Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еее, добре!

Коментар

Някой , чете ли интервютата свързани с Лудогорец ?Мача на нашите ще го дават ли някъде по тв?П.с Оги , ясно е защо пиша така името на отбора, но това не с цел да обидя даден човек от форума. Просто да кажем , че не ги обичам.
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Не, изобщо не ми е ясно защо? Сигурен съм че нямаш НИКАКВА идея защо го пишеш така, просто си чул от някой нещо и го повтаряш без да знаеш защо, нали? Значи няма и нищо обидно в поста на Веско, той не е насочен към конкретен човек от форума. Както ти се обиждаш от думата "евроидиоти", така аз намирам за обидно да пишеш ЦСКА по този начин.

Коментар

Krasi1914 написа:
          Някой , чете ли интервютата свързани с Лудогорец ?Мача на нашите ще го дават ли някъде по тв?П.с Оги , ясно е защо пиша така името на отбора, но това не с цел да обидя даден човек от форума. Просто да кажем , че не ги обичам.
          Аз ги чета!Защо?
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Знам защо го пиша така и то мн. добре.
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Чудесно. Защо?

Коментар

По същата причина, по която можем да напишем и Лев(*ки Европей(*ки

Коментар

Защото са турци.

Коментар

Айде ела в Г сектор и ми изброй колко турци има ... После отиди в Б и изброй колко ССССССигани има ... Ама нали тряя си чешаме езиците ...
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Krasi1914 написа:
                      Защото са турци.
                      Айде стига бе. То тогава Левски трябва да са занзибарци.
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

хахаха Mr. Коцев

Коментар

абе некой гледА ли мача??? чета, че ни били с 1:0....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Слаб мач... гледах го с 1 око

Коментар

Англия да му мисли като ни дойде тук през септември. :D Тия белорусци не са от нашата черга .
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Krasi1914 написа:
                                Защото са турци.
                                Такъв отговор напълно потвърждава това, което съм установил. Всички, които сте от Лев(*ки, смятате, че другите от ЦСКА са турци без някой да има смислен отговор за това защо. Напълно равносилно на това е да смятате че са/сме: * непалци (от Непал). Понеже запалихме Герена - значи не сме непалци.* папуа-ново-гвинейци* ескимоси* вануатуанци* свазилендовци * хобити* гремлини.......Не показваш уважение, а иначе си обиден от това което написа Веско, нали? Само да напомня, че прякорът "евроидиоти" е измислен от европейската преса по повод един мач, а не от някой в този форум. Определението "говеда" пък е част от българския футболен хумор, както "чорбари", и очевидно - това "Ц(*КА".

Коментар

Working...
                                X