да побеждават. Само не ми казвайте, че победата ще е за престиж, той отдавна няма нищо общо с националите

Коментар

баси, да има мач на националния, пък аз да гледам Англия - Уелс...до къде го докарахме.....

Коментар

пичове, нищо не казвате за мача...гледА ли го некой....п.п Краси, зетя пак издънка май....

Коментар

То аз като гледах по интернет нашите кой знае какво спечелих. Слава богу пак се отървахме само с три гола.
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Пълна скръб сме,какво да коментираме!

Коментар

Срам ме беше да ги гледам. Когато поведохме първата ми мисъл беше, че много рано вкарахме този гол и ще притесним "часовникарите". Така се и случи де. През втората част нашите бяха триизмерни ваденки, а оня Шакири подминаваше "защитниците" ни, като конска муха кучи гъз...Беше ми обидно да гледам този мач на такъв празник...Прехвърлих на Англия-Уелс и "хванах" невероятните пропуски на драконите в последните минути. През съзнанието ми нахлуха черни мисли, като си "спомних" съперниците ни за следващата квалификация, а надеждите ми за "новото начало" се разбиха на пух и прах след Словакия - Армения ( нов наш съперник считан за аутсайдер) - 0:4...Не ми издържаха нервите и приключих на друг спортен канал от, който пък разбрах, че скъпоплатения трЕнер на женския ни национален тим по волей искал да оножда половината ни отбор на лагер сбора. Това, което се случва със спорта ни е отражение на всичко, което се случва в татковината ни. Казах си: "Ай сиктир", загасих си ТВ, затворих всичките спортни сайтове и си легнах при жената...Там поне всичко е истинско и Лабаво няма. :D
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X