Покажи ми с кое мое мнение , съм започнал директна провокация и обиди към хора от форума ? Може би трябваше да отговоря достойно на това мнение ? Да, мина ми през акъла.... футболния ми репертоар е прекалено богат ( повече е от темите събрани във форума на Фиат , бъди сигурен , Но си замълчах. " ) Нали админите , модовете и.т.н апелирате за "честен" футбол, е когато се опитваме да го играем вие укорявате. Така Не става !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
donnna написа:то в каквато и да е група да бяхме се паднали - все едно и също - ако не беше Италия, щеше да е Германия, ако не беше Дания - щеше да е Швеция - не виждам голяма разлика... Даже толкова слаба Италия не знам от кога е нямало.... Датчаните и чехите и те... ама пък ние сме още по слабиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Добре де момчета ,какво искаме ние ? Да станем световни шампиони ли ??? Ами толкова си можем . Друг е въпроса че тия пешлемета вземат по една торба пари на месец а ние трябва цяла година да работим за толкова пари . Това е дразнещото . Нека и те вземат по 500лв на месец пък да играят колкото си могат . С какво един Спас Делев е по добър от всеки един от нас та да взема по 12- 15 хиляди на месец?? С нищо . За това ако имаме малко акъл ние публиката то не трябва да ходи никой на мач та да си играят пред погледите на своите близки . Те не излизат както едно да играят за публиката а излизат да си покажат магариите .
Коментар
-
коцев написа:Добре де момчета ,какво искаме ние ? Да станем световни шампиони ли ??? Ами толкова си можем . Друг е въпроса че тия пешлемета вземат по една торба пари на месец а ние трябва цяла година да работим за толкова пари . Това е дразнещото . Нека и те вземат по 500лв на месец пък да играят колкото си могат . С какво един Спас Делев е по добър от всеки един от нас та да взема по 12- 15 хиляди на месец?? С нищо . За това ако имаме малко акъл ние публиката то не трябва да ходи никой на мач та да си играят пред погледите на своите близки . Те не излизат както едно да играят за публиката а излизат да си покажат магариите .Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Krasi1914 написа:Покажи ми с кое мое мнение , съм започнал директна провокация и обиди към хора от форума ? Може би трябваше да отговоря достойно на това мнение ? Да, мина ми през акъла.... футболния ми репертоар е прекалено богат ( повече е от темите събрани във форума на Фиат , бъди сигурен , Но си замълчах. " ) Нали админите , модовете и.т.н апелирате за "честен" футбол, е когато се опитваме да го играем вие укорявате. Така Не става !VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
коцев написа:Добре де момчета ,какво искаме ние ? Да станем световни шампиони ли ??? Ами толкова си можем . Друг е въпроса че тия пешлемета вземат по една торба пари на месец а ние трябва цяла година да работим за толкова пари . Това е дразнещото . Нека и те вземат по 500лв на месец пък да играят колкото си могат . С какво един Спас Делев е по добър от всеки един от нас та да взема по 12- 15 хиляди на месец?? С нищо . За това ако имаме малко акъл ние публиката то не трябва да ходи никой на мач та да си играят пред погледите на своите близки . Те не излизат както едно да играят за публиката а излизат да си покажат магариите .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Mr. Коцев , Гришата беше казал , че футбол се прави с гладни футболист (мисля , че го беше казал когато играхте в групите на ЛЕ и се представяхте добре. )681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
И мен ме учудиха изтъпленията на младежите тия нощи в Англия ,ама се оказа че и в най доброто семейство има трески за дялане. На стадион да се ходи на мач е вече много опасно . На времето когато твоя Левски отупа моя ЦСКА със 7:2 ,публиката близо 60 000 на стадиона си излезе и си отиде без да има един набит фен или един магазин обран. Сега ако Левски аргаса ЦСКА пак със 7:2 не ми го побира акъла какво бойно поле ще е след мача . Това тая пролет на Герена ще бледне пред това което ще се случи . То ще бъда едва вандалщина , едно рязане на врати на стадиона , едно вилнеене из София. Така се е получило и на мача в Ловеч миналата вечер . Литекс е изравнил и повел и хоп заралии си показали рогата и почнали да къртят седалките . И хоп за оправдание нямали вода и били жадни . Жадни били защото алкохола им е бил в повече.Така че стадионите са опасни места и най добре в къщи пред телевизора . Ако не предават мача голяма работа. Снощи като не гледах мача че я нямаме по кабелната тая телевизия па какво ? Още по добре че съм си спестил сума ядове . :D
Коментар
-
И това го има ! Ама голяма вина за вандалщините по стадионите се дължат на т.нар. фенклубове.П.с В събота съм на стадиона и ще викам заради теб - ч. море - Левски681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Дано съдията не опорочи мача.П.с Не , на мен само Левски ми е на сърцето друг отбор няма.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар