dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Не знам как ще завършат мачовете между ЦСКА и Стяуа но почнах да си избирам съперниците които да ни се паднат в групата . :D :D
Коментар
-
Не намирайте кусур на нашето първенство ,защото и в модерните първенства се шири корупция и залагания. Примери много . Така както до скоро се тръбеше че в Англия всичко е уредено говоря за живота изобщо а не за футбола им, а се видя от няколко нощи какви поразии извършват хора които уж са си уредили живота и държавата . Тъй че мърши има във всяко стадо . И Делев ако има малко акъл би трябвало още година- две да играе в ЦСКА ,да се наложи убедително и после като излезе в чужбина да има самочувствието на звезда .
Коментар
-
Абе какво говорите изобщо... Сега, поред на номерата:1. Ако за някои отбори като Висла и Търнава и Тулуза са такива, дето не можем да се мерим с тях - много съжалявам, ама съм свикнал моят отбор да се мери с много по-големи Едно време и сините прегазваха подобни съперници още като гости, ама после настъпи епохата "Бай-Ганьо" и стигнахте до там, че гол срещу Висла да бъде национален празник за вас. 2. Това, че Славия някога някъде са били из терените и са играли 30 години преди други - изобщо не означава, че сега имат място в А група. От години, може би над 10 вече - Славия е отбор, който съвсем честно помага на всеки, който има нужда. Приятел в нужда се познава. За какво ми е такъв отбор в А група? 3. Един отбор, когато е европейски шампион - от него се очаква да е на върха във всеки мач, особено със смешници като нашите отбори. Преди няколко дни Барселона падна от някакви в контрола. Какво стана - по цял свят пресата и новините го коментираха. А то е било просто контрола. Понеже обичате да си говорите без да четете, нека някой си направи труда да върне страниците назад, в едно от мненията си съм пуснал точните състави на двата отбора и статистиката от мача. Имаше приказки как играли с резервите, как не се напъвали... Е, тогава исках точно да покажа кои им бяха резервите. Ако не се бъркам - 9 от 11-те играчи си играха и в двата мача. Абе кво се занимавам, вие като сложите сините очила - няма спасение. Едно си баба знае, едно си баба бае: "Партията, Милко Балев, партията, мачовете без значение, партията... "Как пък веднъж не хванахте ВИЕ един такъв шампион на Европа, в мач без значение, та да го биете? Ама няма как, защото смятате че не можете да се мерите дори с Висла и Търнава, Бате и Скиор (Фианландия), та какво остава за шампиона на Европа. Преди години имахте мега-хипер-уникален късмет да играете с Олимпик в момент, в който те се бяха класирали. Бихте 1-0, класирахте се и вие, после ви се паднаха световно-известните Артмедия с разпродадения отбор и юношите, после пък дойдоха другите палячовци, които се бореха да не изпаднат, ама ей го е - стигнахте си на 1/4 финала и 3 години слушахме за мега-грандиозния успех на Левски. Предлагам всеки да си гледа там, където играе. Кой в А-група, кой в Лига Европа, кой в ШЛ -> ЛЕ. След 3 седмици, като всички сме в А група - тогава е друго.
Коментар
-
За всички говеда, пишещи името на най-великия български отбор със звздички и тем подобни: поздрави от Търнава, ЕВРОИДИТОТИ! Поредния гранд, отстранил жалкото о(т)борче на моралните шампиони. -----------------Дали бъркам като си мисля, че сме на път да запишем рекрдно представяне в евротурнирите -- всички аут още през август?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Веско ,не бива чак такива епитети. Нека всеки си е привърженик на който си отбор иска.да спорим само за по прости неща ,но епитети от рода на говеда ,свине не е за предпочитане. Верно тежко е на привържениците на Левски за поредното отпадане ,както и на нас ловчанлиите отпадането от Висла но това е футбола и все някой отбор трябва да отпадне. Ние сме патентовали отпаданията така, че изненади едва ли ще има .
Коментар
-
Когато намерим ключа от палатката,тогава ще има първенство,така че 1-ят ни отбор да се равнява на 3,на пример в Германия.Тогава ще постигнем нещо запомнящо се в Европа.А до тогава,ще псуваме и ще се ядосваме,на жалкото подобие на футбол в България.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Колега Коцев, не ме разбра. Нито всички говеда са привърженици на Левски, нито всички левсакри са говеда. Просто има такива, които успешно попадат и в двете категории, имаме си ги и тук във форума.Краси, я пак за пернишкото, че не разбрах? Какво общо има град Перник тук?Редакция: печатна грешка в името на колегата Коцев.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Mr. Коцев това видя ли го ? http://football.sportal.bg/news.php?news=319681П.с vesko , досети се сам... прочети малко в темата... и виж за какво апелират хората.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Аз, например, апелирам имената на отборите да се изписват така, както е общоприето, защото ми беше направена забележка преди време, че ги пиша с малка буква. Следователно мисля, че ако аз изписвам Левски и ЦСКА по този начин, то би трябвало и другите участници в тази тема да го правят. Обаче следвайки народния хумор, Краси си пише ЦСКА със звездички и скоби (което ако го питаш защо - и той не знае), а Веско пък използва "говеда" и "евроидиоти".Краси, защо изписваш ЦСКА по този начин, и защо добавяш всеки път "съдийско знаме"?
Коментар
-
Krasi1914 написа:Mr. Коцев това видя ли го ? http://football.sportal.bg/news.php?news=319681П.с vesko , досети се сам... прочети малко в темата... и виж за какво апелират хората.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар