Еее, добре!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Някой , чете ли интервютата свързани с Лудогорец ?Мача на нашите ще го дават ли някъде по тв?П.с Оги , ясно е защо пиша така името на отбора, но това не с цел да обидя даден човек от форума. Просто да кажем , че не ги обичам.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Не, изобщо не ми е ясно защо? Сигурен съм че нямаш НИКАКВА идея защо го пишеш така, просто си чул от някой нещо и го повтаряш без да знаеш защо, нали? Значи няма и нищо обидно в поста на Веско, той не е насочен към конкретен човек от форума. Както ти се обиждаш от думата "евроидиоти", така аз намирам за обидно да пишеш ЦСКА по този начин.
Коментар
-
Krasi1914 написа:Някой , чете ли интервютата свързани с Лудогорец ?Мача на нашите ще го дават ли някъде по тв?П.с Оги , ясно е защо пиша така името на отбора, но това не с цел да обидя даден човек от форума. Просто да кажем , че не ги обичам.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Humppa
-
Krasi1914 написа:Защото са турци.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар