donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Според мен ще иска трансфер. Няма начин да не е бесен. Още е рано да се говори, но от всички отбори, в които го "пращат", аз съм за Ювентус. Там изглежда ще правят сериозна селекция, а и винаги са ми били симпатични заради връзката им с ФИАТ :D Тотнъм също е добър вариант, сега четох, че повечето им фенове го смятат за по-добър от сегашните им нападатели и го искат обратно.
Коментар
-
Ichkin написа:Да си даржи на името ? Бербатов ? Не беше ли този дето се махна от националния ? Този дето не може да не чете преса и те му бяха проблема ?----------------------------
'00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD 105
'99 Fiat Punto Mk2 HGT
Коментар
-
Ти сигурно си и от хората, които твърдят, че ШЛ е нагласена ? Защо в Лондон медиите пак се счупват да го плюят ? Защо феновете не го обичат ? Дали наистина няма нещо, което ние не можем да прозрем, понеже сме Българи ? Като го плюят там медиите ... защо не се махна и от там ? Факт - махна се от национала. Причина - необективна. Каквото и да ми говорите ... вече няма как да го уважавам както преди ... радвам му се от време на време, но ... нищо друго ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Orcinus
JoroBoro написа:donnna написа:nasty написа:Да се маха бербо докато е време!!!!
Коментар
-
Колко "поздрави"отнесе САФ-а задето остави най-добрия играч извън групата,с по различно от англииското виждане на играта.Само и единствено Бербатов можеше да измисли нещо смислено,да задържа топката и да раздава пасове.Така им се пада на Юнайтед,направиха ги смешни,а пък оная голямата зведа Чичарито имаше привилегията да гледа мача от близо.Дано се върне в Тотнъм,там ще се чуства много добре,а и сега с Ван дер Варт и Модрич отборът играе много добър футбол.
Коментар
-
Krasi1914 написа:НормалноTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Никога не съм разбирал защо САФ изобщо го пожела и взе в Юнайтед, след като е очевидно, че не пасва на стила, налаган от самия САФ в продължение на десетилетия.
Коментар
-
willow75bg написа:Колко "поздрави"отнесе САФ-а задето остави най-добрия играч извън групата,с по различно от англииското виждане на играта.Само и единствено Бербатов можеше да измисли нещо смислено,да задържа топката и да раздава пасове.Така им се пада на Юнайтед,направиха ги смешни,а пък оная голямата зведа Чичарито имаше привилегията да гледа мача от близо.Дано се върне в Тотнъм,там ще се чуства много добре,а и сега с Ван дер Варт и Модрич отборът играе много добър футбол.Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар