Наистина беше крайно време. Отдавна е ясно, че модераторския екип толерира, да не кажа адмирира, обидните постове на червени фенове, но явно дойде време за една показна акция в стил Цветан Цветанов :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе не е тази тема мястото да го коментираме, ама на него и преди съм му слагал предупреждение, както и на Краси, а също съм подминавал обидни постове и на двамата... но чак да съм ги адмирирал? Ама nai7 направо е рецидивист на тая тема, виж му предишните предупреждения. А в крайна сметка винаги съм си мислел, че хората в този форум са интелигнетни и сме се събрали тук от желание да си помагаме и споделяме, а не да се псуваме заради някакви малумни ритнитопковци... Впечатление прави групата, в която са Сърбия, Черна Гора и Македония, дано да има хубави сериозни мачове. А Черна Гора за миналия жребии са били в 5 урна, а сега бяха във втора. Добре ли е? А коментаторчето вика "успокояващо за България е, че е на първо място в четъврта урна". Все едно каза - най-силния слабак, или първи на село, нещо такова се получи.
Коментар
-
Оги , не искам да се оправдавам с нищо , но този само провокира и търси скандали....Относно групата.... - Нямаме шанс !681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Момчета , както и ogi28b написа не бива да се прекрачва границата на добрия тон .Каквато е файдата на привържениците на ЦСКА от двете купи ,такава е загубата и на привържениците на Левски че тази година нищо не спечелиха. :D Футбол с пари не става в България а само със сърце.Много пъти съм писал че ако Гришата беше вложил тия милиони / пак от нас всички взети / в икономиката на града ни ,то сега всички в Ловеч дето го срещнат щяха ръце да му целуват .Тия ритнитопковци не заслужават даже и по телевизията да ги гледаме ка моли на стадиона да ходим и пари да даваме и да си дерем гърлата .Колкото до групата в която се паднахме аз не виждам нищо обезпокоително .Стига да може треньора да ги нахъса . На времето когато доста от вас не са били и родени България отстрани Франция на неутрален терен , отстраниха и Белгия също на неутрален терен но със сърцата и мъжка игра . Никодимов като треньор на ЦСКА отстрани трикратния Европейски Шампион Аякс и за награда футболистите получиха по един чернобял телевизор Юност. За това кротко и насмешка ги отминавайте футболните клюки . :D
Коментар
-
Humppa
Krasi1914 написа:Оги , не искам да се оправдавам с нищо , но този само провокира и търси скандали....
Коментар
-
-
ogi28b написа:Много ясно!!! Мис, ако ще Църна Маца да е... Избрали я за кифла на годината и си мисли, че всички за нея работят. А после гледаше като наа*ана.Евауа, Спасе, гоуем си!!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Коцев, гледай ги тук http://www.myp2p.eu/broadcast.php?ma...46&part=sportsFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар