Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Как е ГОООЛ! на полски?
    още веднъж - как е гол на полски??? п.п. съдията педе...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В Европа съдии от бг отбори не се купуват , там няма н. йорданоф , сватбата, ст. тодороф и ал. костадиноф
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Краси ,а каква дузпа даде пък тоя съдия ? Значи според теб Висла купи съдиите и в двата мача защото и това не беше дузпа и в Ловеч отмениха редовен гол на Литекс.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Не казвам , че има дузпа... нито , че отбора не бе ощетен по някакъв начин. Просто казвам , че в Б-я вашият отбор е като този на Висла в тези 2 мача. П.с на оня сърбин в нашето първенство нямаше и устна забележка да му направят.
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Е те нашите футболисти си позволяват всичко . Биха ли се футболистите на Литекс и Левски в Ловеч?Биха се ,защото толкова им е акъла а и съдиите се намериха в небрано лозе. :D

Коментар

Бе, аз ви казах още преди мача, че тройка я имате осигурена, ама туй, че вкарахте и гол, си е бонус - искрено ме изненадахте :D
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Утре вечер други отбори шъ отнесат чисти тройки . Нашата я замърсихме с един гол.

Коментар

Краси, драсни нЕкой ред днес преди 22:00, че после сигурно 1 месец няма да искаш да пишеш във форума...

Коментар

Ей, голяма мъка, българският футбол! Аз и не съм имал по-големи очаквания, но... Цял мач една свястна атака да не могат да направят. Добре, че го гледах отдалеч и на чашка ракия, която да дозамъгли и без това замъгленото ми съзнание :D

Коментар

Аз пък с големи мъки го гледам на компа че само накъсва но е видно че отбора на Левски опъва до край нервите на своите привърженици.

Коментар

Толкоз я могат, затова хич не си опъвам нервите, а салатката, ракийката и релакс...

Коментар

Слабаци.В тез турнири се иска игра,не късмет.Няма да са научат,да играят като хората,мамка му.До като се научат,да си дремят тука в България и да си играят мизерните мачове,с мизерните отбори.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Едно време се ядосвах...Сега ми е безразлично...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз доволен! Напред, Търнава! След Гунди - футболист на века, предлагам Бижутера за дузпаджия на 21-ви век

Коментар

Заслужено отпадане на Левски !П.с "феновете"... дето ще се крият в доматите след отпадането на ц(*ка да не пишат.

Коментар

Working...
                                X