tomazo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Humppa
Браво на Сър Алекс Фъргюсън - осигурява достоен заместник на Едвин ван дер Саар - Давид де Хея от Атлетико. Сделката е около 21 млн. евро.
Коментар
-
Това е вярно. Гонзо наистина е сдържан и нямам спомен да е правил изказвания, с които да ме е подразнил. Той по принцип не говори много и добре прави, за да не му личи, че борави с 50 думи :D . За разлика от моя градски Гошо Петков, който таеше много омраза към ЦСКА и непрекъснато я демонстрираше. И за награда за заслугите как го изритаха от любимия Левски...Колега Krasi1914, кой ти каза, че Радуканов бил мека китка? За първи път чувам подобен слух, не че ме интересува. Всеки ли, който се държи възпитано, е обратен? Те и за Иван Иванов, Караджата, Топузаков, Иванков, Йоаким Льов, Ибрахимович, Роналдо и др. говорят, но на кой му пука? А имаше един английски футболист, ако се не лъжа Фашаню се казваше. Беше голям грубиян и мъжкар на терена, но накрая си призна, че е обратен. Съсипаха го от критики за което, а брат му се отрече от него. Мисля, че се самоуби.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Как бе момчета?С тези целувки , прегръдки, признания за обич и още какви ли не интимни неща спрямо мъжкия пол радкуканОФФ си е дипломиран п******т.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Някои хора му викат психолог, ама айде ... И аз обичам повечето си приятели ... признавам го ... прегръщам ги, целувам ги ... не знах, но сигурно и аз съм такъв ... Иначе ... като видя стадиона и мед ми капе на сърцето ! ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Krasi1914 написа:Как бе момчета?С тези целувки , прегръдки, признания за обич и още какви ли не интимни неща спрямо мъжкия пол радкуканОФФ си е дипломиран п******т.
Коментар
-
Humppa
Най7, стига си гълчал, все пак отбора на малцинствата, упс, извинявайте - на народа, спечели рекордна калъфка Кофи пилоу, освен това са "(м)орали шампиони"...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар