Как слаба бе ? та ние чакахме последната минута да им скрием шайбата . За там не ми се мисли как ще се измъкнем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Как слаба бе ? та ние чакахме последната минута да им скрием шайбата . За там не ми се мисли как ще се измъкнем.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Някакви паяци оревали орталъка, че били прекъснати в сюблимен момент от шута на Владко Гаджев. Чудя се дали това ще е поредният мач, в който такова измъкване накрая е достатъчно да замъгли главите на феновете, или все пак - въпреки победата, на някой ще му просветне, че всъщност ако не беше тази малка доза късмет - това си беше (а може би ЩЕ Е? ) поредният провал на отбора на народите. Егати, в 63 минутата имах чувството, че този мач е започнал преди 3 седмици, толкова тежко и бавно минава времето, когато има българско участие...
Коментар
-
Аз все се чудя, защо по презумпция приемаме, че сме фаворити срещу поляци, унгарци, чехи, а и словаци, както е в случая. Това са все футболни нации с традиции и минали успехи. Айде, словаците - не, но те са наследник на чехо-словашката школа. А ние, ако погледнем, нямаме нито техните успехи, нито традиции, ако изобщо броим за успех проблясъка с четвъртото място и традиции в многобро-ойните полуфинали на червения отбор :D Затова аз вече нямам никакви очаквания от нашите отбори, пък ако стане някоя изненада да се класират по-напред - добре дошло, искрено им се радвам, дори и на ЦСКА!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар