[quote:e50484d6ac="dikanio"]Пуснах го и във вицовете, но тук ще е го разберат всички :D ,,Дузпа, дузпа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ей Mr. Коцев покрай тия празненства забрави за форума.п.с Оги , знам ама някой дето чете м/у редовете ще си помисли , че съм от барцилона.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Е па изложих се в залога за Ман Юнайтед ,ама требе понякога да губя и на залози. Не може все да познавам Съра ме изненада с отстраняването на Бербатов и за това паднахме като го нямаше Митко.Ако играеше Барса отнасяше боя. А в Ловеч вече трети ден всичко живо е пияно ,та заляно. Музики ,тържества ,даже тая вечер и дъжд заваля. :D Аз се стягам за трите дни на Китен. :D :D :D
Коментар
-
Току що в "Шоуто на Слави" Гацо Бацов каза за САФ всичко, което си мислят за него българските запалянковци . Ама наистина всичко, включително и подробности от интимния му живот. Направиха го на гз . Евала, пичове, само така! Не може всички да ни тъпчат и ние да мълчим.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Малко от снощните бисери на Гацо Бацов, посветени изцяло на САФ и настоящи и бивши футболисти на манчестър юнайтед:-Г.Б.: Тоя е толкова прост, че не знае колко уши има.-Слави: Е как бе, всеки човек има по две уши?!-Г.Б.: Ама тоя е толкова прост, че и това не знае!- Г.Б. - Тоя е толкова грозен, че и птиците не акат върху него.Г.Б. описва как САФ прави секс с жена си: Лежи САФ с костюма в леглото до жена си и я пита: - Добре ли беше?- Жена му: Като влезе, ще ти кажа.- САФ: Не е ли влязъл още?!- Жена му: Не го усещам, не го виждам.- САФ: То и аз не мога да го видя.САФ изпитва футболистите на тема: "Очите се боят, но ръцете действат!" Футболист на Юнайтед отговаря: Стоя си аз в тоалетната и чета статия за страшните последици от онанизма ! Но ръцете действат! :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
За съжаление от тия приказки на тия двамата от шоуто ,човек няма какво да научи. Аз от години не го гледам това шоу защото само цинизми и нищо повече в него . За това младежта сега навсякъде говори по същия начин вулгарно, както говорят и в шоуто и това е пошло . Според мен и моите виждания.
Коментар
-
Комиците по БТВ са с няколко класи на тия от шоуто на Слави .И въобще предаването на Слави си е кръгла нула , особенно тия от редколегията като седнат в понеделник и вземат да раздават акъл имайки се за най знаещите и умни . Но тук темата е за футбол и нека спрем до тук .Градивната критика за каквото и да е било е най добрата .Спомням си навремето Наско Сираков води Левски да играят там с Темпере и на аерогарата в София заявява гордо . Левски разполага с най добрите футболисти и сега ще направим пробив в Европа . Като се връщаха след два дни след поредната загуба изведнаж се обърна на 180 градуса и пак на аерогарата заяви : В Левски има футболисти които не са за тоя отбор и нямат качества . Е как преди два дни бяха най големите футболисти, а след два дни от нищо не ставало. Така че качествата на един отбор на един футболист не се измерват само с един два мача .
Коментар
-
Аз наистина не мога да разбера какъв е проблема на цяла България с тоя Алекс Фъргюсън? Докато 2 години и половина защитаваше и чакаше нашия да заиграе и да завкара (а той го правеше упорито) беше голям пич. Извади го от един мач - международен скандал. Те ни тъпчели, раз’ираш ли. Той Митко си бил поканил приятелите и родителите на стадиона. Аре стига. Човека си го каза - срещу Барселона ми трябва играч, който да вкара за 5 минути гол. Бербатов не е такъв. А всъщност той и за цял мач не би могъл да вкара.
Коментар
-
Бербатов вече няма избор и единствения път пред него е нов отбор. Аз съм му голям фен, но ако остане много ще ми падне в очите. За мен просто е абсурдно да остане, след случилото се. Трябва да отиде в друг отбор и да направи още 2-3 силни сезона, за да опровергае напълно дедото. Само си представете, ако Стоичков беше на мястото на Бербатов - то щяха да са лели, стринки, плюнки :D Време е Митьо да спре да бъде професионалист, възпитан и джентълмен и да тропне по масата. Като не го искат, видя се, че има много други силни отбори, които ще го лапнат веднага.
Коментар
-
BolgAryan написа:Аз наистина не мога да разбера какъв е проблема на цяла България с тоя Алекс Фъргюсън?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар