Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote:e50484d6ac="dikanio"]Пуснах го и във вицовете, но тук ще е го разберат всички :D ,,Дузпа, дузпа
    ----------------------------
    '00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD 105
    '99 Fiat Punto Mk2 HGT

Коментар

Ей Mr. Коцев покрай тия празненства забрави за форума.п.с Оги , знам ама някой дето чете м/у редовете ще си помисли , че съм от барцилона.
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Е па изложих се в залога за Ман Юнайтед ,ама требе понякога да губя и на залози. Не може все да познавам Съра ме изненада с отстраняването на Бербатов и за това паднахме като го нямаше Митко.Ако играеше Барса отнасяше боя. А в Ловеч вече трети ден всичко живо е пияно ,та заляно. Музики ,тържества ,даже тая вечер и дъжд заваля. :D Аз се стягам за трите дни на Китен. :D :D :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Току що в "Шоуто на Слави" Гацо Бацов каза за САФ всичко, което си мислят за него българските запалянковци . Ама наистина всичко, включително и подробности от интимния му живот. Направиха го на гз . Евала, пичове, само така! Не може всички да ни тъпчат и ние да мълчим.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Krasi1914 написа:
            Ей Mr. Коцев покрай тия празненства забрави за форума.п.с Оги , знам ама някой дето чете м/у редовете ще си помисли , че съм от барцилона.
            Е, то някой ако чете между аватарите, може да си помисли и че си от ЦСКА Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Малко от снощните бисери на Гацо Бацов, посветени изцяло на САФ и настоящи и бивши футболисти на манчестър юнайтед:-Г.Б.: Тоя е толкова прост, че не знае колко уши има.-Слави: Е как бе, всеки човек има по две уши?!-Г.Б.: Ама тоя е толкова прост, че и това не знае!- Г.Б. - Тоя е толкова грозен, че и птиците не акат върху него.Г.Б. описва как САФ прави секс с жена си: Лежи САФ с костюма в леглото до жена си и я пита: - Добре ли беше?- Жена му: Като влезе, ще ти кажа.- САФ: Не е ли влязъл още?!- Жена му: Не го усещам, не го виждам.- САФ: То и аз не мога да го видя.САФ изпитва футболистите на тема: "Очите се боят, но ръцете действат!" Футболист на Юнайтед отговаря: Стоя си аз в тоалетната и чета статия за страшните последици от онанизма ! Но ръцете действат! :D

Коментар

За съжаление от тия приказки на тия двамата от шоуто ,човек няма какво да научи. Аз от години не го гледам това шоу защото само цинизми и нищо повече в него . За това младежта сега навсякъде говори по същия начин вулгарно, както говорят и в шоуто и това е пошло . Според мен и моите виждания.

Коментар

Шоуто и аз като цяло не го харесвам, но Краси Радков в някои от образите си (Гацо Бацов, Шишо Бакшишо) е много готин. Може и да е просташки хуморът му, но ме забавлява искрено.

Коментар

Комиците по БТВ са с няколко класи на тия от шоуто на Слави .И въобще предаването на Слави си е кръгла нула , особенно тия от редколегията като седнат в понеделник и вземат да раздават акъл имайки се за най знаещите и умни . Но тук темата е за футбол и нека спрем до тук .Градивната критика за каквото и да е било е най добрата .Спомням си навремето Наско Сираков води Левски да играят там с Темпере и на аерогарата в София заявява гордо . Левски разполага с най добрите футболисти и сега ще направим пробив в Европа . Като се връщаха след два дни след поредната загуба изведнаж се обърна на 180 градуса и пак на аерогарата заяви : В Левски има футболисти които не са за тоя отбор и нямат качества . Е как преди два дни бяха най големите футболисти, а след два дни от нищо не ставало. Така че качествата на един отбор на един футболист не се измерват само с един два мача .

Коментар

На мен пък комиците са ми адски скучни и ... повърхностни ... тук-таме някой друг скеч да имат ... и то благодарение на Мъйнов и Нейков ... Очаквам Рома да вземат Подолски, а ЦСКА - Куарешма :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Аз наистина не мога да разбера какъв е проблема на цяла България с тоя Алекс Фъргюсън? Докато 2 години и половина защитаваше и чакаше нашия да заиграе и да завкара (а той го правеше упорито) беше голям пич. Извади го от един мач - международен скандал. Те ни тъпчели, раз’ираш ли. Той Митко си бил поканил приятелите и родителите на стадиона. Аре стига. Човека си го каза - срещу Барселона ми трябва играч, който да вкара за 5 минути гол. Бербатов не е такъв. А всъщност той и за цял мач не би могъл да вкара.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Е нали е голмайстор, че вкарал гол на Фулъм ... А да .. и на Блекбърн ... Ама не ... ние тука сме много обективни и той е голмайстора на Премиър лийг :D Не исках да зачеквам тая тема ама горе срещнах съмишленик :D
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Бербатов вече няма избор и единствения път пред него е нов отбор. Аз съм му голям фен, но ако остане много ще ми падне в очите. За мен просто е абсурдно да остане, след случилото се. Трябва да отиде в друг отбор и да направи още 2-3 силни сезона, за да опровергае напълно дедото. Само си представете, ако Стоичков беше на мястото на Бербатов - то щяха да са лели, стринки, плюнки :D Време е Митьо да спре да бъде професионалист, възпитан и джентълмен и да тропне по масата. Като не го искат, видя се, че има много други силни отбори, които ще го лапнат веднага.
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Нима Оуен може да вкара гол за 5 минути? А той колко минутки играни имаше този сезон?
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

BolgAryan написа:
                                Аз наистина не мога да разбера какъв е проблема на цяла България с тоя Алекс Фъргюсън?
                                Има проблем. Нарича се национална гордост. Мнооооооооого рядко изпитвам такива чувства и те винаги, без изключение са свързани със спорта. саф обиди цяла България с решението си да остави Бербатов извън групата точно за мача с Барса. Може да е смешно, но аз чувствам нещата точно така.И що за държава е тая гб, че ще им се кланяме? Държавен глава им е некво изкуфяло куку. А тоя цървул саф да получи титлата сър?! Ми то всеки бачкатор по строежите изглежда като интелигент в сравнение със съра. Карат си колите вляво на улицата, вместо вдясно като хората . За кво говорим изобщо?Това по-горе е на майтап. Но съвсем сериозно смятам, че Бербатов трябва да се махне от Манчестър Юнайтед. Но като чета изказванията му, че искал да остане в Юнайтед и да се бори за титулярно място през новия сезон, ми става тъжно и започвам да си мисля, че заслужава съдбата си.

Коментар

Working...
                                X