Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е ,кои са Евробойците за сега ????Естествено че Литекс и ЦСКА ! :D :D :D :D :D :D
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Е ,кои са Евробойците за сега ????Естествено че Литекс и ЦСКА ! :D :D :D :D :D :D
      Епа неразбирам,кое им е евробойското.
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Ако трябва да перефразирам една стара песен - Левски-Спартак, на Търнава таш@к А сега сериозно... браво на Йовов, най-накрая уцели вратата

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

kal0yanch40 написа:
          коцев написа:
          Е па че го разбереш като стигнат на полуфиналите

Коментар

Честно казано ми се искаше да отпаднат още в редовното време. Скъсаха ми нервите тези нещастници. Само си изгубих още 40-50 да се мъча да гледам това подобие на футбол
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

коцев написа:
              kal0yanch40 написа:
              коцев написа:
              Е па че го разбереш като стигнат на полуфиналите
              Ако продължават в тоя дух,със сигурност тоя момент няма да го доживея.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Ми питаш ли ме мене миналата вечер кво мъки беше с моя Литекс. :D

Коментар

Е какви мъки бе Коцев, Литекса си паднаха най-лежерно, докато подуенци и БДЖ-то изнервиха де що имат пишмани привърженици

Коментар

Пак казвам , ще напомня на "феновете" които се крият в доматите отпадането на ц(*ка съдийско знаме !
                    681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Мъ ако се счупи колът и вземат та влезнат в групите и двата отбора ????? Те тогава Баткоф и неговия Левски ще си играят само в кочината както самия той каза преди малко .

Коментар

Левски - Спартак - на Търнава - калпак... Пичове, Лига Европа ще я дават по тауавизията, нема се пуашите. И ШЛ там ще гледаме.

Коментар

тоя път и без калъфка ще остане Лефски
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Нямаше как да гледам мача, но още като видях, че Йовов ще е титуляр, ме обзе лошо предчуствие. След мача казал, че няма намерение да се отказва от футбола, въпреки че футбола отдавна се е отказал от него Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Иначе голяма радост за феновете на цска, ще чакаме вашите футболисти да зарадват нас по същия начин :D
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

абе снощи кой ми се обажда да ме пита за резултата на Лефски в 10 без 15?не му намирам телефона в списъка п.п. може и на ЛС
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Сега българския футбол се освободи от моралния Шампион и вече нещата си влезнаха в познатото русло от преди половин век. :D ЦСКА е отбора който прослави България във Европа преди години и сега отново се появи на Европейска сцена въпреки агент Тара . Това дето по най долен начин преди три години лиши ЦСКА да играе в Европа му се връща тъпкано и има още дълго време ще му се връща . Грийн щеше да играе финал миналата година с Левски , а тая година взе и купата още на старта . Мъка , мъка и пак болшая мъка в сините редици. Но докато Гонзо е тренер така ще е Все съдиите му са виновни в България ама в Европа си намери майстора .Още колко ли анонимни отбори има да се подиграват с моралния Шампион на България не се знае .

Коментар

Working...
                                X