Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде-къде по-престижно е да ти опънат 3 гола в последната минута и цял свят да разбере кои са евроидиотите...
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Как боли.... в 96-тата мин. да ти го набутат без вазелин.....
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

nai7 написа:
        Или както ЦСКА ви го сложи на ГеЙарена.хахахахахахах
        Krasi1914 написа:
        Как боли.... в 96-тата мин. да ти го набутат без вазелин.....
        Пак започвате с простотиите...

Коментар

kal0yanch40 написа:
          Кефиш се на ЦСКА.Ах че силен отбор са те.Успяха да направят 1:1 с някакв си Бдин Видин дето за първи път го чувам,можеби е от северна "В" група на последно място.Много силен и свиреп противник.
          Ухахахах а супер УеФски мачка отборчета от 2 и 3 дивизия на Тамбукти и Магадан,голями са нема що.

Коментар

ето така се прави...http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2716163п.п. вижте клипчето....
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

http://football.sportal.bg/news.php?news=316502 Останахме без национален отбор :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                http://football.sportal.bg/news.php?news=316502 Останахме без национален отбор :D
                Думите на Матеус за Божинов, много ме изкефиха
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Колега Коцев,на 30 какво ще стане със оранжевия балон май ще се спука ми се струва?Още от сега съм се подготвил със червено шалче и червен екип,добре че са жегите че да го изместят във Бургас.

Коментар

Бях миналата вечер на мача и не ми се вижда как ще се спука оранжевия балон . :D Виж ако беше син отдавна да му е изкочил въздуха .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                      Бях миналата вечер на мача и не ми се вижда как ще се спука оранжевия балон . :D Виж ако беше син отдавна да му е изкочил въздуха .
                      Така си е ама не познавам други от Ловеч та затова те жегнах.Ще видим на 30 ама ми се струва че мача ще е умряла работа.

Коментар

Каквото стане, стане.Аз ходих миналата вечер най вече да видя как изглежда стадиона след последната реконструкция и останах очарован . Всичко беше на шест. :D :D :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Снощи гледахте ли пародията наречена Локо София.Е те такъв мач не съм гледал отдавна,те не могат да вкарат,но съдията пак им свири дузпа и вади картони.Голямо унижение.Макетата играха сто пъти по-добре и заслужаваха да продължат.Какво ще правят Локото напред,не ми е ясно.

Коментар

Стоичков проговори и на руско-български http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2716260п.п. само Чичо Митко може да го конкурира
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Мойте съболезнования за мр. Коцев след днешния мач .
                              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                                Мойте съболезнования за мр. Коцев след днешния мач .
                                ЕЕЕ ти си страшно човече,чорбата като ви наду килотите не се показа 1 месец ама сега си първи.След втория мач му ги поднеси,то е ясно че със купуване на мачове във Бг,шампионска лига неможе да се атакува,ама поне изчакай да минат двата мача.

Коментар

Working...
                                X