Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Те и титаните може да са всякакви... и Перуката може да е всякакъв... ама ос*ра БФС отвсякъде... Тъй че тези доводи не важат...А така и не разбрах, кой се крие в барака и притежава свинеферма... което всъщност си е печелив бизнес, както и говедовъдството... Ето ти четиво за новите интереси на мустака: http://donbalon.eu/news127829.html

Коментар

Ако на лефскарите завода за производство на коли в Ловеч им се привижда на свинеферма то имат много здраве от др. Коцев . :D Били сме ги леФскарите и пак че ги трепем . Гонзо е изпята песен . БаткоФ си го знаем колко му е акъла. Колкото до Черногорците не ни е страх от тях и още от сега мислим за следващия съперник в третия кръг. :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Мr. Коцев то черногорците ще ги биете.... амаа след това не виждам какво ще правите.
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Ми след това на ред са Левски и ЦСКА . :D Бой ,бой и пак бой. И следващата година пак ще сме Шампиони.

Коментар

Е не че нещо, ама всяко чудо за 3 дни ... догодина сте най-много с купа ... А за Левски отивам в други ден да ми шият калъфки /сериозно/ и мога да им поръчам една :D Даже мисля да си поръчам на мене да си спя на нея :D
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Тази година Шампион е Левски .
              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Блаженни са верущите в задгробния живот. :D :D :D

Коментар

Абе браво на волейболните национали, ама май ще е пирова победа. Аржентина ако не полегнат на домакините, сме във финалната четворка! Ама нали са домакини, ще вземат да им пуснат там, да вземат някой медал...

Коментар

Мога да кажа смело и безотговорно,че Литекс ще са Шампион когато си платят,като тази година.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Ми и БаткоФ да плати ,нали е чарвив с пари . Обаче не знае да строи къщички за стичанца.

Коментар

той може да не строи къщички за пилена , ама не се крие в някаква барака.

Коментар

ogi28b написа:
                          Абе браво на волейболните национали, ама май ще е пирова победа. Аржентина ако не полегнат на домакините, сме във финалната четворка! Ама нали са домакини, ще вземат да им пуснат там, да вземат някой медал...
                          За к’во ли чакам от умрЕл - свещ? Някой знае ли дали можеше да се залага на този мач, поне пари да бях изкарал?

Коментар

коцев написа:
                            Ми след това на ред са Левски и ЦСКА . :D Бой ,бой и пак бой. И следващата година пак ще сме Шампиони.
                            Колкото ни бихте тази пролет.... на герена ...
                            http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

николофф написа:
                              коцев написа:
                              Колкото ни бихте тази пролет.... на герена ...
                              Или както ЦСКА ви го сложи на ГеЙарена.хахахахахахах

Коментар

Кефиш се на ЦСКА.Ах че силен отбор са те.Успяха да направят 1:1 с някакв си Бдин Видин дето за първи път го чувам,можеби е от северна "В" група на последно място.Много силен и свиреп противник.
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X