Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mr. Коцев, мъка , мъка-а-а
    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Радост голяма! Радост т т т т т ! Тъкмо шъ им се радваме тука в кочината .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

dikanio написа:
        Предлагам да спрем обсъждането на български футбол в тази тема. Всеки, който спомене български отбор, да получава вечен бан :D
        Съгласен!Ако прелистите темата 30-тина страници назад, ще видите, че съм писал БГ футбола е dead body forever...

Коментар

След реванша със Стяуа, скаутите на Олимпиакос, които били дошли, за да гледат Делев, питали ръководството на ЦСКА дали Спас е участвал в мача :D
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

след снощния мач - 8:2 ...Карло Анчелоти решил да се поразходи из Лондон, но се срамувал много от провала си като треньор. Затова си сложил перука, тъмни очила и си залепил брада. Метнал си и едно шалче на Манюнайтед за заблуда. Крачейки на улицата, видял срещу себе си мършава клошарка с огромна кърпа на главата, закриваща половината `и лице. "Здрасти, Карло!"- поздравила го клошарката. Анчелоти подскочил и просъскал: "Как ме позна тая?". Клошарката се приближила до ухото му и прошепнала "Тихо бе, аз съм Арсен Венгер"...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

http://sport.webcafe.bg/id_605654381...0?Весела статия за българския "футбол" :D
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Не е весела статията, sad but true...

Коментар

Humppa написа:
                    dikanio написа:
                    Предлагам да спрем обсъждането на български футбол в тази тема. Всеки, който спомене български отбор, да получава вечен бан :D
                    Съгласен!Ако прелистите темата 30-тина страници назад, ще видите, че съм писал БГ футбола е dead body forever...
                    Чшшшшттт!!! Да не съм ви чул. Снощи гледахме Реал Сарагоса - Мадрид, днес Барса - Виляреал. Може да биха с по-малко, ама ако така играят, те са просто непобедими. Няма такива играчи, няма такава тактика, няма такива пасове... Уникално!!!

Коментар

Реве ми се,така да паднат любимите ми Арсенал от Юнайтед,просто не съм го очаквал ... Да бяха 3-4 гола,щях да го понеса,ама тва 8 пъти прободоха тая мрежа бе ... Веднага се почуства отсъствието на Фабрегас.
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                        Реве ми се,така да паднат любимите ми Арсенал от Юнайтед,просто не съм го очаквал ... Да бяха 3-4 гола,щях да го понеса,ама тва 8 пъти прободоха тая мрежа бе ... Веднага се почуства отсъствието на Фабрегас.
                        Фен съм на Юнайтед ,но това все пак са Арсенал...Не съм очаквал отбор от техния ранг да играе така...Попаднах на една карикатура в нета...Нищо лично ,просто ми хареса... http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...ni-d487kph.jpg
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

За мача България-Англия Kапело викнал 6-ма от Манчестър Сити, 5-ма от Юнайтед, 3-ма от Челси и 2-ма от Ливърпул!Лотар Матеус извикал - 6-ма от Синсити, 5-ма от Найтфлайт, 3-ма от Биад и 2-ма от Планет...!
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Кога ще е мача и час?
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Петък 21:15http://gong.bg/view_article.php?article_id=222473 Хумористичните статии около и за националния отбор по футбол нямат край :D Ако нашите отбележат гол и Англия вкара по-малко от 3 гола, това за мен ще означава нагласен резултат.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Преди малко го четох и се смях ... но не това е най-фрапантното ... има цял сюжет по темата "титуляри" : "Дали съм избистрил титулярни състав? Не е никак рано, това направо е последният момент. Надявам се от идеите, които имам, да отсея правилната и да се противопоставим на Англия. Ако нищо не се случи в следващите три дни - Михайлов ще е вратар, Стилиян капитан, ако всичко е наред с Мартин, и той ще е титуляр. И други ще започнат титуляри, защото трябва да започнем с 11. Георгиев ще е титуляр. Утре може да ви дам още 3-ма титуляри. И в четвъртък имам пресконференция, тогава ще ви дам 2-ма. А останалите ще ги запазя за себе си. Може да изненадаме английския отбор."
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X