Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как слаба бе ? та ние чакахме последната минута да им скрием шайбата . За там не ми се мисли как ще се измъкнем.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Как слаба бе ? та ние чакахме последната минута да им скрием шайбата . За там не ми се мисли как ще се измъкнем.
      Неща да те разочаровам,обаче за вас турнира е приключил,преди да е започнал.Само чудо ще ви измъкне.
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Krasi1914 написа:
        Слаба игра..... nai7 flight - Застреляй се интригант !
        Веднага как искаш със двуцевка или АК47.Ако си мислиш че супер УеФски ще продължи си голем.ЦСКА в Европа УеФски с Родопа

Коментар

Каква европа за ц(*ка ? След максимум месец , ще се криеш в доматите от срам.
          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
            Каква европа за ц(*ка ? След максимум месец , ще се криеш в доматите от срам.
            ХАхаха то след месец няма да има вече домати бе.Този шампионат поне една тенекиена купа да ви направят че поне да вземете нещо.Или на вази ви харесват калъфки за вазглавници.

Коментар

може и да няма домати за теб, ако ги търсиш в задния си двор.....
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                може и да няма домати за теб, ако ги търсиш в задния си двор.....
                Хахах не бе във твоя заден двор ще бръкна ако те вида.И незнам дали ще има домати ама един кол за домати със сигорност ще има във задния ти двор.

Коментар

отивам да си лея куршум

Коментар

Стига пълнихте форума с кретенизми!!!Един слаб отбор победи друг слаб отбор, какво толкова?

Коментар

Левски бяха слабички, но много ми хареса това новото момче - Иван Цветков. Аз лично се кефя на такива футболисти, техничен, комбинативен, дано да се утвърди в отбора.
                      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Някакви паяци оревали орталъка, че били прекъснати в сюблимен момент от шута на Владко Гаджев. Чудя се дали това ще е поредният мач, в който такова измъкване накрая е достатъчно да замъгли главите на феновете, или все пак - въпреки победата, на някой ще му просветне, че всъщност ако не беше тази малка доза късмет - това си беше (а може би ЩЕ Е? ) поредният провал на отбора на народите. Егати, в 63 минутата имах чувството, че този мач е започнал преди 3 седмици, толкова тежко и бавно минава времето, когато има българско участие...

Коментар

Ако Левски не си оправи играта,има голяма вероятност тия словенци да ги обърнат.И тогава ще е голям резил.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Словаци бре!

Коментар

Аз все се чудя, защо по презумпция приемаме, че сме фаворити срещу поляци, унгарци, чехи, а и словаци, както е в случая. Това са все футболни нации с традиции и минали успехи. Айде, словаците - не, но те са наследник на чехо-словашката школа. А ние, ако погледнем, нямаме нито техните успехи, нито традиции, ако изобщо броим за успех проблясъка с четвъртото място и традиции в многобро-ойните полуфинали на червения отбор :D Затова аз вече нямам никакви очаквания от нашите отбори, пък ако стане някоя изненада да се класират по-напред - добре дошло, искрено им се радвам, дори и на ЦСКА!
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

VesMil написа:
                                Словаци бре!
                                Тай де,объркал съм ги.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Working...
                                X