Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук? 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре е финала на Шампионската лига Прогнози?Дано са се получи хубав мач, аз залагам на Барса :D Мислите ли, че Бербатов ще бъде титуляр?
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Бербатов ще си е резерва,но пък искам до влизането му Юнайтед да губят с гол разлика и тогава да дойде часът на Митко.Да вкара два гола и да обърне мача.Ако нямаше българин в отбора щях да съм за Барса,но сега ще стискам палци само за наШто момче.

Коментар

Сигурен съм, че Бербатов няма да е титуляр. Дано поне запише някоя минута на терена, за да му е по-сладка купата, която ще вдигне Ман Юнайтед след финала.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Барса са кръгла нула и утре вечер ги отнасяме като скъсан вестник по стърнище . :D :D :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ще запомня прогнозите ви, и наистина бих се радвала, ако Бербатов вдигне купата, но някакси няма да ми е сладко, защото Фърги пак ще го държи резерва. Иначе Барса за мен е по-добрия отбор и ще го докаже утре, само се надявам да не се изчакват кой ще сгреши първи. Определено тези два отбора исках на финала и ще ми бъде интересно да видя каква игра ще се получи. Надявам се каталунците да не преиграват, и определено не визирам само Алвеш
            Más vale tarde que nunca
            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
              Надявам се каталунците да не преиграват, и определено не визирам само Алвеш
              Няма как да не преиграват. Това е компонент от играта, които те много добре владеят, и докато ФИФА и УЕФА го позволяват, ще го използват. Ако въведат видео повторения някой ден, тогава няма да преиграват. Прогноза - под 2.5 гола, all in :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ако някой вкара бърз гол, ще стане мача
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Аз пък искам много Чичарито да се спъне в топката и да пропусне,за да го разберат всички/вкл. и Съра/че е под класата на Митко.Щом и Нани няма да е в стартовия,май ще се повтори финала от 2009.

Коментар

Докато някои спят цял сезон и ги чакаме един мач да направят нещо съществено, други се сцепват от голове цял сезон и... им чакаме издънката в един мач

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

коцев написа:
                      Барса са кръгла нула и утре вечер ги отнасяме като скъсан вестник по стърнище . :D :D :D
                      Е, ако беше Литекс, ги отнасяхте, ама за Юнайтед много ме съмнява да са достигнали до висотите на нашия шампион :D
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                        коцев написа:
                        Е, ако беше Литекс, ги отнасяхте, ама за Юнайтед много ме съмнява да са достигнали до висотите на нашия шампион :D
                        Барса утре ще ги разцепят тез червени дяволи.Резултат нещо ми се върти 4-2 за Барса.Два гола на извънземния Меси.

Коментар

2:1 за МЮ!

Коментар

nai7 написа:
                            Резултат нещо ми се върти 4-2 за Барса.Два гола на извънземния Меси.
                            Другите два за Вийя
                            Más vale tarde que nunca
                            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Барса, това е само един Меси. Същото като Левски.ЕдинДембеле и останалото пълнеж.Както Левски с извънземния Дембеле щеше да отнесе ЦСКА тая пролет,а се получи обратното ,то така и Барса ще гризне дръвцето.
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Alisiq написа:
                                nai7 написа:
                                Резултат нещо ми се върти 4-2 за Барса.Два гола на извънземния Меси.
                                Другите два за Вийя
                                Съгласен,или може един за него и един Шави.

Коментар

Working...
                                X