Mr. Коцев, мъка , мъка-а-а
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
dikanio написа:Предлагам да спрем обсъждането на български футбол в тази тема. Всеки, който спомене български отбор, да получава вечен бан :D
Коментар
-
след снощния мач - 8:2 ...Карло Анчелоти решил да се поразходи из Лондон, но се срамувал много от провала си като треньор. Затова си сложил перука, тъмни очила и си залепил брада. Метнал си и едно шалче на Манюнайтед за заблуда. Крачейки на улицата, видял срещу себе си мършава клошарка с огромна кърпа на главата, закриваща половината `и лице. "Здрасти, Карло!"- поздравила го клошарката. Анчелоти подскочил и просъскал: "Как ме позна тая?". Клошарката се приближила до ухото му и прошепнала "Тихо бе, аз съм Арсен Венгер"...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
-
Humppa
-
Humppa написа:dikanio написа:Предлагам да спрем обсъждането на български футбол в тази тема. Всеки, който спомене български отбор, да получава вечен бан :D
Коментар
-
Реве ми се,така да паднат любимите ми Арсенал от Юнайтед,просто не съм го очаквал ... Да бяха 3-4 гола,щях да го понеса,ама тва 8 пъти прободоха тая мрежа бе ... Веднага се почуства отсъствието на Фабрегас.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Реве ми се,така да паднат любимите ми Арсенал от Юнайтед,просто не съм го очаквал ... Да бяха 3-4 гола,щях да го понеса,ама тва 8 пъти прободоха тая мрежа бе ... Веднага се почуства отсъствието на Фабрегас.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Преди малко го четох и се смях ... но не това е най-фрапантното ... има цял сюжет по темата "титуляри" : "Дали съм избистрил титулярни състав? Не е никак рано, това направо е последният момент. Надявам се от идеите, които имам, да отсея правилната и да се противопоставим на Англия. Ако нищо не се случи в следващите три дни - Михайлов ще е вратар, Стилиян капитан, ако всичко е наред с Мартин, и той ще е титуляр. И други ще започнат титуляри, защото трябва да започнем с 11. Георгиев ще е титуляр. Утре може да ви дам още 3-ма титуляри. И в четвъртък имам пресконференция, тогава ще ви дам 2-ма. А останалите ще ги запазя за себе си. Може да изненадаме английския отбор."Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар